Εγω παντως θελω να τη δω με το μαυρο τσοκακι......Τι να πω ρε φιλε, δεν θελω να φανταστω να σφιξει κι αλλο η τουφεκια με το κρυο
Εγω παντως θελω να τη δω με το μαυρο τσοκακι......Τι να πω ρε φιλε, δεν θελω να φανταστω να σφιξει κι αλλο η τουφεκια με το κρυο
Εγω παντως θελω να τη δω με το μαυρο τσοκακι......
Λεεσσσσσσσσσσς να βαλουμε και μια καμερα στο πλαι του στοχου να δουμε τη δυναμη κρουσης.xm.Mε το μαυρο τσοκακι φιλε τι θελω τη δοκιμη στα 70 μετρα
Εσυ που εχεις καλο ματι αυτη με τα 4αρια ποσο ποσοστο εχει;36gr. Λεες την αλλη φορα να ριξω με κανα ποιο στενο να δουμεΓια διασποράς για ορτυκια καλές είναι... .xm.
45 m, 3*, N4 by venetatos
Ας σκασουν πρωτα κατω απο 35 μετρα.......και υπαρχει δραστικο φαρμακο και για αυταθες να βαλω και ντουφεκια για ορτυκι.ha ha ha.Ηθελα να ειμαι απο μια μεριά και να βλεπω,ΑΝ τα πουλια "σκανε" κατω από 35μ....
Απο οκτωμβρη.....να κρυωσει λιγοΕλα τωρα....αφου μπορεις και καλητερα πραγματα.........
Για καρακαξες καλο ειναι.....Για το φιλο μου τον Κωστα....κωστακη οι δοκιμες γινονται 45μετρα 3αστρα σκαγια νουμερο 3,6/3,7χιλιοστα,δηλαδη 3μιση σκαγια το γραμμαριο.για μετρα οτι ειναι σε κυκλο και πες μου και εμενα γιατι βαριεμαι τα μετρηματα....
Το ιδιο θα ελεγα κι εγω Τολη!Δεν θα την ελεγα καλη την κατανομη παντως
Τολη 35×60 είναι η διάσταση......Δεν θα την ελεγα καλη την κατανομη παντως
Για δοκίμασε και αυτό ρε φίλε
Για δοκίμασε και αυτό ρε φίλε
http://discoveriesshop.com/product_info.php?cPath=31_244_308&products_id=205
1.75μΤο βήμα....στο 1.87 δικό μου είναι 70 εκατοστά....το ύψος σου?
Δεν ειναι απολυτο αυτο... Κ εγω 1,80 ειμαι αλλα τα 38 μου βηματα με συγκεκριμενο δρασκελισμο ειναι 35 μετρα μετρημενα παρα πολλες φορες με κορδελα... Παιζει ρολο ο τροπος που περπατα κανεις...Το βήμα....στο 1.87 δικό μου είναι 70 εκατοστά....το ύψος σου?