Μικρός ο στόχος βρε τολη...τι να δεις ????ρε παιδια για κατανομη μιλαω , ΟΧΙ για ποσοστα συγκεντρωση, οκ 40 μετρα ..πολλα ειναι για φρενατο 1,5* .... επρεπε να το ειχε κεντισει εκει
Πηηηηηδωντας πάτε ρε άτιμα?!!!!!1.75μ
Τα 17 βηματα μου,ειναι 15μ.
Μετρημενα με κορδέλα!
Τα βηματα που κανω σ'αυτες τις περιπτωσεις....
Δρασκελιες!
Ας ειναι καλα ενας φιλαρακος....Και γω όταν κάνω βήμα κανονικό είναι αλλιώς, όταν κάνω βήμα για να μετρήσω απόσταση κάνω....σπαγκάτο
Ο γέροντας βλέπω να κολλάει με το kicks, είδα κάτι τουφεκιές που τις χάρηκα πιο πολύ από να τις έκανα εγώ .asking..
Επιεικώς 45 μέτρα το αγριοπίτσουνο και να "ανατριχιάζει" από τα πολλά σκάγια .asking.
Δεν ειναι απολυτο αυτο... Κ εγω 1,80 ειμαι αλλα τα 38 μου βηματα με συγκεκριμενο δρασκελισμο ειναι 35 μετρα μετρημενα παρα πολλες φορες με κορδελα... Παιζει ρολο ο τροπος που περπατα κανεις...
μιχαλη τι γινεται εμεις θα παρουμε φιδιΕλα τωρα....αφου μπορεις και καλητερα πραγματα.........
Ένα φιλαράκι βαράει τα χοντρά θηραματα αποκλειστικά με condor vo 2 .αν δεις τουφεκια σε στόχο θα γελάς ένα στην δύση και ένα στην ανατολή. Όπου έπεφτε η τουφεκια δεν ξαναεβγενε ούτε χορτάρι ένα σκαγι σε κεριο σημείο και το πουλί νεκρό. Πράγματα που έχω δει από το φίλο stefan. Όταν είχε την stonecoat. Άλλο ο πίνακας άλλο το αποτέλεσμα.Δεν θα την ελεγα καλη την κατανομη παντως
Ε. . . . Έχει και την εμπειρία ζογραφισμενη στο πρόσωπο του. drive carΚαι γω όταν κάνω βήμα κανονικό είναι αλλιώς, όταν κάνω βήμα για να μετρήσω απόσταση κάνω....σπαγκάτο
Ο γέροντας βλέπω να κολλάει με το kicks, είδα κάτι τουφεκιές που τις χάρηκα πιο πολύ από να τις έκανα εγώ .asking..
Επιεικώς 45 μέτρα το αγριοπίτσουνο και να "ανατριχιάζει" από τα πολλά σκάγια .asking.
μιχαλη τι γινεται εμεις θα παρουμε φιδι
Η ντουφεκια σου με την ΑΟ ειναι;μου φαινεται πρεπει να κανω και εγω μια δοκιμη με 2αστρα σε αυτα τα μετρα,οχι ολο με το 3αρη που δεν ειναι και φρενου.xm.τη ντουφεκια δεν τη σχολιαζω γιατι δεν ξερω τη γεμισες
Στις δοκιμές αυτά.1.75μ
Τα 17 βηματα μου,ειναι 15μ.
Μετρημενα με κορδέλα!
Τα βηματα που κανω σ'αυτες τις περιπτωσεις....
Δρασκελιες!
Και με βάση το πυθαγόρειο θεώρημα να μην ήταν και 30 μέτρα στο ύψος; εχω και μεγάλα πόδια 50 μέτρα στο νερό...Στις δοκιμές αυτά.
Γιατι στο μάζεμα του πεσμένου πουλιού 17 βήματα ~ 20+ μέτρα
Ξερεις,ξερεις!Η ντουφεκια σου με την ΑΟ ειναι;μου φαινεται πρεπει να κανω και εγω μια δοκιμη με 2αστρα σε αυτα τα μετρα,οχι ολο με το 3αρη που δεν ειναι και φρενου.xm.τη ντουφεκια δεν τη σχολιαζω γιατι δεν ξερω τη γεμισες
Σου σκορπισε παντως....Ξερεις,ξερεις!