Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
θερμοκρασία 28.5 υγρασία 43% δοκιμές στα 30 και 35 μέτρα χαρτόνι 1x1

Ρουμελιώτης CSB1 32gr No9
Roumeliotis_1.jpg

Roumeliotis_2.jpg

Romeliotis_3.jpg


Fantom F32 32gr No9 Granular
Fantom_F32_1.jpg

Fantom_F32_2.jpg

Fantom_F32_3.jpg


Fantom S4 32gr No9
Fnatom_S4_1.jpg

Fantom_S4_2.jpg

Fantom_S4_3.jpg
Kicks kai brain μαμανε απλα......
 
Εσει μας έχεις περασει όλους. Σιγά σιγά ολλο και κατεβενεις σε νούμερα. Πηγενε κατευθείαν στα ΒΒ. Μην χαλάς και τα φυσίγγια σου. Το φυσηγγι σου είναι remington nitro magnum 42.5 gr.ολλα τα άλλα άστα στην άκρη. Καβατσοσε κάνα δυο κουτακια νο 2 και όταν πας για ευγενοι θηραματα κοτσαρισε αυτά και μόνο .;)

Για να σας φτασω Γιωργο εχω πολυ δρομο ακομα! Θα το δοκιμασω και με πολυ χοντρα σκαγια γιατο το εχω μεγαλη περιεργεια. Το τσοκ αποδισει απο τα 5 έως τα 36+ μετρα πολυ ευκολα.. Ειναι all round τσοκακι.
Και μου το ελεγαν πως θα το καλλησω στην καννη και ειμουν δυσπιστος στην αρχη..

Δημήτρη η 930 αγαπάει patternmaster,,,δεν είχα κουράγιο ρε φίλε να την ρίξω παρόλο που την πήρα μαζί,,,χρωστάω τουφεκιές το ξέρω θα γίνει και αυτό ! ;)
Ωραιες τουφεκιες παυλο!
 
ωραιες ολλες οι τουφεκιες αλλα το kicks smoke ειναι μια κλαση πανω απο τα αλλα.shoot.
το tm με απογοητευσε παλι θα επρεπε να ειναι πιο συγκεντρωτικο και με καλυτερες κατανομες ειναι προφανες οτο θελει δουλεια ακομη για να γινει το καλυτερο τσοκ στον κοσμο:D.sarcastic.
 
https://imgur.com/a/H0fLj

65 βηματα, Αο, Ν2, Αnaconda LR by venetatos
Μπραβο ρε Παυλο γιατι εγω χωρις υπολογιστη αντε να ανεβασω φωτο.......λοιπον αφιερομενη στον φιλο μου dimar που ψαχνει ενα φυσιγγη για μικτο κυνηγι παπιου-χηνας,αντε και κανα σαρσελακι.sarcastic.
 
Μπραβο ρε Παυλο γιατι εγω χωρις υπολογιστη αντε να ανεβασω φωτο.......λοιπον αφιερομενη στον φιλο μου dimar που ψαχνει ενα φυσιγγη για μικτο κυνηγι παπιου-χηνας,αντε και κανα σαρσελακι.sarcastic.

Ε γραψε και το περιεχομενο...μονο με μισολογα θα μας αφησεις?
 
Παρατήρηση για τα BRAIN BELL! Ένα τσοκ που πραγματικά ανοίγει από τα 10 μέτρα με καλή ισοκατανομή που την διατηρεί μέχρι ταβάνι τα 30 μέτρα με φυσίγγιο με μάλλινη, ή οποιαδήποτε μεσόταπα! Είναι ελαφρός πιο ανοιχτή η τουφεκιά από ότι το αφεντικό TULA. Με φυσίγγιο με συγκεντρωτήρα δεν ανοίγει τόσο σύντομα αλλά διατηρεί την τουφεκιά για άλλα 5 μέτρα περίπου, και όσο το φορτώνεις σε σκάγια επίσης! Τα τσοκ TULA & BELL είναι σαφώς πολύ καλύτερα από ότι ο κύλινδρος, ανοίγουν νωρίτερα και κρατάνε την τουφεκιά πιο κλειστή πέραν των 25 μέτρων με όλους τους τύπους βισμάτωσης !
 
Στ
MU8 TULA 18.5 68cm vs MX8 BRAIN BELL 18.4 70cm
φυσίγγιο ιδιογόμωσης S4 diana fiber 32gr Νο 8 στρογγυλό ρέλι ταχύτητα στο V1 <1m> 1260ft/sec
στόχος 1χ1 μέτρο . Βολές στα 15-20-30 μέτρα.
brain bell 15m

tula 15m

brain bell 20m

tula 20m

brain bell 30m

tula 30m
Στα 30 μάλλον μπερδευτηκες και ανέβασες τι ηδια φοτο 2 φορές η κανο λάθος??
 
.yelling..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic. βενετατο ριξε κορδέλα κατο και ασε τα βηματα απο νανο.ha ha ha..ha ha ha..ha ha ha.
Δεν εχω πενηνταρα κορδελα στεφανακι.αλλα περιμενω να σχολασεις για να φερεις τη δικια σου;).......ετσι και αλλιως ξερεις στο περιπου τη ντουφεκια:rolleyes:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top