Kicks kai brain μαμανε απλα......θερμοκρασία 28.5 υγρασία 43% δοκιμές στα 30 και 35 μέτρα χαρτόνι 1x1
Ρουμελιώτης CSB1 32gr No9
Fantom F32 32gr No9 Granular
Fantom S4 32gr No9
Kicks kai brain μαμανε απλα......θερμοκρασία 28.5 υγρασία 43% δοκιμές στα 30 και 35 μέτρα χαρτόνι 1x1
Ρουμελιώτης CSB1 32gr No9
Fantom F32 32gr No9 Granular
Fantom S4 32gr No9
Στην καννη της Βreda τι τσοκ θα διαλεγες Παυλο??Γιάννη αν μου έλεγαν να διαλέξω ένα τσοκ ,αυτό θα ήταν το kicks smoke skeet θα το ξαναπώ,,,,έχει ταιριάξει πάρα πολύ στην κάννη της Α5
Στην καννη της Βreda τι τσοκ θα διαλεγες Παυλο??
Tην επομενη φορα Παυλο.Σ ευχαριστουμε για τις δοκιμες!!Δημήτρη η 930 αγαπάει patternmaster,,,δεν είχα κουράγιο ρε φίλε να την ρίξω παρόλο που την πήρα μαζί,,,χρωστάω τουφεκιές το ξέρω θα γίνει και αυτό !
Εσει μας έχεις περασει όλους. Σιγά σιγά ολλο και κατεβενεις σε νούμερα. Πηγενε κατευθείαν στα ΒΒ. Μην χαλάς και τα φυσίγγια σου. Το φυσηγγι σου είναι remington nitro magnum 42.5 gr.ολλα τα άλλα άστα στην άκρη. Καβατσοσε κάνα δυο κουτακια νο 2 και όταν πας για ευγενοι θηραματα κοτσαρισε αυτά και μόνο .
Ωραιες τουφεκιες παυλο!Δημήτρη η 930 αγαπάει patternmaster,,,δεν είχα κουράγιο ρε φίλε να την ρίξω παρόλο που την πήρα μαζί,,,χρωστάω τουφεκιές το ξέρω θα γίνει και αυτό !
όντος Παύλο το carlson λες κ την τράβαγε κάτι δεξιά ,το kicks το ξέρεις κ εσύ καλά υπερισχύειτο Carlsons LM ίσως αδικείται,
Μπραβο ρε Παυλο γιατι εγω χωρις υπολογιστη αντε να ανεβασω φωτο.......λοιπον αφιερομενη στον φιλο μου dimar που ψαχνει ενα φυσιγγη για μικτο κυνηγι παπιου-χηνας,αντε και κανα σαρσελακι
Παυλο ..τα βηματα ειναι απο στρουμφακι ???
Μπραβο ρε Παυλο γιατι εγω χωρις υπολογιστη αντε να ανεβασω φωτο.......λοιπον αφιερομενη στον φιλο μου dimar που ψαχνει ενα φυσιγγη για μικτο κυνηγι παπιου-χηνας,αντε και κανα σαρσελακι
βενετατο ριξε κορδέλα κατο και ασε τα βηματα απο νανο.ha ha ha..ha ha ha..ha ha ha.Παυλο ..τα βηματα ειναι απο στρουμφακι ???
Στα 30 μάλλον μπερδευτηκες και ανέβασες τι ηδια φοτο 2 φορές η κανο λάθος??
Και μαλιστα απο κουτσο στρουμφακι......Παυλο ..τα βηματα ειναι απο στρουμφακι ???
Δεν εχω πενηνταρα κορδελα στεφανακι.αλλα περιμενω να σχολασεις για να φερεις τη δικια σου.......ετσι και αλλιως ξερεις στο περιπου τη ντουφεκιαβενετατο ριξε κορδέλα κατο και ασε τα βηματα απο νανο.ha ha ha..ha ha ha..ha ha ha.