Χωρίς κορδέλα δεν υπάρχει λαι ντουφεκιαΔεν εχω πενηνταρα κορδελα στεφανακι.αλλα περιμενω να σχολασεις για να φερεις τη δικια σου.......ετσι και αλλιως ξερεις στο περιπου τη ντουφεκια
Χωρίς κορδέλα δεν υπάρχει λαι ντουφεκιαΔεν εχω πενηνταρα κορδελα στεφανακι.αλλα περιμενω να σχολασεις για να φερεις τη δικια σου.......ετσι και αλλιως ξερεις στο περιπου τη ντουφεκια
Όχι δεν μπερδεύτηκα, απλά οι τουφεκιές είναι πάνω κάτω όλες πανομοιότυπες. Αν παρατηρήσεις κάποιο γκρουπάκι σκαγιών στην μία φώτο δεν θα το δεις στην άλλη.Στα 30 μάλλον μπερδευτηκες και ανέβασες τι ηδια φοτο 2 φορές η κανο λάθος??
Μπραβο ρε Παυλο γιατι εγω χωρις υπολογιστη αντε να ανεβασω φωτο.......λοιπον αφιερομενη στον φιλο μου dimar που ψαχνει ενα φυσιγγη για μικτο κυνηγι παπιου-χηνας,αντε και κανα σαρσελακι
Άχρηστες τουφεκιες. Θελεις ακόμη δουλειά. Πολη αραιη για 2αρια.Και μαλιστα απο κουτσο στρουμφακι......
Εχεις δικιο θα προσπαθησω να τη βελτιωσω λιγο ακομαΆχρηστες τουφεκιες. Θελεις ακόμη δουλειά. Πολη αραιη για 2αρια.
Ναι. . . Και μην τις ανεβάζεις ρε φίλε και σε Κοροϊδεύουν τα παλικαρακια. Μα Τορα τουφεκιες είναι αυτές? ??θέλει τουλάχιστον σε αυτά τα βήματα 20%συγκέντρωση ακόμη.Εχεις δικιο θα προσπαθησω να τη βελτιωσω λιγο ακομα
Εχεις δικιο ηταν και η τελευταια φορα......ας βαλει και κανενας καμια καληΝαι. . . Και μην τις ανεβάζεις ρε φίλε και σε Κοροϊδεύουν τα παλικαρακια. Μα Τορα τουφεκιες είναι αυτές? ??θέλει τουλάχιστον σε αυτά τα βήματα 20%συγκέντρωση ακόμη.
Και ακριβως στο νουμερο που μ'ενδιαφερει!!!Μπραβο ρε Παυλο γιατι εγω χωρις υπολογιστη αντε να ανεβασω φωτο.......λοιπον αφιερομενη στον φιλο μου dimar που ψαχνει ενα φυσιγγη για μικτο κυνηγι παπιου-χηνας,αντε και κανα σαρσελακι
Μην τον μαλωνεις τον φιλο μας!!Αφου τον βλεπεις ζωγραφιζει!!!Ναι. . . Και μην τις ανεβάζεις ρε φίλε και σε Κοροϊδεύουν τα παλικαρακια. Μα Τορα τουφεκιες είναι αυτές? ??θέλει τουλάχιστον σε αυτά τα βήματα 20%συγκέντρωση ακόμη.
Δεν με μαλωνει Δημητρη....αυτος εχει δει απιστευτα εργα απο αυτη τη ντουφεκια σε 3αρια και ασσους απλως τωρα της εκανα μια ψιλοαλαγηΜην τον μαλωνεις τον φιλο μας!!Αφου τον βλεπεις ζωγραφιζει!!!
Οντως Παυλο εχει μεγαλη διαφορα με το Kicks αλλα και τα Cheditte πολυ καλα..Με την πρωτη ευκαιρια θα ριξω και στα 45 βηματα...άλλη μια θα ήθελα να δω στα 45 βήματα,,,Δημήτρη τώρα έγινε όπλο,,,ότι μπει εκεί μέσα εξατμίζεται
να δω εγώ πότε θα πάρω το smoke mod
Δημητρη στα 18μετρα τι σκοπο εχει η βολη? και με πετρα το ριχνεις . Μην κανεις δοκιμες με 3* σε συτα τα μετρα ρεσυ ΔΕΝ σου προσφερουν κατι. 35 ΜΕΤΡΑ (οχι βηματα) εκει θα δειξει. Επισης τα 8αρια ειναι ΠΑΝΤΑ πιο συγκεντρωτικα απο τα 9-10αρια ΠΑΝΤΑ οποτε μια βολη λογο φρενατου 3* στα 40 και πολυ θα ηθελα να δω στα 45μ ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Δημητρη στα 18μετρα τι σκοπο εχει η βολη? και με πετρα το ριχνεις . Μην κανεις δοκιμες με 3* σε συτα τα μετρα ρεσυ ΔΕΝ σου προσφερουν κατι. 35 ΜΕΤΡΑ (οχι βηματα) εκει θα δειξει. Επισης τα 8αρια ειναι ΠΑΝΤΑ πιο συγκεντρωτικα απο τα 9-10αρια ΠΑΝΤΑ οποτε μια βολη λογο φρενατου 3* στα 40 και πολυ θα ηθελα να δω στα 45μ ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
υ.γ. εχω υποπ/ρχο τον Κουτικα ..χαιρετισμους εχεις
φιλαρακιιιιι σε μαντρα απωσηρσης ψυγειον κανης δωκιμεςςςςς.shoot..shoot.