Τα εδωσα τα $..Εσυ τι γνωμη εχεις!!eeeee τοτε κρατα τα μαμα κ μην χαλας τσαμπα $
Τα εδωσα τα $..Εσυ τι γνωμη εχεις!!eeeee τοτε κρατα τα μαμα κ μην χαλας τσαμπα $
Θα τις ήθελα πιο σφιχτες για 30 μέτρα... Τι διαστάσεις έχουν οι στόχοι σου ? Πάντως μέτρα προχειρα τα σκαγια...Θα το κανω Αρη..Θα ηθελα να μαθω την αποψη σου για τις συγκεκριμενες τουφεκιες..
Εχεις Δικιο Τασο...Αλλα δεν ξερω τι γινεται με την καννη μου..Οσα τσοκ εχω αγορασει εκτος τα μαμα δεν τα παει με τιποτα...
Στα 25 μετρα ειναι παρα πολυ καληΗ γνώμη σας για το brain CR?
και εμενα στα 25 μου αρεσει πολυ! μηπως ομως ο πινακας ετσι οπως ειναι μακροστενος αδικει λιγο τις τουφεκιες σου και δεν
φαινονται ολοκληρωμμενα?
εχει οντως αρκετα κενα στα 30 αλλα ειναι και το Close range!Γιάννη όντως είναι μακροστενος αλλά τα κενά ξεχωρίζουν. Ειδικά στα 30 μετρα έχει μεγάλα κενά.
δημητρη αλλαξε φυσιγγι το κικς αδικειται ......στα τριαντα μετρα ο κυκλος επρεπε να ειναι 45-50 εκατοστα διαμετρο!Γιάννη όντως είναι μακροστενος αλλά τα κενά ξεχωρίζουν. Ειδικά στα 30 μετρα έχει μεγάλα κενά.
πιστευω πολυ καλη και αυτη και με μετρα ακομα αρκετα! ριχνει πραγματικα πολυ κλειστα το οπλο σου χωρις ομως και η περιφερεια του να εχει κενα!Στα 45 βηματα με mb36 36 gr n6 + I gr aleuri brain LR...