Με ποιο οπλο κανεις αυτες τιΣτα 45 βηματα με mb36 36 gr n6 + I gr aleuri brain LR...
Με ποιο οπλο κανεις αυτες τιΣτα 45 βηματα με mb36 36 gr n6 + I gr aleuri brain LR...
Sx2 με 7 εκατοστα κωνοΜε οπλο winchester ριχνεις?
Κώστα με αυτό το φυσίγγι σε αυτή τη δοκιμή το Βrain δίνει κέντρα ανάλογα τσοκ φρένου. Ίσως έτυχε, εμένα μου αρέσει πολύ, ίσως όμως κάποιος ψάχνει μια άλλη κατανομή με αυτό το τσοκΜετα από καιρο κάποιες δοκιμες με το brain LR στα 35 με 32 γρ ν7...
Ετσι ακριβως Παύλο.... Να σου πω οτο δεν μου αρεσε??χαχαχαχχαχαΚώστα με αυτό το φυσίγγι σε αυτή τη δοκιμή το Βrain δίνει κέντρα ανάλογα τσοκ φρένου. Ίσως έτυχε, εμένα μου αρέσει πολύ, ίσως όμως κάποιος ψάχνει μια άλλη κατανομή με αυτό το τσοκ
Σε ευχαριστω...Πολυ καλες τουφεκιες βγαζει...Sx2 με 7 εκατοστα κωνο
Ετσι ακριβως Παύλο.... Να σου πω οτο δεν μου αρεσε??χαχαχαχχαχα
Κώστα όταν λες 36 βηματα, να υπολογιζω περίπου 30 μετρα;Muller decoy....
Γιατι το αγαπαω απλα.....δεν χρειαζεται να αναλυσω για σκονισματαΚωστα το εχεις κυνηγησει το οπλο μετα και τον κωνο? αυτο θα θεριζει κατα την γνωμη μου!
Ναι γιατι τα βηματα ηταν μεγαλαΚώστα όταν λες 36 βηματα, να υπολογιζω περίπου 30 μετρα;
Εμενα δεν μ αρεσει φιλε , πολλα κενα ... πιστευω το φυσιγγι φιλε μ ΔΕΝ ταιριαζει στο οπλο σ. ριξε με ενα Tordo 30 9ari
Εμενα δεν μ αρεσει φιλε , πολλα κενα ... πιστευω το φυσιγγι φιλε μ ΔΕΝ ταιριαζει στο οπλο σ. ριξε με ενα Tordo 30 9ari