Tolis SBE1
Banned
Αφού τα σκας στον αερα τα βρωμοπεριστερα τη maths κτλ!!!Its ok...!!!!! δεν ημουν καλος στα maths...την ακρη την βγαλαμε παντως
Αφού τα σκας στον αερα τα βρωμοπεριστερα τη maths κτλ!!!Its ok...!!!!! δεν ημουν καλος στα maths...την ακρη την βγαλαμε παντως
Και οι δύο έχουν φύγει αριστερά και πανω και ειδικά η πρώτη πολύ επάνω και πολύ αριστερά ,φαντάσου να ρίξεις στα 30 μέτρα πόσο πάνω και αριστερά θα εισαι από το θήραμα ,το κοντάκι σου μάλλον θέλει φτιαξιμο ,τα πουλιά από δεξιά σου προς τα αριστερά κάτι θα κάνεις ,από αριστερά προς τα δεξιά οι τουφεκιές σου θα είναι πολύ πίσωΜια γρήγορη βλητική δοκιμή με το Super Poze διότι με απειλούσε και ένα γκρίζο σύννεφο....
Όπλο: Rizzini Hombra 66cm
Τσοκ: 3* κ' 5*
Φυσίγγι: Lambro Royal 29,5gr (ρέλι)
Πυρίτιδα: S4
Σκάγια: No:8
Θερμοκρασία: 25oC
Υγρασία: 67%
3* στα 25m
url=https://postimg.cc/Wd0MYzXH][/url]
5* στα 15m
Το φυσίγγι κλώτσησε σύμφωνα με τη δοσολογία του....(πάνω από 550bar)...
( Ενοχλητικό ) για μ'ένα στο S.Poze αλλά ΚΕΝΤΑΕΙ το άτοιμο.....
Η μια τουφεκιά μου έφυγε....πρέπει να το συνηθίσω.....
Θέλει γύρισμα δεξιά το κοντάκι φίλε. Ρίχνει έντονα αριστερά. Όσο αφορά την ανάκρουση η S4 έτσι είναι. Σκληρή κ ατίθαση αλλά σκοτώνειΜια γρήγορη βλητική δοκιμή με το Super Poze διότι με απειλούσε και ένα γκρίζο σύννεφο....
Όπλο: Rizzini Hombra 66cm
Τσοκ: 3* κ' 5*
Φυσίγγι: Lambro Royal 29,5gr (ρέλι)
Πυρίτιδα: S4
Σκάγια: No:8
Θερμοκρασία: 25oC
Υγρασία: 67%
3* στα 25m
url=https://postimg.cc/Wd0MYzXH][/url]
5* στα 15m
Το φυσίγγι κλώτσησε σύμφωνα με τη δοσολογία του....(πάνω από 550bar)...
( Ενοχλητικό ) για μ'ένα στο S.Poze αλλά ΚΕΝΤΑΕΙ το άτοιμο.....
Η μια τουφεκιά μου έφυγε....πρέπει να το συνηθίσω.....
Έτσι είναι όλες οι σκληρές και ατίθασες σκοτώνουν και για αυτό μας αρέσουν !!!!!!!!!!!Θέλει γύρισμα δεξιά το κοντάκι φίλε. Ρίχνει έντονα αριστερά. Όσο αφορά την ανάκρουση η S4 έτσι είναι. Σκληρή κ ατίθαση αλλά σκοτώνει
Αντε ντε να δω τι με περιμένει..βρέθηκε σημερα φίλος Πάτρα και του είπα να μου πάρει το 34ρι του Ρουμελιώτη σε Νο6 Νο7 ,,,θα σας έχω δοκιμές με τα κανόνια σύντομα
Φίλε μου εσύ τα έφτιαξες???
Μπράβο Γιώργο τελικά η μπογιά κάνει καλή δουλειά μακάρι να έπιανε και αλλού, αλλά θα βρεθεί τρόπος. Μάς βλέπω να περνούμε σβάρνα τούς Νιγηριανους εσύ και εγώ τους κινέζους εδώ να καβατζωσουμε DVD
Σε τέτοιες ντουφεκιες θα διαλέγεις ΧΧΧ με προταγωνιστη τον σενεγαλο που τα πουλάει....Μπράβο Γιώργο τελικά η μπογιά κάνει καλή δουλειά μακάρι να έπιανε και αλλού, αλλά θα βρεθεί τρόπος. Μάς βλέπω να περνούμε σβάρνα τούς Νιγηριανους εσύ και εγώ τους κινέζους εδώ να καβατζωσουμε DVD
Πολύ ωραία φίλε μου μπράβο σου για όσους πάνε γουρούνια είναι ότι πρέπει......
Έχει κατευασει τέρατα φίλε αυτό στα Γρεβενά.....Πολύ ωραία φίλε μου μπράβο σου για όσους πάνε γουρούνια είναι ότι πρέπει......
Θα μπορούσες να παραθέσεις το setup μιας και είμαι λάτρης του 8βολου