Όχι ρε συ δε νομίζω μάγκας είναι έκαψε και το καπρακι του σήμερα... δυνατόςΓιώργο ξέρεις τι είναι αυτός ένα κοπρόσκυλο πονηρό χαχα
Όχι ρε συ δε νομίζω μάγκας είναι έκαψε και το καπρακι του σήμερα... δυνατόςΓιώργο ξέρεις τι είναι αυτός ένα κοπρόσκυλο πονηρό χαχα
Πίσω ήταν ένα πεύκο... τα δράμια πήγαν αλλα 4-5 εκ μέσα.....Με αυτο ριχνω ανετα στα 60
Κόψε κάτι δεν φτάνουν εκεί η BenelliΜε αυτο ριχνω ανετα στα 60
Πλάκα κάνω ρε τον Τόλη τον ξέρω πρώτου το hunterslife έρχονταν εκεί που υπηρετουσα και κάναμε ωραία μοχαμπετια και πολύ καλό παιδί έτσι με πολλές γνώσειςΌχι ρε συ δε νομίζω μάγκας είναι έκαψε και το καπρακι του σήμερα... δυνατός
Δε χρειάζεται να σου πω τίποτα... ξέρεις...Απεχτος γιωργαρε μπραβο
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο!! Αναμένουμε τις δοκιμές σου!Γιωργο απο τα καλυτερα που εχω δει!!!!! ''Εγραψες''.....ζωγραφισες.....με ολη την σημασια της λεξεως!!!!!
Χιλια μπραβο!!!!
Σκέψου να το ρίξει με κανένα kicks σαν μολύβι θα πάει χαχαΓιωργο απο τα καλυτερα που εχω δει!!!!! ''Εγραψες''.....ζωγραφισες.....με ολη την σημασια της λεξεως!!!!!
Χιλια μπραβο!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο!! Αναμένουμε τις δοκιμές σου!
Δεν νομιζω οτι πρεπει να γραψω κατι φιλαρακι!!! Τυφλα να χουν τα μονοβολα...το καπρακι εσυ το ζωγραφισες?
Σκέψου να το ρίξει με κανένα kicks σαν μολύβι θα πάει χαχα
Πάντως στα sigma γράφει από full έως mod......Τα 3* και 4* μαμας ειναι τα ιδανικοτερα τσοκ για το 11/0.....εαν το ''στριμωξεις'' ....το ''εχασες''.....σκο
Πάντως στα sigma γράφει από full έως mod......
Δηλαδή προτείνεις ανοιχτά τσοκ και στα δράμια γιατί για τα μολύβια ήξερα αλλά για τα δράμια ήξερα σαν καλύτερο το 2*Δεν εχω ιδεα απο του εμποριου.....Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ,απο τις δοκιμες μου.....με δικα μου
8 βολα 11/0 και 12βολα 9/0 με φουλ τσοκ στα 50 μετρα ανοιγουν ενω με 4* 11/0 εχω 8βολια μεσα σε διαμετρο
κυκλου 43 εκατοστα. Δεν ξερω να βαζω φωτο αλλιως θα την ανεβαζα....γιατι μια εικονα χιλιες λεξεις!!!
Οκ σε ευχαριστώ δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια....τότε μήπως δεν έχει νόημα το kicks buck kicker που προορίζεται για δράμια.??ΝΑΙ . Και τα Μονοβολα και τα βολια , παντα κατα την γνωμη μου....μετα απο δοκιμες μου θελουν ανοιχτα τσοκ.
Κανε μια δοκιμη....εστω με αυτα του εμποριου που εχεις στα 45 μετρα με φουλ και με 4*....και θα καταλαβεις.
ΥΓ.Παρε ενα βλημα απο μονοβολο οποιο θελεις στα 32 γραμ. ....και προσπαθησε να το περασεις μεσα απο τα 2*
και θα καταλαβεις.....το ιδιο παθαινουν και τα βολια οταν στριμωχνονται.
Οκ σε ευχαριστώ δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια....τότε μήπως δεν έχει νόημα το kicks buck kicker που προορίζεται για δράμια.??
Εδώ έχεις μεγάλο δίκιο πάντως με το 3αρι καλά πήγαιναν έχω και 2 και 5 θα ρίξω και με αυτά....Εδω πρεπει να ρωτησεις καποιον αλλο φιλο και συναδελφο....με επιασες ''αδιαβαστο'' για αυτα τα τσοκ .χαχαχα
Λεω για τα τσοκ μαμα....του οπλου....για τα άλλα δεν γνωριζω. Κανε λιγες δοκιμες....δεν χανεις τιποτα....ισα ισα
θα εχεις αποψη μετα απο δικες σου δοκιμες.....αυτο ειναι το καλυτερο πιστευω.
Εδώ έχεις μεγάλο δίκιο πάντως με το 3αρι καλά πήγαιναν έχω και 2 και 5 θα ρίξω και με αυτά....
Μια χαρα εχουν νοημα αυτα τα τσοκ καο γενικα τα κλειστα τσοκ για τα δραμια..τα ανοιχτα τσοκ ή ατσοκαριστες slug καννες ειανι μονο για το marketing..εμενα παντως δεν εχει παραπονεθει μεχρι στιγμης κανενα γουρουνι που του ριχνω με φουλ οπως και ολη η παρεα μου..τα σκληρα δραμια μπορει να σου δημιουργησουν θεμα και θελουν ανοιχτο τσοκαρισμαΟκ σε ευχαριστώ δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια....τότε μήπως δεν έχει νόημα το kicks buck kicker που προορίζεται για δράμια.??