Δύναμη Γιώργαρε, μπράβο!!!
Μπραβο ρε Γιωργο! Αυτη ειναι τουφεκια! Οντως επειδη εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα εργοστασιακα δραμια, τετοια συγκεντρωση και διατρηση δεν θα βρεις!! Με τι οπλο??
Με τη Benello Alex m2 66 εκ κάνη... και ας μη σκοτώνει εγώ την αγαπώ...Μπραβο ρε Γιωργο! Αυτη ειναι τουφεκια! Οντως επειδη εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα εργοστασιακα δραμια, τετοια συγκεντρωση και διατρηση δεν θα βρεις!! Με τι οπλο??
Έχει γίνει επιπλέον σκλήρυνση και για να μην λερώνουν την κάνη με μολυβδωσεις με ειδική επίστρωση... αμερικανιες του τεστιν.....Τη επεξεργασία έχει γίνει στα δράμια?
Εμείς εδώ σαν πιο δυνατά ξέρουμε τα Σόνικ και τα ΑΤ και ψαχνομαστε και για κάτι καλύτερο αν μπορείς να βοηθήσεις??Έχει κατευασει τέρατα φίλε αυτό στα Γρεβενά.....
Φίλε εγώ και όλοι η ομάδα μου που πάμε ρίχναμε τα supreme 12βολα 3" τα οποία όμως κοστίζουν όσο ένα πνευμονι.. ΑΤ δεν βάζει κανένας μέσα γιατί στην περιοχή έχουμε δει πολλά.. Μακάρι να μπορούσα να σας έδινα αλλά δεν θέλω να μπλέξω γιατί υπάρχουν καλοθελητές που θα πουν για εμπορία... τα σονικ συνεχίστε είναι πολύ καλά και αυτός που τα γεμίζει έχει καλές γνώσεις από την Ρεμι...Εμείς εδώ σαν πιο δυνατά ξέρουμε τα Σόνικ και τα ΑΤ και ψαχνομαστε και για κάτι καλύτερο αν μπορείς να βοηθήσεις??
Έγινε φίλε μου όπως θες πάντως πολύ ωραία τουφεκιά έβγαλε δεν έχω δει τέτοια με κάποιο από αυτά που ρίχνουμε εδώΦίλε εγώ και όλοι η ομάδα μου που πάμε ρίχναμε τα supreme 12βολα 3" τα οποία όμως κοστίζουν όσο ένα πνευμονι.. ΑΤ δεν βάζει κανένας μέσα γιατί στην περιοχή έχουμε δει πολλά.. Μακάρι να μπορούσα να σας έδινα αλλά δεν θέλω να μπλέξω γιατί υπάρχουν καλοθελητές που θα πουν για εμπορία... τα σονικ συνεχίστε είναι πολύ καλά και αυτός που τα γεμίζει έχει καλές γνώσεις από την Ρεμι...
Μπράβο φίλε μου πολύ ωραία τουφεκιά!!!!
Μπράβο φίλε μου πολύ ωραία τουφεκιά!!!!
Σε ευχαριστώ φίλε... θυμησε μου λίγο το όνομα σου μόνο...Μπράβο φίλε μου πολύ ωραία τουφεκιά!!!!
Σπύρο με λένε!! αλλά είμαι νέος εδώ στο φόρουμ!!Σε ευχαριστώ φίλε... θυμησε μου λίγο το όνομα σου μόνο...
Καλωσόρισες λοιπόν Σπύρο!! Ελπίζω να γράφεις συχνά να ανταλλάσουμε απόψεις και εμπειρίες...Σπύρο με λένε!! αλλά είμαι νέος εδώ στο φόρουμ!!
Σευχαριστώ φιλαράκο!! Ότι μπορώ και ξέρω ευχαρίστως να το συζητήσουμε!!Καλωσόρισες λοιπόν Σπύρο!! Ελπίζω να γράφεις συχνά να ανταλλάσουμε απόψεις και εμπειρίες...
Ωραία τουφεκιά! Μπράβο στον ιδιογομωτή!
Χαχαχαχαχαχχαχαχαχ σε ευχαριστώ φίλε... είναι από παλιό σχολείο αυτή η λαμαρίνα και καταλαβαίνεις...Ωραία τουφεκιά! Μπράβο στον ιδιογομωτή!
Τυχερός κι ο Αντρέας!
Σε ευχαριστώ φιλαράκι μουΔύναμη Γιώργαρε, μπράβο!!!
Σε ευχαριστώ ΤόλιοΑπλα απεχτο
Γιώργο ξέρεις τι είναι αυτός ένα κοπρόσκυλο πονηρό χαχαΣε ευχαριστώ Τόλιο
Με αυτο ριχνω ανετα στα 60Σε ευχαριστώ Τόλιο