Γιωργο πολυ χρησιμες οι δοκιμες μπραβο... Μια μικρη παρατηρηση, προσαπθησε (ξερω οτι ειναι δυσκολο στα ψιλα σκαγια κ στην ωχρα) να φαινεται στη φωτογραφια ολος ο πινακας γιατι οσο μικροτερο κομματι του φαινεται, τοσο πιο ανοιχτη δειχνει η κατανομη...
Εγω το εχω πει οτι στα 15 μετρα δεν υπαρχει τσοκ κ φυσιολογικο φυσιγγι που θα ανοιξει την κατανομη, απλα δεν υπαρχει... Η μονη λυση ειναι φυσιγγια με αποκεντρωτηρα... Κ δουλευουν μια χαρα, αφηστε τις τρυπες στη μεση κ τα σχετικα, μια μπεκατσα δεν χωρα να περασει απο εκει με την καμια, και να συμβει αυτο θα της τσακισουν κ τα δυο φτερα... ΑΠλα θελει να ειμαστε λιγο πανω στο θηραμα...
Παρα τα οσο γραφουν στα κουτια των φυσιγγιων εγω επειμενω οτι τα περισσοτερα φυσιγγια με σταυροεδη διαπσορεα θελουν μια ελαχιστη συσφιξη για να δωσουν λιιιιιιιιγο μεγαλυτερη διασπορα... Μην περιμνεεται ομως τιποτα τρελο,στα 20-25 μετρα δουλευουν ωραια αυτα τα φυσιγγια...
Η επιτυχια του Spreader δεν νομιζω οτι στηριχθηκε ποτε στην αυξημενη του διασπορα αλλα στο οτι ειχε τη δυαντοτητα να κραταει κεντρο κ σε μεγαλυτερες αποστασεις... Γενικα αυτου του τυπου τα τσοκ αυτο θεωρειται οτι καταφερνουν, κ νομιζω πως εν μερη ισχυει...
Κ εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ανοιχτοτερο τσοκ απο τα 4 αστρα, προτιμω να παιζω με τα φυσιγγια κ να εχω μια μεγαλυτερη ασφαλεια στις μεσαιες αποστασεις...
Ακατεργαστο διαμαντι οταν με το καλο ξανακατεβεις θα παμε για μπεκατσες σε πραγματικα μπεκατσοτοπια κ θα καταλαβεις οτι αυτο που εχεις στο μυαλο σου σαν κυνηγι μπεκατσες ισχυει σε πολυ λιγες περιοχες στην Ελλαδα...Παρολλο που ειμαι αρκετα νευρικος, ειναι φορες που επωμισμενος κ κοντα στη φερμα δεν καταφερνω να στρεψω το οπλο στο δευτερολεπτο που θα δω τη μπεκατσα... εκει χρειαζεται ενα φυσιγγι που να διορθωνει λιγο...