Tolis SBE1
Banned
Πιος πιος ???Να ναι καλά κάποιος άλλος όμως
Πιος πιος ???Να ναι καλά κάποιος άλλος όμως
Έχει βγάλει μια παρτίδα με aquilla 36 κ όσοι τα δοκιμάσαν έπαθαν πλάκα με τη συγκέντρωση κ τη διατήρηση... Δεν θέλουν να ξανάριξουν με μβ36...
Έχω μερικά άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα... Θα ρίξω στον πίνακα με την πρώτη ευκαιρία κ θα βάλω φωτό...
Πολυ καλη εικόνα για τέτοιες θερμοκρασίες!Σημερα που το εριξα πρωτη φορα καταλαβα γιατι εχουν τρελαθει ολοι με το winner του Αγγελοπουλου στην Aquilla edition... Τρομερη δυναμη, τετοια που μου εκανε μεγαλη εντυπωση, πολυ γρηγορο αλλα και πολυ σφιχτο....
Πρεπει να κανει πολυ δυνατα καπνισματα....
Στα 35 μετρα σε νουμερο 6 με το 725 και τσοκ 3 αστρα Carlson...
Πολύ καλό φαίνεται,με τριάρια θα κάνει παπάδες.Σημερα που το εριξα πρωτη φορα καταλαβα γιατι εχουν τρελαθει ολοι με το winner του Αγγελοπουλου στην Aquilla edition... Τρομερη δυναμη, τετοια που μου εκανε μεγαλη εντυπωση, πολυ γρηγορο αλλα και πολυ σφιχτο....
Πράγματι έχει πολύ καλή κατανομή.Σημερα που το εριξα πρωτη φορα καταλαβα γιατι εχουν τρελαθει ολοι με το winner του Αγγελοπουλου στην Aquilla edition... Τρομερη δυναμη, τετοια που μου εκανε μεγαλη εντυπωση, πολυ γρηγορο αλλα και πολυ σφιχτο....
Όχι, το κλασσικό κουτί έχειΠράγματι έχει πολύ καλή κατανομή.
Έχει αλλάξει κ συσκευασία Άρη σε αυτή την νέα παρτίδα με την Aquila 36....;;;
Αντέ ντε.Χμ ... έχω 2 κουτάκια που πήρα τον Φλεβάρη ... Λες να είναι με Aquila ??? Πρέπει να σφάξω ένα να δω ....
ανοιξες κανενα?Σημερα που το εριξα πρωτη φορα καταλαβα γιατι εχουν τρελαθει ολοι με το winner του Αγγελοπουλου στην Aquilla edition... Τρομερη δυναμη, τετοια που μου εκανε μεγαλη εντυπωση, πολυ γρηγορο αλλα και πολυ σφιχτο....
Να σαι καλα Νικο! Εγω ευχαριστω!Σε Ευχαριστω πολυ Αλεξανδρε!!!
Αρη ποιο φυσίγγι ειναι αυτό? Και που το βρίσκουμε Αττική?Σημερα που το εριξα πρωτη φορα καταλαβα γιατι εχουν τρελαθει ολοι με το winner του Αγγελοπουλου στην Aquilla edition... Τρομερη δυναμη, τετοια που μου εκανε μεγαλη εντυπωση, πολυ γρηγορο αλλα και πολυ σφιχτο....
Αρη ποιο φυσίγγι ειναι αυτό? Και που το βρίσκουμε Αττική?
Όπα και σύγλινοΠάμε Καλαμάτα για παστέλι και winner.