Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα σκάγια δεν διαφεύγουν ποτέ του κομμένου κάλυκα. Αναφέρεσαι στο λεγόμενο "μονόβολο του φτωχού"Αυτός ο ανάποδος συγκεντροτήρας μου θημιζει λιγω την μέθοδο των cutshells όπου το φυσίγγι κόβεται περιμετρικά κάνα εκατοστό πάνω από το μέταλλο του φυσιγγιου χωρίς να ολοκληροθει τελείως η τομή αφυνοντας το φυσιγγι κατά τα 4/5 κομενο περιμετρικά και να κρατιέται ίσα ίσα . Το αποτέλεσμα είναι να φεύγει η γομοση μαζί με το καλικα ο οποίος αν το φανταστητε είναι ακρυβος αυτό .... ένας ανάποδος συγκεντροτηρας
Καλή ιδέα αν σου κάτσει κανένα βολικό γουρούνι και δεν έχεις κάτι άλλο.Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα σκάγια δεν διαφεύγουν ποτέ του κομμένου κάλυκα. Αναφέρεσαι στο λεγόμενο "μονόβολο του φτωχού"
Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα σκάγια δεν διαφεύγουν ποτέ του κομμένου κάλυκα. Αναφέρεσαι στο λεγόμενο "μονόβολο του φτωχού"
Καλή ιδέα αν σου κάτσει κανένα βολικό γουρούνι και δεν έχεις κάτι άλλο.
Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση, τα σκάγια δεν διαφεύγουν ποτέ του κομμένου κάλυκα. Αναφέρεσαι στο λεγόμενο "μονόβολο του φτωχού"
.what..what.Η έχεις πάνω σου μονοβολο η δεν έχεις..Όλες αυτές η πατέντες μόνο επικίνδυνες μπορεί να γίνουν.Αφηστε τι κάνουν η Αμερικανοί στο you tube με λιωμένο κερί,βελάκια μέσα σε φυσίγγια και κάθε λογής μαλακια.
Αυτοι μπορεί να γουστάρουν να διαλύσουν όπλα η να στραβωθουν θα κάνετε και εσείς το ίδιο?
Η έχεις πάνω σου μονοβολο η δεν έχεις..Όλες αυτές η πατέντες μόνο επικίνδυνες μπορεί να γίνουν.Αφηστε τι κάνουν η Αμερικανοί στο you tube με λιωμένο κερί,βελάκια μέσα σε φυσίγγια και κάθε λογής μαλακια.
Αυτοι μπορεί να γουστάρουν να διαλύσουν όπλα η να στραβωθουν θα κάνετε και εσείς το ίδιο?
Βαλε στο οπλο σου τα πιο σφιχτα τσοκ που εχεις πχ 1*/2* και κανε το τεστ Τσωρτσιλ με μαλλινοταπο φυσιγγι ν7.Πέρα απο τις κατανομές ,το πρόβλημα που παρατηρώ είναι οτι συνήθως "τραβάω " αριστερά ! και ποιο έντονο είναι με την κάτω κάννη (τσόκ 4*) ! ή κάτι πάει λάθος στην επόμιση ή κατι παει λάθος με το τσόκ
Χρήστο καλησπέρα, καταρχήν μόνο με το 4* τσοκ σου φευγει η ντουφεκια?Σε χθεσινή βόλτα στο σκοπευτήριο έκανα κάποιες δοκιμές με χρήσιμα συμπεράσματα για μένα αλλά και ένα πρόβλημα !!
Σκόπευση με τα δυο μάτια ανοιχτά και σχετικά αυθόρμητη επόμιση
Το όπλο browning 525 εργοστασιακά στοκ διευρυμένος αυλός
Απόσταση 25 μέτρα περίπου (κάτω απο τους μετασχηματιστές στον ξύλινο παγκο)
Απόσταση 35 μέτρα περίπου (στον πίσω ξύλινο πάγκο)
Πέρα απο τις κατανομές ,το πρόβλημα που παρατηρώ είναι οτι συνήθως "τραβάω " αριστερά ! και ποιο έντονο είναι με την κάτω κάννη (τσόκ 4*) ! ή κάτι πάει λάθος στην επόμιση ή κατι παει λάθος με το τσόκ ή πρέπει να πάω να με ξανά δεί ο Ψυλλάκης !
όταν επεμβενεις σε ένα φυσίγγι με αυτό τον τροπο τίποτα δεν είναι αθωο και μην ξεχνάς ότι ρισκάρεις πολλά.καλά ναι έχεισ δίκιο σε αυτά που λές .... αλλα φίλε μου άλλο το κερί άλλο τα βελάκια έτσι....
Σπύρο σε όλες τις τουφεκιές ειχα στην κατώ κάννη το 4* και πάνω το 3* , λόγο χρόνου δεν έβαλα άλλο τσοκ αλλά θα το κάνω την επόμενη (και σημαδευντάς με μέθοδο ραβδωτού)Χρήστο καλησπέρα, καταρχήν μόνο με το 4* τσοκ σου φευγει η ντουφεκια?
Με άλλα τσόκ στην ίδια κάννη, ρίχνει εκεί που σημαδεύεις?
για να δείς αν φταίει το τσοκ ή η κάννη ή είναι θέμα κοντακιού-επώμισεις, ρίξε πρώτα ''σημαδευτά'' (με μέθοδο ραβδωτού) και από σταθερή θέση, 5 φυσίγγια απο κάθε κάννη και δες αν το όπλο στέλνει τη ντουφεκιά στο σημείο που σημαδεύεις.
Κατόπιν αν το όπλο είναι ευθύβολο, κανε το τεστ churchill, που σου λέει ο Γιάννης (jnp) για να δείς και τα μέτρα του κοντακιού.
κ. Γιάννη ειναι το επόμενο πείραμα που θα κάνω , αλλα γιατι μαλλινοταπο?Βαλε στο οπλο σου τα πιο σφιχτα τσοκ που εχεις πχ 1*/2* και κανε το τεστ Τσωρτσιλ με μαλλινοταπο φυσιγγι ν7.
Εσυ, ετσι θα διαπιστωσεις με αυτον τον τροπο αν οι καννες ριχνουν σωστα.Μην περιμενεις μαγικα κολπα απο κανεναν.
ναι και μένα μου άρεσαν κάποιες ..αν ήμουν και καλύτερα κεντραρισμένος θα ήταν καλύτερη η εικόνα !Φίλε για μένα καλές είναι η τουφέκιες 35 μμέτρα 4ρι τσοκ τι παραπάνω να κάνει μια χαρά είναι το 3άρι κεντάει δεν εγώ δεν έχω παράπονο το ββλέπω φυσιολογικό και ιδικά που είπες αμέσως αυθόρμητες τουφεκιές !!!