χα χα χα χα!!!Το Έκανα κ εγώ αυτό κάποιες χρονιές αφού πρώτα έβγαζα τον μειωτηρα..
Και πια ή διάφορα με τα κίτρινα;άλλαξαν το χρωμα; Είναι αποσπομενου πατου τα μπλε;Αν είναι τα μπλε, είναι με συγκεντρωτηρα.
Τα μπλέ είναι με συγκεντρωτήρα αποσπώμενου πάτου και τα κίτρινα διάφανη μαλλινόταπαΚαι πια ή διάφορα με τα κίτρινα;άλλαξαν το χρωμα; Είναι αποσπομενου πατου τα μπλε;
Ενωειται ότι βγαζω μειωτηρα,θα κάνω την καννη πάλη κόκκινη Τάσο.....χα χα χα χα!!!Το Έκανα κ εγώ αυτό κάποιες χρονιές αφού πρώτα έβγαζα τον μειωτηρα..
τα μπλε ειναι με συγκεντρωτηρα τα αλλα ειναι μαλλινοταπα.με το συγκεντρωτηρα εχει αποδοση με οτι τσοκ θελετε τα μαλινοταπα που δουλεψα εγω τα δουλεψα μονο με 4 αστρα και μ αρεσανε.για αλλο τσοκ δεν ξερω να σας πω.και μια ερωτηση κυριως στον τασο αλλα και σε οποιον αλλο ξερει ν απαντησει.τα Α1 36 ΤΑ ΛΑΜΠΡΟ τα εχετε δοκιμασει?αν ναι θελω αποψεις γιατι τα 34 γρ.εχουν μαλακη ντουφεκια και ειναι και φτηνα εδω 6.50 ευρα.αν και θα ηθελα να ξερω και για τα 36Μήπως λέμε αλλά ρε παιδιά σκούρο μπλε είναι 36γρ
Ωραίος ρε φιλαράκι....αλλά πες μου κάτι γιατί πικρός θάνατος;;;κάνα πιο χαρούμενο όνομα δεν είχες;;;