Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε παιδια ειναι δυνατον να στειλουμε το οπλο τωρα δε γινοντε αυτα !!!

Αφηστε τα οπλα εκει που ειναι.....και να ασχοληθουμε με κανα φυσεκι θανατηφορο.... για βαλτο...και
οχι μονο.....που οταν το ριχνεις να ξερεις οτι αστοχησες και το θηραμα δεν επεσε....και οχι να
μουτζωνεις το οπλο η το φυσεκι....Αυτο εχει σημασια....για μενα... ;) :)

Το εχω ξανα πει....το εχω ξανα γραψει. ΕΡΗΜΟΣ - ΘΑΛΑΣΣΑ - ΟΥΡΑΝΟΣ - οι αποστασεις με το
ματι δεν μπορεις να τις υπολογισεις.....Στους υπολογισμους σου εισαι 100% λαθος!!
Παρτε ενα μπαλονι....και αφηστε το να ανεβει 70 - 80 -100 -110 μετρα για να καταλαβεται γιατι μετρα
μιλαμε.
Αυτα τα μετρα θελουν ειδικα φυσιγγια.....Αυτο που βλεπω απο διαφορα βιντεο με κυνηγι παπιας η χηνας
στο εξωτερικο....εχοντας το προνομιο των ομοιωματων...κραχτες κτλ κτλ....οι βολες τους δεν ξεπερνουν
τα 50 μετρα με τιποτα. 50 ΜΕΤΡΑ στην καμερα φαινονται αν οχι διπλασια...το αλλο μισο της αποστασης
στο +. Αυτο το γνωριζω βλεποντας τα βιντεο απο την δικη μου καμερα....Οι αποστασεις στην καμερα ειναι
πλασματικες.

Τωρα οσον αφορα την ΡΕΜΙ 1100 εμενα η αποδοση της δεν μου αρεσε...ο σιδεριάς το boito εβγαλε
πολυ καλυτερες τουφεκιες στα 50 μετρα . Με V1,5-422m/s εβγαλε 68,5% με Ν4+Ν1 σκαγια....οταν η ΡΕΜΙ
στα ιδια μετρα εμεινε στο 57%......Ποναει - δεν ποναει ....τσουζει - δεν τσουζει.....αυτη ειναι η αληθεια!!!
Μήπως όμως κ ο παράγοντας "χαμένων" αερίων προς το πιστόνι της 1100 δίνει άλλες ταχύτητες,έναντι του Boito που δν έχει από πουθενά απώλεια αερίων;;;;;

Μετά από αυτά τα βιντεάκια είχα αρκετό κόσμο που μου έστειλε διάφορες εκτιμήσεις για τα μέτρα.
Η shotkam και γενικά τα video και οι φωτογραφίες είναι μεγάλοι προδότες.
Οι τιμές είναι δική μου εκτίμηση.

Αν μου δώσεις τα σωστά νούμερα για το "32m" και το "10cm" θα σου δώσω το εκτιμώμενο range.
Τα νούμερα δεν έχουν μπει πάντως εντελώς στην τύχη ...

==========================

Untitled 1.jpg

Νίκο αύριο έχει μαμ ; Θα δούμε τίποτα;
Δεν μπορω να κανω τιποτα Τεο.
Πολυ..... μα παρα πολυ αερα.....δεν ξερω εαν την βγαλουμε ''καθαρη'' σημερα.....να βαλει το χερι ΤΗΣ
η Παναγιά......να μην ''φυγει'' κανας ηλιακος απο την ταρατσα φιλε!!!! .pray to God.

καλήμερα κ Νίκο
καταρχήν λυπάμαι που δίνεται άλλη διάσταση στην απορία μου ο ένας και μοναδικός λόγος
είναι ότι τα παραπάνω όπλα τα έχω βρει σε καλή τιμή μεταχειρισμένα και η δοκιμή θα μου έδειχνε
μια εικόνα παραπάνω.και κάτι ακόμα επειδή σας αρέσει να καταρρίπτεται τους Μύθους όπως λέτε μάθετε και αυτόν
μια κάνη μαγκνουμ δεν υπερέχει βλητικά πχ σε διάτρηση τις αναλογικής είναι άλλοι παράγοντες τους οποίους δεν θα αναλύσω
Τι κυνηγάς ;

καλήμερα κ Νίκο
καταρχήν λυπάμαι που δίνεται άλλη διάσταση στην απορία μου ο ένας και μοναδικός λόγος
είναι ότι τα παραπάνω όπλα τα έχω βρει σε καλή τιμή μεταχειρισμένα και η δοκιμή θα μου έδειχνε
μια εικόνα παραπάνω.και κάτι ακόμα επειδή σας αρέσει να καταρρίπτεται τους Μύθους όπως λέτε μάθετε και αυτόν
μια κάνη μαγκνουμ δεν υπερέχει βλητικά πχ σε διάτρηση τις αναλογικής είναι άλλοι παράγοντες τους οποίους δεν θα αναλύσω

Καλημερα Τακη μου!!! Δεν μου ζητας κατι ευκολο.......εαν μου ελεγες να στησω και σου μετρησω
ενα σεταπ....για μενα ειναι ευκολο πραγμα.....Το να ψαχνω ομως ολη την Σαμο να και ρωταω ποιος
εχει V3....και αν μπορει να μου την δωσει....για να κανω συγκριτικες δοκιμες....για μενα ειναι δυσκολο.
Επισεις δεν ειπα οτι μαγκνουμ καννη υπερεχει βλητικα.....Εννουσα και αυτο λεω οτι μαγκνουμ καννη
σου δινει περιθωρεια βαρυτερης γομωσης.....Αλλο να ριχνεις 36 γραμ. σκαγια Ν4 στα 50 μετρα και αλλο να
ριχνεις 50 γραμμαρια. Η διαφορα σε ποσοτητα σκαγιων αρκετα μεγαλη..και να στο αναλυσω.
Ν4-διαμ, 3,10 - 48 σκαγια στα 10 γραμμαρια ..στα 36=172,8 σκαγια
Το ιδιο νουμερο στα 50 γραμ. =240 σκαγια...Εαν υποθεσουμε οτι στα 50 μετρα εχουν ενα 70% συγκεντρωση
Το 36 γραμμαρια θα εχει μεσα στον κυκλο 76 εκ, 120 σκαγια και 50 γραμμαριων 168 σκαγια. Δλδ 48 σκαγια
αυτο των 50 γραμμαριων . Για μενα 48 σκαγια περισσοτερα μεσα στον φονικο κυκλο...ειναι πολυ
σημαντικα φιλε μου !!!!

ΥΓ. Κανονισε το εσυ......να φτασει ενα τετοιο οπλο στα χερια μου.....και εγω θα σου κανω την δοκιμη!! :)

Καλημερα Τακη μου!!! Δεν μου ζητας κατι ευκολο.......εαν μου ελεγες να στησω και σου μετρησω
ενα σεταπ....για μενα ειναι ευκολο πραγμα.....Το να ψαχνω ομως ολη την Σαμο να και ρωταω ποιος
εχει V3....και αν μπορει να μου την δωσει....για να κανω συγκριτικες δοκιμες....για μενα ειναι δυσκολο.
Επισεις δεν ειπα οτι μαγκνουμ καννη υπερεχει βλητικα.....Εννουσα και αυτο λεω οτι μαγκνουμ καννη
σου δινει περιθωρεια βαρυτερης γομωσης.....Αλλο να ριχνεις 36 γραμ. σκαγια Ν4 στα 50 μετρα και αλλο να
ριχνεις 50 γραμμαρια. Η διαφορα σε ποσοτητα σκαγιων αρκετα μεγαλη..και να στο αναλυσω.
Ν4-διαμ, 3,10 - 48 σκαγια στα 10 γραμμαρια ..στα 36=172,8 σκαγια
Το ιδιο νουμερο στα 50 γραμ. =240 σκαγια...Εαν υποθεσουμε οτι στα 50 μετρα εχουν ενα 70% συγκεντρωση
Το 36 γραμμαρια θα εχει μεσα στον κυκλο 76 εκ, 120 σκαγια και 50 γραμμαριων 168 σκαγια. Δλδ 48 σκαγια
αυτο των 50 γραμμαριων . Για μενα 48 σκαγια περισσοτερα μεσα στον φονικο κυκλο...ειναι πολυ
σημαντικα φιλε μου !!!!

ΥΓ. Κανονισε το εσυ......να φτασει ενα τετοιο οπλο στα χερια μου.....και εγω θα σου κανω την δοκιμη!! :)
Κ. Νίκο καλημέρα!
Έχετε κάνει τέτοια δοκιμή, δηλαδή ένα φυσιγγι π.χ. 33-34-35 gr με ένα 46-48-50 γρ για να δουμε το ποσοστο στον κυκλο των 76cm;
Θέλω να πω μήπως έχει μεγαλυτερη συγκέντρωση η πιο ελαφριά γομωση στα Χ μέτρα;
Με λίγα λόγια, έχω ένα Baikal απλές θαλαμες 18.2 αυλό, δε μπορω να παω για παπια με -10 και 33γρ. φυσίγγια;
Απορίες ενός "νέου"..... :)

αν το είχα θα στο έστελνα ευχαρίστως αλλά φοβάμαι ότι δεν θα μου το ξαναεστελνες πίσω:)
σεβόμαι την άποψη σου για 50 γρ αλλά για μένα τα 36 με 38 υπέρ αρκούν για τα πάπια και στα 50 μτ
όταν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις

Δεν υπηρχε περιπτωση να μην στειλω πισω.....Δεν εχω το καλυτερο οπλο απο ολα....αλλα για τα
δικα μου γουστα.... και σε συνδιασμο με φυσιγγια μου....με καλυπτει απολυτα....δεν ψαχνω
κατι καλυτερο!!!!

ΥΓ. Εχεις την εντυπωση οτι εαν ΠΧ τα νιτρο μαγκνουμ της ρεμικτον ( 53 γραμ.) ειχαν 12 ευρω τα
25 φυσιγγια.....θα εριχνε κανείς 36 -38 γραμμαρια στο παπι ??

Κ. Νίκο καλημέρα!
Έχετε κάνει τέτοια δοκιμή, δηλαδή ένα φυσιγγι π.χ. 33-34-35 gr με ένα 46-48-50 γρ για να δουμε το ποσοστο στον κυκλο των 76cm;
Θέλω να πω μήπως έχει μεγαλυτερη συγκέντρωση η πιο ελαφριά γομωση στα Χ μέτρα;
Με λίγα λόγια, έχω ένα Baikal απλές θαλαμες 18.2 αυλό, δε μπορω να παω για παπια με -10 και 33γρ. φυσίγγια;
Απορίες ενός "νέου".
Το μόνο που αλλάζει είναι το βεληνεκές‼️

Δεν υπηρχε περιπτωση να μην στειλω πισω.....Δεν εχω το καλυτερο οπλο απο ολα....αλλα για τα
δικα μου γουστα.... και σε συνδιασμο με φυσιγγια μου....με καλυπτει απολυτα....δεν ψαχνω
κατι καλυτερο!!!!

ΥΓ. Εχεις την εντυπωση οτι εαν ΠΧ τα νιτρο μαγκνουμ της ρεμικτον ( 53 γραμ.) ειχαν 12 ευρω τα
25 φυσιγγια.....θα εριχνε κανείς 36 -38 γραμμαρια στο παπι ??
Το νίτρο μάγκνουμ στα 46 γραμμάρια (πιο γρήγορο από το 42γρ.)θα πήγαινε σύννεφο‼️καλημέρες Νίκο‼️

Αν περνάνε ψηλά δηλαδή τα μαζευω και παω σπίτι μη με τρώει το κρυο...... :confused:
Η αλήθεια είναι πάντως ότι,ποτέ δεν το σκέφτηκα αυτο,αυτό που γουσταρα κ γουστάρω, είναι η μοναξιά μέσα στο ψοφοκρυο παρέα με μια εσσπρεσια κ μια τσιγαρονα‼️ κ μου αρκούσε να βλέπω πάπες‼️‼️‼️κ ας μη της έφτανα‼️‼️‼️‼️‼️

Το νίτρο μάγκνουμ στα 46 γραμμάρια (πιο γρήγορο από το 42γρ.)θα πήγαινε σύννεφο‼️καλημέρες Νίκο‼️

Καλημερα Τζονι!!! Με ''ρημαξε'' ο αερας....μηδεν βαθμους εξω....οτι πρεπει για δοκιμη...δεν με αφηνει
ο πουστοκαιρος....να ριξω 4 φυσεκια που θελω....θα με ''παρει'' ο αερας και θα με σηκωσει.....

Status
Not open for further replies.
Back