Δεν τα χα μετρήσειοταν ειχα σκοπο να τα ριξω με χαμηλη θερμοκρασια εβαζα 2.10 τα ειχα ριξει μεχρι _ 5 δεν ξερω αν παιζει ρολο η ταπα τα γεμιζα με καλδαρα και τζιοβανι ταπες δηλ οχι πολυ μαακες "δεν ειχα αντιμετωπισει ποτε θέμα παντως και τα ειχα πατημενα τα φυσιγγια επαιρνα το μισο της φουσκας καταλαβαινεις τι εννοώ
Πολυ καλα μου πηγαινε και το 38 γρ με τιουμπ ταπα σχεδον ολα τα σκαγια μεσα στο ποτηρι 6αρι με 2000 παλι 2γρ μ92ς
Καλημερα Γιαννη. Καταλαβαινω πολυ καλα τι λες και τι εννοεις.....Αυτο που βλεπω εγω....και βεβαια πριν
δεν το γνωριζα.....ειναι οτι καμια πυριτιδα δεν μπορει να ''κρυφτει'' απο τον ταχογραφο....Ο ταχογραφος
την ξεβρακωνει.....του τα ''λεει'' ολα. Ακομα και τα ''καλα'' σεταπ ξεβρακωνει....εννοω ενα σεταπ που
πιστευες οτι ειναι καλο σου το δειχνει αν ειναι καλο η οχι.
Την Μ92ς την ''εψαξα''.....δεν μου εδωσε αυτο που ηθελα πουθενα....ουτε στα σκαγια ουτε στα βολια 4-5/0
ουτε στα 11/0 σε σχεση με την ΤΕΚΝΑ και την MG2.
Η αληθεια ειναι οτι την MG2 δεν την δοκιμασα στους μηδεν και μειον βαθμους.....αλλα τις ταχυτητες
που δινει στους + βαθμους .....η M92s τις ψαχνει με τα κυαλια.
Επισεις να σου πω κατι ακομα να το γνωριζεις. Η Τεκνα στους μηδεν βαθμους και φυσιγγια απο το
ψυγειο κρατησε τις ταχυτητες της.....Τωρα σε μηδεν βαθμους και φυσιγγια ''ζεστα'' μεσα απο το σπιτι
ανεβασε ταχυτητες,,,,οχι πολυ.....αλλα ανεβασε.....και παντα μιλαμε για το ιδιο σεταπ .
Πιστευω οτι στον βαλτο και με καλο καιρο ....και στον παγετο.....η Τεκνα δεν εχει ανταγωνιστη φιλε!!!!