Είχα Α1 1,70x34 No7 με 686 και sipe 688 1,60x32 No 6 και sipe maxam g1000 1,60x32 No 6Με τι πυριτιδα Βαγγελη ??
Είχα Α1 1,70x34 No7 με 686 και sipe 688 1,60x32 No 6 και sipe maxam g1000 1,60x32 No 6Με τι πυριτιδα Βαγγελη ??
Σε sipe κανενα θεμα.σε Α1 θαχηςΕίχα Α1 1,70x34 No7 με 686 και sipe 688 1,60x32 No 6 και sipe maxam g1000 1,60x32 No 6
Είχα Α1 1,70x34 No7 με 686 και sipe 688 1,60x32 No 6 και sipe maxam g1000 1,60x32 No 6
Με 90% υγρασεια η Α1 θελη φορτομα ποληηηη
... δωσ’ τους μπαρούτι περισσή και βόλια με τις χούφτες,θα ανατιναξεις τον κοσμο!!!!
Νομίζω ότι η αλλαγή στην εικόνα της συγκέντρωσης έχει να κάνει με την επίδραση της υγρασίας στα σκάγια λόγω αλλαγής της πυκνότητας της ατμόσφαιρας και όχι με την οποιαδήποτε πυρίτιδα........ Αυτό που ονομάζουμε εξωτερική βλητική...... Έτσι νομίζω ..... Ίσως να έχω και λάθος........Πολυ δυσκολο εως απιθανο να εχεις ''προβλημα'' με την SIPE....''Ψαξου''....κατι αλλο φταιει...Δεν
γινεται να χασει 10% η SIPE. Εδω στο νησι μεχρι το σωβρακο ειναι μουσκεμα απο την υγρασια....
και η SIPE χαμπαρι δεν παιρνει φιλε!!!
Για την Α1 ναι....κιοτευει στην φουλ υγρασια.....οπως τα λεει και ο κουζουλος,,,,,μην ακους ομως...μην την
΄΄φορτωσεις''......αυτα που κανει ο κουζουλος.....δεν μπορουν να τα ολοι και να ειναι ασφαλεις....ο κουζουλος
εχει διδακτορικο σε αυτο το θεμα....μην κανεις το λαθος και την φορτωσεις...Βαγγελα!!!!
Εγω Ευχαριστω.....φωτο του ΝικουΠ...Λοιπον παιδες....σημερα μαζι με καποιες αλλες δοκιμες που εκανα....ΜΕΤΡΗΣΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗ σε Ν6 Νικελ
σκαγια Στα 45 πραγματικα μετρα με ταχυτητα V1,5-405m/s.
Tα συμπερασματα δικα σας....εγω τα δικα μου .....τα εβγαλα!!!!
Φωτο....ο καλος μου φιλος ο Αλεξ....και τον ευχαριστω πολυ!!!
1,75*34 με cx2000 ειναι θανατος στην υγρασιαΜε 90% υγρασεια η Α1 θελη φορτομα ποληηηη
Η μεγάλη πυκνότητα σίγουρα τα φρενάρει.Νομίζω ότι η αλλαγή στην εικόνα της συγκέντρωσης έχει να κάνει με την επίδραση της υγρασίας στα σκάγια λόγω αλλαγής της πυκνότητας της ατμόσφαιρας και όχι με την οποιαδήποτε πυρίτιδα........ Αυτό που ονομάζουμε εξωτερική βλητική...... Έτσι νομίζω ..... Ίσως να έχω και λάθος........
Σε χοντρά σκάγια Ηλία???? 5-4 κλπ.....1,75*34 με cx2000 ειναι θανατος στην υγρασια
Πες μας Νικο και το σετ απ αφου ειναι με την ,ssb 150 που με ενδιαφερει !!!! Μηπως ειναι πολυ μακρια τα 45 για το 6 ρι ;Εγω Ευχαριστω.....φωτο του ΝικουΠ...
Με αυτο το σεταπ βαραγα σαρσελια με υγρασια 90% και θερμοκρασια 2 βαφμους σκαγιαΣε χοντρά σκάγια Ηλία???? 5-4 κλπ.....
Πες μας Νικο και το σετ απ αφου ειναι με την ,ssb 150 που με ενδιαφερει !!!! Μηπως ειναι πολυ μακρια τα 45 για το 6 ρι ;
Nαί τώρα το βλέπω ότι έχουν .Όχι φίλε Λάμπη, υπάρχουν κι άλλες εταιρείες (τουλάχιστον η Ολύμπια) που χρησιμοποιούν νίκελ (τα έχουν τουλάχιστον στον κατάλογο τους).
πες μου μονο ποσα γρ. ειναιΝαι Δημητρη.....τα 45 μετρα ειναι πολλα για το Ν6 σκαγια....παντα το ελεγα....μεχρι τα 40 μετρα κανει
''δουλεια'' το Ν6 σκαγι.....
Οσον αφορα το σεταπ με την SSB δωσε μου 2-3 ημερες ακομα....να το φερω εκει που θελω...και μετα
θα το γραψω για ολους τους συναδελφους και φιλους....
Θα το δεις γραμμενο αναλυτικα πανω στο χαρτι δοκιμης φιλε!!!
36+1,5 ΑΛΕΥΡΙ ....το δοκιμαζω σε Ν3 σκαγια και σε Ν6....Αυριο πρωτα ο θεος σε Ν5 - Ν4 στα 50 μετραπες μου μονο ποσα γρ. ειναι