Εσύ το μπερδεύεις Αφού θα γυρίσει όλο το όπλο προς τα αριστερά, πως θα ρίχνει ακόμα πιο δεξιά;
Γιώργο όταν γυρίσει το κοντάκι προς τα αριστερά δεν γυρίζει το όπλο προς τα δεξιά; .xm.
Εσύ το μπερδεύεις Αφού θα γυρίσει όλο το όπλο προς τα αριστερά, πως θα ρίχνει ακόμα πιο δεξιά;
Χρήστο καλημέρα, η καννη στρίβει προς την πλευρά που στρίβουμε το κοντακι.Γιάννη αν γίνει cast on (στράβωμα κοντακίου προς τα αριστερά) δεν θα έχεις ως αποτέλεσμα να οι τουφεκιές να φεύγουν ακόμη πιο δεξιά ή εγώ το μπερδεύω; .xm.
Φαντάσου το όπλο σαν δύο κομμάτια που ενώνονται στην μπασκουλα, όπως οι δύο λαμες του ψαλιδιου οι οποίες είτε ανοίγουν είτε κλείνουν ταυτόχρονα.Γιώργο όταν γυρίσει το κοντάκι προς τα αριστερά δεν γυρίζει το όπλο προς τα δεξιά; .xm.
Ξέρεις πως κατάλαβα; Φαντάστηκα το κοντάκι σταθερό και έδωσα κλίση στο υπόλοιπο όπλο...
Αν όμως θωρήσουμε το όπλο μονοκόμματο με το κοντάκι, τότε "πειράζοντας" το κοντάκι (π.χ. με ζέσταμα αν είναι πλαστικό) γίνεται αυτό που εγώ έλεγα... Σωστά; .xm.
Μυρο μπλεξαμε τα μπούτια μας που λένε.Αφού επομιζει αριστερά και η τουφεκιά τραβάει δεξιά θέλει cast off.αν επομιζε δεξιά θα ήθελε cast on
Μυρο μπλεξαμε τα μπούτια μας που λένε.
Γιώργο όταν γυρίσει το κοντάκι προς τα αριστερά δεν γυρίζει το όπλο προς τα δεξιά; .xm.
Αφού επομιζει αριστερά και η τουφεκιά τραβάει δεξιά θέλει cast off.αν επομιζε δεξιά θα ήθελε cast on
Τα σταθερά τσοκαρίσματα δεν θυμόμουν
Επειδή μένεις στην Αττική, είσαι νέος κυνηγός, δείχνεις να έχεις όρεξη και μεράκι για αυτό που κάνεις, έχεις την δυνατότητα να πας στην Μαλακάσα και να ρίξεις π.χ. πέντε-δέκα πούλες την εβδομάδα, θα σου προτείνω κάτι που το έκανα κάποτε εγώ ο ίδιος και θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε έναν καλό φίλο αν με ρώταγε. Πριν αρχίσεις να πειράζεις το κοντάκι, πάρε ένα τηλέφωνο στην Max Gear και ζήτα τον κ. Μητσιάλη. Είναι δάσκαλος κυνηγητικής σκοποβολής, με μεγάλο μεταδοτικό χάρισμα και αγάπη σε αυτό που κάνει. Κανόνισε μερικά μαθήματα μαζί του, μην φανταστείς τίποτα ατελείωτα μαθήματα, θα δεις αμέσως με άλλο μάτι την κυνηγητική σκόπευση, θα ανακαλύψεις πράγματα που είναι δύσκολο να αντιληφθείς μέσα από ένα πληκτρολόγιο και θα ευχαριστηθείς το μέγιστο αυτό που κάνεις. Θα γνωρίσεις πράγματα που θα σε ακολουθούν μια ζωή δίνοντας σου αυτοπεποίθηση και πάνω από όλα σωστές βάσεις. Αυτός θα δει τον τρόπο που επομίζεις, αν θέλουν αλλαγή τα μέτρα του όπλου, θα σε κατευθύνει προς την σωστή επόμιση, σωστή στάση, σωστό κράτημα του όπλου, θα δει αμέσως ποια τεχνική σκόπευσης σου ταιριάζει και άλλα πολλά. Κάντο αν μπορείς και θα με θυμηθείς αργότερα ...
Σε βγάζουνΤο έχω στο μυαλό μου απλά δεν ξέρω αν με βγάζουν οι μέρες γιατι τα γούστα τέλος του μήνα τελειώνουν
Σωστά αλλά cast on μπορεί να χρειάζεται και κάποιος δεξιόχειρας οπότε έτσι που το θέτεις μπορεί να μπερδέψει. Σπάνιο αλλά μου συμβαίνει εμένα στο πλάγιοΟτι είναι το CAST-OFF για τους δεξιόχειρες ,είναι το CAST- ON για τους αριστερόχειρες.
H 1η (όσο φαίνεται) με LM έχει καλύτερο κέντρο και τουλάχιστον 5μ. ακόμα...
Άποψη μου Τόλη, όχι...Παιδιά θεωρητική ερώτηση. Αν θέλουμε να δοκιμάσουμε ένα βαρύ χειμωνιάτικο φυσίγγι για συγκέντρωση – κατανομή ….. σε μια ζεστή ημέρα όμως , αν το έχουμε π.χ. σπίτι στον καταψύκτη και τα μεταφέρουμε στο βουνό σε ψυγείακι με παγοκυστες (λογικά θα είναι κάτω του μηδενός τα φυσίγγια). Αν το ρίξουμε αμέσως έστω και με ζεστό όπλο, ο πίνακας θα αντιπροσωπεύει μια παγωμένη ημέρα ή όχι ??
Βικτωρα το Lm ποιας εταιριας είναι ?H 1η (όσο φαίνεται) με LM έχει καλύτερο κέντρο και τουλάχιστον 5μ. ακόμα...
Η 2η με U2 καλύτερη περιφέρεια και μεγαλύτερο κύκλο ωφέλιμης κατανομής τουλάχιστο μέχρι αυτή την απόσταση...
Βλέποντας την 206sv να υποθέσω με 24γρ. είναι γεμισμένα...τι Νο?
Το LΜ γύρω στα 3,5/10 είναι?
Πάντως για 36 μ. πολύ καλές και οι 2!