Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
περάσαμε ωραία σήμερα,,,,ρίξαμε και τις πούλες μας Γιώργο χάρηκα που τα είπαμε και από κοντά

κάναμε δοκιμές με τον Γιώργο ( Breda - Beretta ) με διάφορα φυσίγγια και τσοκ και σαφώς οι τουφεκιές του Γιώργο ήταν πιο ωραία κατανεμημένες στο πίνακα - οι δικές μου είχαν την τάση να είναι μαζεμένα τα περισσότερα σκάγια αριστερά και κάτω σαν κάτι να τα στροβίλιζε και να τα άφηνε σε αυτό το σημείο αν μπορώ να το πω ετσι , Γιώργο αν μπορείς να το περιγράψεις καλύτερα ;

με το Muller UFO του Γιώργο έβγαλα ωραία τουφεκιά με το παραπάνω φυσίγγι που λέει ( Δορκάς express 34 no4 )

μιας και δεν είχα ποτέ όπλο με τόσο μεγάλο κώνο και όλες οι κάννες μου ήταν γυαλισμένες από την αρχή μέχρι το τέλος έχω την εξής ερώτηση

επειδή το όπλο είναι καινούργιο και ο κώνος που θα δείξω στην παρακάτω εικόνα έχει ραβδώσεις σε όλο το μήκος του και λογικά "στρώνει" επηρεάζει τόσο πολύ την βλητική ; ο Ψιλλάκης που το είδε μου είπε μέτρα πίνακα μετά τα 1000 φυσίγγια,τότε θα δεις ξεκάθαρα τί βγαζει

εδώ ο κώνος , αν γίνει μεγένθυση στην εικόνα φαίνεται καλύτερα

Κοίτα Παύλο, το ζητούμενο είναι να είναι η κάννη γυαλισμένη καλά, ειδικά στον κώνο της θαλάμης και στον κώνο του τσοκ, που τα σκάγια ''στραγγαλίζονται'' για να περάσουν από την μεγαλύτερη διάμετρο της κάννης στην μικρότερη και 'κει έχουμε και τις μεγαλύτερες τριβές...
Τώρα με τα φυσίγγια με συγκεντρωτήρα, που τα σκάγια δεν έρχονται σε επαφή με την κάννη, δεν ξέρω πόσο πολύ τα επηρεάζει...
Σίγουρα ο κώνος σου έχει σημάδια από το κοπτικό εργαλείο, αλλά αυτό δεν νομίζω να είναι η αιτία που ''βγαίνουν'' οι ντουφεκιες κάτω αριστερά, θα σου έλεγα να κάνεις λίγες δοκιμές ακόμα, δώσε και σε άλλον να ντουφεκισει το όπλο, σιγούρεψε ότι όντως το κάνει και κοίταξε λίγο και την πατούρα που μπαίνει το τσοκ...
Έχω διαβάσει, ότι ''στρώνει'' με τις ντουφεκιες η αχρωμιοτη κάννη, για χρωμιομένη δεν ξέρω...

ωραίο απόγευμα και για μένα που βρέθηκα τυχαία με τα παιδιά και είδα τις τουφεκιές τους με τα αποτελέσματα όπως τα ανέφεραν....ωραία φάση 5-6 άτομα να πηγαινοέρχονται στον πίνακα :)
έκανα κι εγώ τις δοκιμές μου,όσο τα παιδιά έριχναν πούλες,σε τσιχλοφύσιγγα που είχα γεμίσει ανα 4 για 2 γομώσεις με συγκεντρωτήρα και 2 μισόταπα
όλα καλά με το συμπέρασμα ότι τα μισόταπα θα τα γεμίζω 9αρια που ήταν καλύτερα από τα 8αρια

Ένα ωραίο απόγευμα σήμερα που κύλησε η ώρα σαν νεράκι με πολλές τουφεκιές. Δοκίμασα και ένα φυσιγγάκι το οποίο είχα πάρει να βρίσκεται έτσι για ώρα ανάγκης σαν μια λογική οικονομικά επιλογή. Δυστυχώς, η ανάγκη δεν ήρθε ποτέ και δεν το δοκίμασα στην πράξη, είπα όμως να ρίξω μερικές τουφεκιές να δω πως συμπεριφέρεται και δεν μου έκανε άσχημη εντύπωση, τόσο η συμπεριφορά του στον πίνακα όσο και η ταχύτητα του. Ο λόγος για το Express 34 n.4

Optima plus 3* - 40m

Optima plus Trulock IM - 40m

Optima plus Muller UFO - 50m
Γιωργο το UFO σε τι τσοκ αντιστοιχει ?

Όλος ο καλός ο κόσμος ήταν στην Μαλακάσα σήμερα το απόγευμα, Μάκης, Παύλος, Λεωνίδας Μητσιάλης, Βαγγέλης (Vpap) :) Έτσι θα έπρεπε να ήταν όλα τα απογεύματα της ζωής μας.
Γιώργο χάρηκα που τα είπαμε και από κοντά
Εγώ να δεις :) Optima Plus δίδυμο :)
κάναμε δοκιμές με τον Γιώργο ( Breda - Beretta ) με διάφορα φυσίγγια και τσοκ και σαφώς οι τουφεκιές του Γιώργο ήταν πιο ωραία κατανεμημένες στο πίνακα - οι δικές μου είχαν την τάση να είναι μαζεμένα τα περισσότερα σκάγια αριστερά και κάτω σαν κάτι να τα στροβίλιζε και να τα άφηνε σε αυτό το σημείο αν μπορώ να το πω ετσι , Γιώργο αν μπορείς να το περιγράψεις καλύτερα ;
Για να προσπαθήσω να το περιγράψω και επειδή δεν βγάλαμε φώτο λόγο της προχωρημένης ώρας, θα πω ότι αν διαιρέσουμε τον κύκλο σε τεταρτημόρια, η δική σου γέμιζε για παράδειγμα τα τρία από τα τέσσερα και άφηνε το ένα περισσότερο άδειο. Κάπως έτσι μαζί με αυτό που λες εσύ.
με το Muller UFO του Γιώργο έβγαλα ωραία τουφεκιά με το παραπάνω φυσίγγι που λέει ( Δορκάς express 34 no4 )
Αν θυμάμαι καλά αυτό που έριξες από τα 5ο μέτρα με το UFO ήταν ένα ιδιογόμωση του Άρι. Πραγματικά κέντημα. Αφού ένας κύριος που είδε πολύ ώρα αργότερα την τουφεκιά, ήρθε και μας ρώταγε αν την ρίξαμε εμείς για να μάθει πληροφορίες :). Δεν το πήρες είδηση το σκηνικό γιατί είχες μπει στο sporting.
μιας και δεν είχα ποτέ όπλο με τόσο μεγάλο κώνο και όλες οι κάννες μου ήταν γυαλισμένες από την αρχή μέχρι το τέλος έχω την εξής ερώτηση
επειδή το όπλο είναι καινούργιο και ο κώνος που θα δείξω στην παρακάτω εικόνα έχει ραβδώσεις σε όλο το μήκος του και λογικά "στρώνει" επηρεάζει τόσο πολύ την βλητική ; ο Ψιλλάκης που το είδε μου είπε μέτρα πίνακα μετά τα 1000 φυσίγγια,τότε θα δεις ξεκάθαρα τί βγαζει
Αν το είπε ο Γιώργος έτσι θα είναι Παύλο. Θα σου πω τι βούρτσα να πάρεις και θα γίνει καθρέφτης.
Στην 3η με το UFO φαίνεται πάρα πολύ καλή και εξαιρετικά αποδοτική για 50 μέτρα, (σε τι σύσφιξη αντιστοιχεί το UFO)...
1,1 κάτι παραπάνω από φουλ.
Στην 3η ντουφεκιά, δεν ξέρω αν σου έφυγε η ντουφεκιά προς τα κατω από σκόπευση ή οφείλεται στην πτώση των σκαγιών λόγω απόστασης...
Έχω ένα θεματάκι ελάχιστου χαμηλοτουφεκίσματος με την καραμπίνα το οποίο φαίνεται από τα 40 μέτρα και πάνω. Δεν την πειράζω όμως γιατί εκεί που με ενδιαφερουν αυτές οι τουφεκιές με χοντρά σκάγια, βάζω πιο κοντό πέλμα και σηκώνεται.
ωραίο απόγευμα και για μένα που βρέθηκα τυχαία με τα παιδιά και είδα τις τουφεκιές τους με τα αποτελέσματα όπως τα ανέφεραν....ωραία φάση 5-6 άτομα να πηγαινοέρχονται στον πίνακα :)
έκανα κι εγώ τις δοκιμές μου,όσο τα παιδιά έριχναν πούλες,σε τσιχλοφύσιγγα που είχα γεμίσει ανα 4 για 2 γομώσεις με συγκεντρωτήρα και 2 μισόταπα
όλα καλά με το συμπέρασμα ότι τα μισόταπα θα τα γεμίζω 9αρια που ήταν καλύτερα από τα 8αρια
Ωραία σπασίματα η SX3, τα ζήλεψα, εγώ στο δίκανο θέλω λίγο κατέβασμα, μετά το Πάσχα θα βάλω τον Γιώργο να ξυρίσει λίγο το χτένι. Τελικά αυτό το λίγο από κάτω δεν το έχω με τίποτα. Θέλω στην ευθεία να το σκεπάζω.

περάσαμε ωραία σήμερα,,,,ρίξαμε και τις πούλες μας Γιώργο χάρηκα που τα είπαμε και από κοντά

φιλε καθαρισε το καλα με ορειχαλκινη βουρτσα να δεις τι γινεται , ο κωνος πρεπει να είναι καθρεφτης , καταστρέφεται η τουφεκια αν δεν είναι , δεν μου αρεσει η εικονα , πηγαινε μια επισκεψη με καθαρισμενη καλα κανη εκει που το πηρες το οπλο κα δειξτο σε καποιον οπλουργο

Ένα ωραίο απόγευμα σήμερα που κύλησε η ώρα σαν νεράκι με πολλές τουφεκιές. Δοκίμασα και ένα φυσιγγάκι το οποίο είχα πάρει να βρίσκεται έτσι για ώρα ανάγκης σαν μια λογική οικονομικά επιλογή. Δυστυχώς, η ανάγκη δεν ήρθε ποτέ και δεν το δοκίμασα στην πράξη, είπα όμως να ρίξω μερικές τουφεκιές να δω πως συμπεριφέρεται και δεν μου έκανε άσχημη εντύπωση, τόσο η συμπεριφορά του στον πίνακα όσο και η ταχύτητα του. Ο λόγος για το Express 34 n.4

Optima plus 3* - 40m

Optima plus Trulock IM - 40m

Optima plus Muller UFO - 50m
Τι δοκιμαζεις με τοση ζεστη ρε γιωργο φυσιγγια για τα μπασιματα;παντως ωραια η 3τη ντουφεκια αυτο ειναι και το οριο απο το 4αρι λογο αδρανειας οτι τσοκ και να εχουμε.....δεν μιλαμε για τυχαιες τουφεκιες παντα

φιλε καθαρισε το καλα με ορειχαλκινη βουρτσα να δεις τι γινεται , ο κωνος πρεπει να είναι καθρεφτης , καταστρέφεται η τουφεκια αν δεν είναι , δεν μου αρεσει η εικονα , πηγαινε μια επισκεψη με καθαρισμενη καλα κανη εκει που το πηρες το οπλο κα δειξτο σε καποιον οπλουργο
Και καποιος που με καταλαβαινει

Παιδιά η φωτογραφία του Παύλου νομίζω ότι αδικεί την πραγματικότητα. Την είδα την κάννη, δεν έχει τίποτα μια χαρά είναι, μολυβδώσεις και πλαστικά είναι από τους συγκεντρωτήρες. Να πω και κάτι εδώ που δεν ακούγεται λογικό λόγο χρωμιωμένων καννών αλλά όταν είχα πάρει την δικιά μου, τους πρώτους μήνες είχα τρελαθεί. Γέμιζε μολυβδώσεις και πλαστικά που δεν έβγαιναν με τίποτα, αργότερα έμαθα για τις ορειχάλκινες π.χ. Bisley και τα nitro και είχα μπορέσει να βγάλω τα υπολείμματα. Ξέρω ότι δεν ακούγεται λογικό για χρωμιωμένες κάννες αλλά μετά από λίγο καιρό σαν να αδρανοποιήθηκε και σταμάτησαν τα προβλήματα. Πλέον με ένα πανάκι γίνεται γυαλί. Στην αρχή πραγματικά είχα πάθει σοκ.

Παιδιά η φωτογραφία του Παύλου νομίζω ότι αδικεί την πραγματικότητα. Την είδα την κάννη, δεν έχει τίποτα μια χαρά είναι, μολυβδώσεις και πλαστικά είναι από τους συγκεντρωτήρες. Να πω και κάτι εδώ που δεν ακούγεται λογικό λόγο χρωμιωμένων καννών αλλά όταν είχα πάρει την δικιά μου, τους πρώτους μήνες είχα τρελαθεί. Γέμιζε μολυβδώσεις και πλαστικά που δεν έβγαιναν με τίποτα, αργότερα έμαθα για τις ορειχάλκινες π.χ. Bisley και τα nitro και είχα μπορέσει να βγάλω τα υπολείμματα. Ξέρω ότι δεν ακούγεται λογικό για χρωμιωμένες κάννες αλλά μετά από λίγο καιρό σαν να αδρανοποιήθηκε και σταμάτησαν τα προβλήματα. Πλέον με ένα πανάκι γίνεται γυαλί. Στην αρχή πραγματικά είχα πάθει σοκ.
Γιώργο αν και βγαίνουμε .off topic. μπορείς να περιγράψεις υλικά και διαδικασία γιατί ακριβώς το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με την δικιά μου Optima. Όσο και να καθαρίσω, οι μολυβδώσεις και τα πλαστικά από τους συγκεντρωτήρες παραμένουν...

Γιώργο αν και βγαίνουμε .off topic. μπορείς να περιγράψεις υλικά και διαδικασία γιατί ακριβώς το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με την δικιά μου Optima. Όσο και να καθαρίσω, οι μολυβδώσεις και τα πλαστικά από τους συγκεντρωτήρες παραμένουν...
Χρήστο υπάρχουν αναλυτικά στον καθαρισμό, αν θυμάμαι καλά. Θα το δω.

Όχι ρε φίλε, την ώρα μας περνάμε. Τι να κάνουμε, να πάμε σπίτι να τσακωνόμαστε με την γυναίκα; :D
1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000+++++++++++++++++++++++++++++++

Και μια φωτο απο μενα λιγο παλια απο το χειμωνα

2q07rpd.jpg

Καλησπέρα,
Έκατσα και ασχολήθηκα λίγο με την καννη
Έριξα solvent της G96 για μολύβι χαλκό πλαστικό στο σημείο που έβγαλα στην φώτο

Δεν έβγαλε τίποτα γιατί εξακολουθεί να είναι ο κωνος που έχει σημάδια απο το κοπτικο και όχι κατάλοιπα,αυτή ήταν και η αρχική μου σκέψη

2 δεκάλεπτα solvent έπειτα τρίψιμο με ατσαλοσυρμα ψιλό κατσαρόλας πάνω σε black&decker τυλιγμένο στην ορυχαλκινη όχι πλαστικό θα έμενε και εγώ σεν ξέρω τι

Προς το παρόν δεν κάνω τίποτα παραπάνω θα δω πως θα είναι έπειτα από αρκετή χρήση και βλέπουμε

Θα μιλήσω σήμερα και με έναν φίλο που έχει ίδιο όπλο να μου πει το βλέπει

Άντε καλό βράδυ

Status
Not open for further replies.
Back