Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γιατρέ θα ζήσει ο ασθενής ;
Μ' αρέσει που διαφημίζουνε τον μακρύ κώνο, (που λόγω διαφήμισης είναι από τα σημεία που θα κοιτάξει ο αγοραστής) και τον αφήνουν αγυάλιστο .fff.
Έτσι όπως τον βλέπω για αχρωμίωτο τον κόβω...
Αν τον πας τελικά για γυάλισμα πες στον οπλουργό να του ''ρίξει'' κι ένα μέτρημα, γιατί δεν μου φαίνεται για 9,5 εκ. θα έλεγα ότι είναι γύρω στα 5εκ.

δεν κανεις τιποτα με φυσίγγια η αλοιφες , ο κωνος θελει γυαλισμα και επειγοντως
Μ' αρέσει που διαφημίζουνε τον μακρύ κώνο, (που λόγω διαφήμισης είναι από τα σημεία που θα κοιτάξει ο αγοραστής) και τον αφήνουν αγυάλιστο .fff.
Έτσι όπως τον βλέπω για αχρωμίωτο τον κόβω...
Αν τον πας τελικά για γυάλισμα πες στον οπλουργό να του ''ρίξει'' κι ένα μέτρημα, γιατί δεν μου φαίνεται για 9,5 εκ. θα έλεγα ότι είναι γύρω στα 5εκ.
το πολύ 2,5 με 3 εκατοστα είναι

Δεν μπορει ενα κομματι του κωννου να ειναι χρωμιομενο? Γιατι δεν νομιζω οτι κ σε αλλα σκοπευτικα που εχων 48 ποντους κωννους να βλεπεις ενα μαυρο δαχτυλιδι 48 εκ...
Παυλο αν βαλεις ενα αντικειμενο μεσα, πχ ενα βολυβακι με γομα απο πανω σου δινει την εντυπωση οτι ειναι λειο η σαγρε?

Επιπλεον Παυλο, μην τρελαινεσαι με ολα αυτα η επειδη ενα αλλο οπλο εβγαλε μια καλυτερη τουφεκια...Για να ηρεμησεις κ εσυ ριξε μερικες τουφεκιες σε διαφορετικες αποστασεις κ κανε ενα κοπο να μετρησεις τα σκαγια, να δεις αν η αποδοση ειναι η αναμενομενη... ;)

Last edited:
Δεν μπορει ενα κομματι του κωννου να ειναι χρωμιομενο? Γιατι δεν νομιζω οτι κ σε αλλα σκοπευτικα που εχων 48 ποντους κωννους να βλεπεις ενα μαυρο δαχτυλιδι 48 εκ...
Άποψη μου Αρι, χωρίς να διεκδικώ βέβαια το αλάθητο, είναι ότι ή θα είναι χρωμιωμενος ο κώνος ή αχρωμίωτος...
Η δηλαδή θα διαμόρφωσαν το εσωτερικό της κάννης (θαλάμη, κώνος, αυλός) και μετά την χρωμίωσαν, όποτε είναι χρωμιωμένη παντού ή
Χρωμιωσαν πρώτα την κάννη και μετά έκοψαν θαλάμη και κώνο οπότε έχουμε χρωμιωμενο αυλο και αχρωμιωτο κώνο και θαλάμη...
Έγραψα ότι δεν μου φαίνεται για 9,5εκ. ο κώνος στη φωτο που έβαλε ο Παυλο, γιατί έτσι όπως μου φαίνεται το μήκος του σε καμιά περίπτωση δεν μου δίνει την εντύπωση ότι είναι μακρύτερος από το μήκος της θαλάμης που είναι 76χιλ.
Πάντως πιστεύω ότι ένας καλό οπλουργό, θα δώσει αμέσως απάντηση σ' όλα αυτά τα ερωτήματα και θα ξέρει και ο Παύλος, τι ακριβώς συμβαίνει με το όπλο του και εάν και ποια βελτίωση πρέπει να γίνει...

Ο κωνος της φωτογραφιας η καλυτερα το μαυρο δαχτυλιδι σε καμια περιπτωση δεν ειναι 9,5 εκ ... Ωστσοσο και οι Optima δεν εχουν μακρυ κωννο ας πουμε? 6 εκ? Το δαχτυλιδακι δεν ειναι πανω απο 2... Το 725 εχει 3,2, τοσο ειναι, φαινεται κ σαν μαυρο δαχτυλιδι... Σαν μαυρο δαχτυλιδι φαινονται κ πολλοι aftermarket κωννοι... Ωστοσο δεν ειμαι απολυτος σιγουρος οτι ολοι οι κωννοι περαν των 3 εκ ειναι αχρωμιωτοι σε ολα τα οπλα... Προπσωπικα δε εχω δει τετοιο οπλο...

Ο κωνος της φωτογραφιας η καλυτερα το μαυρο δαχτυλιδι σε καμια περιπτωση δεν ειναι 9,5 εκ ... Ωστσοσο και οι Optima δεν εχουν μακρυ κωννο ας πουμε? 6 εκ? Το δαχτυλιδακι δεν ειναι πανω απο 2... Το 725 εχει 3,2, τοσο ειναι, φαινεται κ σαν μαυρο δαχτυλιδι... Σαν μαυρο δαχτυλιδι φαινονται κ πολλοι aftermarket κωννοι... Ωστοσο δεν ειμαι απολυτος σιγουρος οτι ολοι οι κωννοι περαν των 3 εκ ειναι αχρωμιωτοι σε ολα τα οπλα... Προπσωπικα δε εχω δει τετοιο οπλο...
όταν θα ξαναερθω καλαματα θα δεις

Δηλαδή 'Αρι, πέρα αυτό το δαχτυλίδι που βλεπουμε μετά τη θαλάμη (και λέμε ότι αυτός είναι ο κώνος) υπάρχει περίπτωση ο κώνος να συνεχίζει και να μη είναι ορατός?
Δεν μιλάω για κώνος 48 εκ. π.χ που είναι τα 2/3 του συνολικού μήκους της κάννης και πιθανό να μη διακρίνεται, αλλά για νορμάλ καταστάσεις...

Οκ αλλα μην μου φερεις κανω customaρισμενο κανονι... Αυτα δεν πιανονται... Μιλαω για εργοστασιακα οπλα...

Δηλαδή 'Αρι, πέρα αυτό το δαχτυλίδι που βλεπουμε μετά τη θαλάμη (και λέμε ότι αυτός είναι ο κώνος) υπάρχει περίπτωση ο κώνος να συνεχίζει και να μη είναι ορατός?
Δεν μιλάω για κώνος 48 εκ. π.χ που είναι τα 2/3 του συνολικού μήκους της κάννης και πιθανό να μη διακρίνεται, αλλά για νορμάλ καταστάσεις...

Δεν ξερω, αυτο αναρωτιεμαι κ εγω...

όταν ο κωνος είναι πανω από 10 εκ και η θαλαμη αλλα 7 εχουμε συνολο 17 εκ , σε μια κανη 61 εκ είναι παραπανω από το ένα τεταρτο της κανης , μιλαμε πλεον για αχρωμιωτη κανη και όχι για χρωμιωμενη , στα καινουργια σκοπευτικα βερεττα με κωνο καποια πολλα εκατοστα οπως λεει η εταιρια θα μιλαγαμε για καθαρα αχρωμιωτη κανη , ο κοσμος θελει χρωμιο , το αρωμιωτο το φοβαται είναι αντιεμπορικο

Απο τη στιγμή δηλ. Δημήτρη, που ο κώνος στα περισσότερα χρωμιωμένα όπλα του εμποριου είναι αχρωμίωτος, τότε δεν υπάρχει ο φόβος που λένε ότι έχει, σε περίπτωση επιμήκυνσης του, να φύγει το χρώμιο και να οξειδώνεται σ' αυτό το σημείο, αφού ούτως ή άλλος αχρωμίωτος είναι...
Από την άλλη, καταρρίπτεται ο μύθος ότι τα χρωμιωμένα είναι και ανοξείδωτα και δεν έχουν ανάγκη από τακτικό καθάρισμα...

Και εμενα η Μ1 3 ποντους κονο εχει. Ολλα εχουν να κανουν κατα την γνωμη μου με τις μιρες. που του δηνει ο μαστορας.

Status
Not open for further replies.
Back