Ολλα εχουν να κανουν κατα την γνωμη μου με τις μιρες
Οι μοίρες είναι συγκεκριμένες και εξαρτώνται από το μήκος του κώνου και τη διάμετρο του αυλού...Το σωστο είναι να εχει τις σωστές μοίρες και όχι το ποσο Μεγάλος είναι.
Αυτό ήθελα να το ρωτήσω και γω, μακάρι να έφτανε το δάχτυλο για να το καταλάβει με την αφήΠαυλο αν βαλεις ενα αντικειμενο μεσα, πχ ενα βολυβακι με γομα απο πανω σου δινει την εντυπωση οτι ειναι λειο η σαγρε?
Αυτό και μόνο νομίζω δίνει τέλος σε κάθε κουβέντα για λείανση και οτιδήποτε άλλο. Αφού ο κατασκευαστής λέει ότι η κάννη είναι χρωμιωμένη από άκρη σε άκρη ... τελειώσαμεanyway all the barrel inside is chromed all together
Παυλο αυτό που λες με φως είναι έτσι .. αλλάζει την εικόνα η αντανάκλαση..o Marocchi εξακολουθεί να λέει ότι ο κώνος είναι μακρύς πλησιάζει τα 10 εκ και την διαδικασία γυαλίσματος και ας λέει ο καθένας το κοντό και το μακρύ του,περιγράφει ότι το φως που μπαίνει από την κάννη μπροστά δεν φτάνει για να λάμψει όλος ο κώνος γιαυτό φαίνεται το πίσω μέρος του που είναι σκούρο και βλέπουμε μόνο αυτό - όλη η κάννη είναι χρωμιωμένη από μπροστά μέχρι πίσω
εσενα ποια είναι η γνωμη σου ? είναι ολη χρωμιωμενη ?Αυτό και μόνο νομίζω δίνει τέλος σε κάθε κουβέντα για λείανση και οτιδήποτε άλλο. Αφού ο κατασκευαστής λέει ότι η κάννη είναι χρωμιωμένη από άκρη σε άκρη ... τελειώσαμε
Άρη δεν φρίκαρα που δοκίμασα σε ένα άριχτο στην ουσία όπλο τουφεκιές και τις συγκρίναμε με τον Γιώργο, άλλωστε του είπα σε προσωπικό μήνυμα πριν πάμε σκοπευτήριο δεν εχω πρόβλημα να ανεβάσουμε το οτιδήποτε,έτσι και αλλιώς μετά από χρήση θα ξαναμετρήσω για να δω διαφορές - είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και θα είναι προς το καλύτερο
Δεν μπορώ ειλικρινά να εκφέρω άποψη γιατί δεν έχω σχέση με μέταλλα και μεταλλουργία. Ένας απλός φαναρτζής να ήμουν ίσως να μπορούσα να έχω άποψη. Ξέρεις γιατί το λέω αυτό; Επειδή δεν γνωρίζω αν το χρώμιο, είναι σε επαρκή επίστρωση ώστε να καλύψει ατέλειες του μετάλλου ή αν αυτές συνεχίζουν να φαίνονται.εσενα ποια είναι η γνωμη σου ? είναι ολη χρωμιωμενη ?
Αν βαλεις ένα μολύβι, όπως λέει ο Άρις γίνεται αμεσα αντιληπτό...Το ζήτημα λοιπόν είναι, αν μπορούσαμε να βάλουμε το δάχτυλό μας, αυτό που βλέπουμε θα μπορούσαμε και να το αισθανθούμε ή όχι;
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, μην νομίζετε ότι μιλάμε και για χαράδρες. Εγώ το μολύβι θα το έβαζα από την μεριά του γραφίτη έχοντας το ξυσμένο όσο περισσότερο γίνεται.Αν βαλεις ένα μολύβι, όπως λέει ο Άρις γίνεται αμεσα αντιληπτό...
Ενταξει το "φρικαρεις" εχει μια ταση υπερβολης, δεν το εννοουσα με ολη τη σημασια, ουτε φυσικα εχει να κανει με τη συγκριση... Ετσι κ αλλιως με το ματι δεν μπορεις να κανεις καμια ασφαλη συγκριση... Απο εκει κ περα εγω τις τουφεκιες με τα 28αρια τις ειδα πολυ καλες οποτε μαλλον δεν υπαρχει κανενα θεμα με το οπλο σου...
Εδώ έχεις δίκιο, σε ντουφεκιά που κάναμε από τα 50 μέτρα με λίγο παραπάνω από φουλ και χοντρά σκάγια, έφτιαξε κέντημα.Οσον αφορα τους λειανσμενους κωννους,δεν εχω ΜΕΤΡΗΣΕΙ διαφορες στο πινακα...και αυτοι ...με φουλ...φουλ βγαζουν,γιαυτο μη τον τρελλαινεται τον ανθρωπο και τρεχει χωρις λογο.
Γιωργο οι τουφεκιες προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ! Η τελευταια εχει φυγει κατω αλλα δειχνει και αυτη τα δοντια της..μην ξεχναμε οτι πολλοι το 4αρι το βαζουμε τελευταιο στο λαγο..αν βαζαμε ενα λαγο και στις τρεις τουφεκιες οπου να ναι θα γινοταν σουρωτηρι..ειδικα στην δευτερη σε ολο το μηκος και πλατος του πινακα θα ετρωγε το λιγοτερο 10 σκαγια 4αρια!!!!Ένα ωραίο απόγευμα σήμερα που κύλησε η ώρα σαν νεράκι με πολλές τουφεκιές. Δοκίμασα και ένα φυσιγγάκι το οποίο είχα πάρει να βρίσκεται έτσι για ώρα ανάγκης σαν μια λογική οικονομικά επιλογή. Δυστυχώς, η ανάγκη δεν ήρθε ποτέ και δεν το δοκίμασα στην πράξη, είπα όμως να ρίξω μερικές τουφεκιές να δω πως συμπεριφέρεται και δεν μου έκανε άσχημη εντύπωση, τόσο η συμπεριφορά του στον πίνακα όσο και η ταχύτητα του. Ο λόγος για το Express 34 n.4
Optima plus 3* - 40m
Optima plus Trulock IM - 40m
Optima plus Muller UFO - 50m