Βασίλη η τουφεκια φαίνεται να σου έχεις φύγει κάτω εξου και το φτωχό ποσοστό συγκεντρωσης για αυτά τα μέτρα. Βέβαια η τσιχλα εκεί μέσα έστω και έτσι θα έμενε στον τόπο
και οι τρεις που επεχείρισα έτσι έφυγαν, λόγω του αέρα, όσο απομακρυνόμουν όλο και περισσότερο.
διαπίστωσα ότι είναι μπελαλοδουλειά το χαρτόνι και ειδικά με τέτοιο καιρό, δε νομίζω να έχω ξανά την υπομονή για εκτεταμένες δοκιμές.
αυτό το 2* gemini με την raf crio θέλω να το ξαναδώ όμως, γτ έφυγε αρκετά η τουφεκιά και δεν κατάλαβα τι ψάρια πιάνει.
οι στόχοι ήταν από χαρτόνια νερών, 76χ112, δλδ η μια διάσταση μου ερχόταν "κουτι" ας το πούμε για να φτιάξω μετά εύκολα τον κύκλο.
αν ήταν κέντρο οι βολές θα ήταν και πιο αντικειμενικό το αποτέλεσμα.
λογικά ναι τον κύκλο ίσως έπρεπε να τον τοποθετήσω και λίγο εκτός χαρτιού, αλλά ακόμα κι έτσι, ας πούμε σε μια βολή περπατητού τσίχλας, που είναι δύσκολο να είσαι κέντρο, αν το πουλί δεν έχει "ανεμίσει", θα έφερνε τούμπα η τσιχλίτσα
τι 54% τι 60% πχ, αφού η τουφεκιά σε αριθμό σκαγιών πάει σωστά και οπτικά είναι καλή, προχωραω με αυτό το τσοκ
σε περπατητό έτσι όπως είδα τις βολές απ' το τριάρι, θα προτιμώ το τεσσαρι, γτ συνήθως τουφεκαμε μέχρι 30μ μαξ, έναν μικρο στοχο, γρηγορο που πλέον πετάει μόνο χαμηλά και αθόρυβα (αλλαξε συνήθειες) με ζικ ζακ κλπ
για μπασίματα, όπως είπα και σε άλλο τοπικ, θα εχω το 2* για πρώτη επιλογή. μακάρι να πέσουμε σε καλό μπάσιμο και να χρειάζεται πιο ανοιχτό τσοκ.
ο ασσος και ο κύλινδρος πιστεύω μου είναι αχρείαστα και δε νομίζω να μου προσφέρουν και κατι καλύτερο απ' τα 2-3-4 στην τσίχλα και το τρυγονάκι που κυνηγω.