Πω πω εκπληκτική κατανομή .
Λευτερη πιστευω οτι το 1,65Χ34 θα δουλεψει πολυ καλα στο κρυο....
Για τα μπασιματα του οκτωβρη το 1,60Χ34 το θεωρω καλυτερο φιλε!!!!
Ειπα ομως....περι ορεξεως......
Πω πω εκπληκτική κατανομή .
Θα είναι πιο μαλακό λες?Λευτερη πιστευω οτι το 1,65Χ34 θα δουλεψει πολυ καλα στο κρυο....
Για τα μπασιματα του οκτωβρη το 1,60Χ34 το θεωρω καλυτερο φιλε!!!!
Ειπα ομως....περι ορεξεως....
Πάντως
Θα είναι πιο μαλακό λες?
Μεχρει 5 βαθμους ξηριζη το δουλευο πολη.με 686.στα κρυα 1,65 με ολα ταλα ειδιαΝαι...λογικο δεν ειναι ??? Χωρις να σημαινει οτι η ανακρουση στο 1,65Χ34 ειναι μεγαλη....Νορμαλ
φυσιγγιο...η διαφορα ειναι στην θερμοκρασια περιβαλλοντος....σημερα εχουμε 20 βαθμους....εαν
ειχαμε πχ 10 βαθμους θα εβλεπες αλλη και ποιο πυκνη συγκεντρωση.
Νίκο μου οι γνώσεις μου πάνω στο θέμα φυσίγγι είναι θεωρητικές δεν έχω εντρυφήσει πρακτικά στο θέμα ,και είμαι της άποψης ότι η θεωρία από την πράξη έχει τεράστια διαφορά στα πάντα ,ρωτάω για να μάθω όσο γίνεται ,εάν και πιστεύω ότι στο θέμα ιδιογομωση που οι παράμετροι είναι τόσοι πολλοί μόνον οι πράξη μπορεί να σε μάθει όλα τα άλλα είναι επιφανειακές γνώσεις αλλά έστω και αυτές κάτι είναι .Ναι...λογικο δεν ειναι ??? Χωρις να σημαινει οτι η ανακρουση στο 1,65Χ34 ειναι μεγαλη....Νορμαλ
φυσιγγιο...η διαφορα ειναι στην θερμοκρασια περιβαλλοντος....σημερα εχουμε 20 βαθμους....εαν
ειχαμε πχ 10 βαθμους θα εβλεπες αλλη και ποιο πυκνη συγκεντρωση.
Αχ δεν έχω χώρο ρε γαμώτο ,αλλιώς θα σας είχα ρημάξει στης ερωτήσεις χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!Νίκο μου οι γνώσεις μου πάνω στο θέμα φυσίγγι είναι θεωρητικές δεν έχω εντρυφήσει πρακτικά στο θέμα ,και είμαι της άποψης ότι η θεωρία από την πράξη έχει τεράστια διαφορά στα πάντα ,ρωτάω για να μάθω όσο γίνεται ,εάν και πιστεύω ότι στο θέμα ιδιογομωση που οι παράμετροι είναι τόσοι πολλοί μόνον οι πράξη μπορεί να σε μάθει όλα τα άλλα είναι επιφανειακές γνώσεις αλλά έστω και αυτές κάτι είναι .
Πω.........ρε φίλε τι έχεις κάνει......... Πάρε σωματοφύλακα μην σε φάει μπαμπεσικα η κυρά στον ύπνο,και γάτα να δοκιμάζει το φαγητό πριν φας........παίζεις με τον θάνατο........Λευτερη μου....μια συμβουλη....απο εναν γέρο....Οταν δεν εχεις χωρο μια λυση υπαρχει!!!!
''Σκιζεις'' την γατα...και κανεις την τραπεζαρια γιαφκα....οτι εκανα και εγω φιλε μου!!!!!
View attachment 34163View attachment 34164View attachment 34166
Ζήλεψα!!!Λευτερη μου....μια συμβουλη....απο εναν γέρο....Οταν δεν εχεις χωρο μια λυση υπαρχει!!!!
''Σκιζεις'' την γατα...και κανεις την τραπεζαρια γιαφκα....οτι εκανα και εγω φιλε μου!!!!!
Τι μας φταίνε οι γατες???? ΧαχαχαΚαι γάτα να δοκιμάζει το φαγητό πριν φας........παίζεις με τον θάνατο........
Είμαι μικρός για να την σκίσω την γάτα έτσι βρε Νίκο ,δεν με συμφέρει ( ακόμα ) να την σκίσω έτσι .χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!¡Λευτερη μου....μια συμβουλη....απο εναν γέρο....Οταν δεν εχεις χωρο μια λυση υπαρχει!!!!
Πω.........ρε φίλε τι έχεις κάνει......... Πάρε σωματοφύλακα μην σε φάει μπαμπεσικα η κυρά στον ύπνο,και γάτα να δοκιμάζει το φαγητό πριν φας........παίζεις με τον θάνατο........
Και είχα διλήμματα αν η sipe/n κάνει και για ψιλά φυσίγγια για να δουλεύω μόνο μια πυρίτιδα για την επόμενη παραγγελία μου.Και μια με SIPE στα 34 γραμμαρια ( υπερβολη το βλεπω.... ) για την Αρχοντισα την τσιχλα !!!!
ΥΓ. Πιστευω στο 1,60Χ34 θα ηταν καλυτερο....περι ορεξεως....κολοκυθοπιτα!!!!
View attachment 34153View attachment 34154View attachment 34155
Και είχα διλήμματα αν η sipe/n κάνει και για ψιλά φυσίγγια για να δουλεύω μόνο μια πυρίτιδα για την επόμενη παραγγελία μου.
Ωραία κατανομή.
Λίγα γραμμάρια και καλά.Είμαι της άποψης ότι μια γρήγορη ελαφριά τουφεκιά είναι πολύ καλύτερη από μια βαριά και αργή.Στεφανε δουλευει πολυ καλα απο 28 εως 34 γραμμαρια....Εκει δινει τον καλυτερο της εαυτο ( για μενα ).
Την εχω παει και στα 36 - 37.....αλλα σε αυτα τα γραμμαρια προτιμω την Τεκνα φιλε μου!!!
Λίγα γραμμάρια και καλά.Είμαι της άποψης ότι μια γρήγορη ελαφριά τουφεκιά είναι πολύ καλύτερη από μια βαριά και αργή.