gvp9000
Banned
Είπαμε εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού.Στα 45 με Κικς και η τελευταια με το Mod της νεροσωληνας στα 51 μετρα
Τα φυσεκλίκια, τα παραπάνω είναι ;
Είπαμε εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού.Στα 45 με Κικς και η τελευταια με το Mod της νεροσωληνας στα 51 μετρα
Ναι αυτα συν το 34 του Ρουμελιωτη στην τελευταια, το rc4 μου αρεσε παρα πολυ παντωςΕίπαμε εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού.
Τα φυσεκλίκια, τα παραπάνω είναι ;
Αυτό είχα παρατηρήσει μεταξύ Full Kai modΤι έγινε ΚαπταΓιάννη; μπήκες στην ρότα μου;
ο μακαρίτης ο Παπαδέας μερικές φορές δεν απέφυγε τους σκοπέλους τις ξέρες και κάποιες λίγες φορές το 'ριξε έξω το καράβι.....
γι αυτό διαβάζουμε με προσοχή τι μας έλεγε....
σε μεγάλες αποστάσεις το άνοιγμα του φουλ τσοκ τείνει να εξισωθεί με του κυλίνδρου
Αν το έχω ακουσει ;;;; νυχτες ολόκληρες γυάλιζα κάνες κ τσοκ ρε φίλε με Flitz, ολόκληρη αποθήκη με χαρτόνια έχω ρίξει , όσο πιο λείο κ καθαρό είναι το τσοκ κ ο αυλός τόσο μεγαλώνει η συγκέντρωση κ τελειοποιειται η κατανομήΑν έχεις κάνει τεστ εσύ προσωπικά ή οποιοσδήποτε άλλος, με διάφορες τραχύτητες, το πιστεύω.
Αν το έχεις διαβάσει, το έχεις ακούσει, στο έχει πει ο τάδε κτλ έχω τις αμφιβολίες μου.
Το λέω γιατί έχω διαβάσει και το αντίθετο.
Θυμάσαι πως ήταν το gemini ... Μου απάντησαν ότι είναι φυσιολογικό.
Μόνο τα σωστά σχεδιασμένα πειράματα εμπιστεύομαι.
Αρχιζω να πιστευω οτι το mod ειναι η καλυτερη συσφιξη, βεβαια ελαχιστες φορες το εχω κυνηγησει αλλα οποτε το εβαλα δεν ειχα κανενα παραπονο ακομα και στα μακρινα πουλια.Αυτό είχα παρατηρήσει μεταξύ Full Kai mod
Πολύ καλό υλικό το Flitz !!!!Αν το έχω ακουσει ;;;; νυχτες ολόκληρες γυάλιζα κάνες κ τσοκ ρε φίλε με Flitz, ολόκληρη αποθήκη με χαρτόνια έχω ρίξει , όσο πιο λείο κ καθαρό είναι το τσοκ κ ο αυλός τόσο μεγαλώνει η συγκέντρωση κ τελειοποιειται η κατανομή
Μέχρι τα 40 μέτρα με καλό φυσιγγι πανταΑρχιζω να πιστευω οτι το mod ειναι η καλυτερη συσφιξη, βεβαια ελαχιστες φορες το εχω κυνηγησει αλλα οποτε το εβαλα δεν ειχα κανενα παραπονο ακομα και στα μακρινα πουλια.
Εγω λεω οτι εχει και τα 50 ΔημητρηΜέχρι τα 40 μέτρα με καλό φυσιγγι παντα
Χάρος.....Rc4 35gr no6 και mb long range no6 στα 45 μετρα και μια πιο παλια με το τριαρι του οπλου και ρουμελ34 νο6 στα 51 μετρα
View attachment 39205View attachment 39206
View attachment 39207
Εγω λεω οτι εχει και τα 50 Δημητρη
Εσυ εχεις τα δικα σου, δεν χρειαζεσαι αλλα...38% Στα 51 μετρα .... και με 3* αστρα ....το φυσιγγιο ειναι ΧΑΡΟΣ....
Θα το δοκιμασω και με το δικο μου οπλο να δω τι θα δωσει Αλεξ !!!
Με φουλ τσοκ πόσα παραπάνω σκάγια θα είχες στο χαρτί? 80 με 100 ας πούμε η λέω πολλά?Αρχιζω να πιστευω οτι το mod ειναι η καλυτερη συσφιξη, βεβαια ελαχιστες φορες το εχω κυνηγησει αλλα οποτε το εβαλα δεν ειχα κανενα παραπονο ακομα και στα μακρινα πουλια.
Παρα πολλα λες, αντε να ειχα 40 βαρια 50, με Κικς και goose ειχα 170 160 και 190 με το συγκεκριμενο 34Με φουλ τσοκ πόσα παραπάνω σκάγια θα είχες στο χαρτί? 80 με 100 ας πούμε η λέω πολλά?
Εγω κοιταζω την κατανομή...κ απ'οτι βλεπω δεν γλυτωνει η φασσα...ας ειναι 38%...38% Στα 51 μετρα .... και με 3* αστρα ....το φυσιγγιο ειναι ΧΑΡΟΣ....
Θα το δοκιμασω και με το δικο μου οπλο να δω τι θα δωσει Αλεξ !!!
Μετα τις μαύρες με το BELL αμεσως κουμπωνω μονο το MOD στην XLR .Ουτε IC ουτε LM.Βεβαια στα 50μ δεν εχω δοκιμασει την αποδοση της. Θα το κανω και θα επανελθω.Εγω λεω οτι εχει και τα 50 Δημητρη
ναι την διάμετρο του κύκλο θέλει να δείξει αλλά την δείχνει με λάθος τρόπο, δημιουργεί λάθος εντυπώσεις!Δεν θέλει να δείξει την πορεία ....αλλά την διάμετρο του κύκλου ,σε σχέση με τα άλλα τσοκ κ την αποσταση
αυτό δείξτο στους μπαρμπάδες στο χωριό σου και πάω στοίχημα ότι κάποιος τους θα το καταλάβει!Άσε ...εδώ πρέπει να είσαι πρωτοετής στο ΜΙΤ
Φίλε μου Καπετάν Γιάννη, έχε υπόψη σου ότι υπάρχουν και άλλοι παρόμοιοι πίνακες με αυτόν λίγο διαφορετικοί (αλλάζουν ανάλογα τη διάμετρο των σκαγίων και τη βυσμάτωση).Η καμπύλη του ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ (CL) μηδενίζει(0% συγκέντρωση) στα ~41,1 μέτρα που σημαίνει στο πρακτικό κυνήγι 0 σκάγια στον κύκλο των 75 εκατοστών..."χάθηκε η τουφεκιά"... θεωρητικά δεν "σκοτώνει"!(και πρακτικά πιστεύω!)
Στα 41,1 μέτρα το ΦΟΥΛ κρατά ~ 60% συγκέντρωση! πρακτικά "σκοτώνει"!
Αλλό πράγμα λες εσύ κι άλλο έλεγε ο μακαρίτης (ότι έχουμε 2,5 φορές ήτοι 250% περισσότερες πιθανότητες ευστοχίας - πράγμα χμμμ......?????) τες πα.....Τώρα για τον συγχωρεμένο τον Παπαδέα τι να πω...βλέπω πάλι τον πίνακα...με βάση αυτόν και μόνο...πάμε στο παράδειγμα του.
Σκοτώνει και θεωρητικά και πρακτικά, εξαρτάται από το φυσίγγι βέβαια (βάρος γόμωσης, κατανομή)Βλέπω ότι ο ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ(CL) πάλι στα 32 μέτρα κρατά συγκέντρωση ~45%.Θεωρητικα "σκοτώνει". Τι; Ας πούμε μια Πέρδικα. Με ακραίο παράδειγμα μια γόμωση 27 γρ Νο 7 Cal.16 No 7 έχει 297 σκάγια Χ 45%=134 ΣΚΑΓΙΑ. Με αρίστη κατανομή, και επαρκή κινητική ενέργεια , ναι την καταφέρνει οριακά την Πέρδικα...Ίσως καλυτέρα από το ΦΟΥΛ..
Αυτό που το είδες; (για το 46-51% ρωτάω).Σίγουρα έχει πολύ μεγαλύτερο "άνοιγμα" τουφεκιάς από το ΦΟΥΛ και η Θεωρία λέει μάλιστα ότι ο ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ βάζει 46-51% των σκαγιών του κύκλου των 75 εκατοστών εντός του κύκλου των 50 εκατοστών,
*(για τους λοιπούς φίλους): λόγος ισοκατανομής= αριθμός σκαγίων στον κύκλο των 76εκ δια του αριθμού σκαγίων στον κύκλο των 53 εκάρα σχεδόν ΑΡΙΣΤΗ ισοκατανομή (ΛΟΓΟΣ 2,17-1,96), ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ με το ΦΟΥΛ που βάζει 57-61%(ΛΟΓΟΣ 1,75-1,61)... αυτά τα ξέρεις καλυτέρα βέβαια, εγώ απλά τα αναφέρω...
Στο πρακτικό κυνηγι ο περδικάς εφαρμόζει την θεωρία κι έχει το κεφάλι του ήσυχο, (IC στην δεξιά για τα πρώτα 20-25 μέτρα και 1/2 τσόκ στην αριστερή μέχρι τα 30-35 μέτρα ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Η ΘΕΩΡΙΑ!!!)ΑΛΛΑ στο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΥΝΙΓΙ ο Περδικάς δουλεύει στο δίκαννο IC στην δεξιά για τα πρώτα 20-25 μέτρα και 1/2 τσόκ στην αριστερή μέχρι τα 30-35 μέτρα, για να έχει μια ωφέλιμη πρακτική διασπορά, αρκετή συγκέντρωση(με περιθώρια,ε είναι και τα πυρομαχικά στη μέση , οι συνθήκες κ.α) και διάτρηση, και αποφεύγει (κατ΄εμένα!) να τουφεκάει πέραν των 35-40 μέτρων γιατί σέβεται το θήραμα του...
Η θεωρία ΠΑΝΤΑ συμβαδίζει με την πράξη καπετάνιο μου! αν εσύ κάνεις θεωριτικούς υπολογισμούς και χαράξεις ρότα 080 δεν θα στρίψεις το τιμόνι ΝΑ στις 120 μοίρες!Ωραία και χρήσιμη η Θεωρία αλλά ίσως και να λεμέ και πολλά πράγματα(εγώ πρώτος ε!) "εκ του περισσού"...
Μάλιστα, έχω την τάση να αρχαΐζω ολίγον τι, βέβαια εαν - παρελπίδα - αρχίσω να σας τα γράφω στην γλώσσα των λογίων κι ουχί την του όχλου τοιαύτη, δεν με εννοείτε τα μάλα ούτως ή άλλως ένεκα του δυσνοήτου της θεωρίας, δεν θα με εννοείσετε διόλου πάραυτα..."εκ του περισσού"...
Υ.Γ: Κάπου το έχεις γράψει παρόμοια και εσύ αυτό το τελευταίο...
Αλέξη γενικά μίλησα, οχι για την συγκεκριμένη τουφεκια, καλο ειναι να μπαίνει το φουλ μετά τα 40 μέτρα, άλλωστε κ για αυτό φτιάχτηκε , δίνει κ μεγαλυτερη αρχική το πιο στενό τσοκ, με ότι αυτό σημαίνειΕγω λεω οτι εχει και τα 50 Δημητρη
Οκ συμφωνουμε, αν δεν ειχε τοση ζεστη σημερα θα ηταν ακομα καλυτερες οι δυο πρωτες τουφεκιες αλλα ειχε 18 βαθμους.Αλέξη γενικά μίλησα, οχι για την συγκεκριμένη τουφεκια, καλο ειναι να μπαίνει το φουλ μετά τα 40 μέτρα, άλλωστε κ για αυτό φτιάχτηκε , δίνει κ μεγαλυτερη αρχική το πιο στενό τσοκ, με ότι αυτό σημαίνει