Δεν υπάρχει φίλε κανείς εκνευρισμός απλά σκεφτόμαστε διαφορετικά .Όπως και ο κάθε ένας .Ο κάθε ένας κάνει δοκιμές βγάζει συμπεράσματα κτλ .Προσωπικά έχω αναφέρει δεν θεωρώ δεδομένο τίποτα διότι.1) Όλα εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου .2) Δεν μπορώ να εμπιστευτώ εύκολα κάποιον γιατί δεν ξέρω τι συμφέροντα κρύβονται πίσω του .3) Έχω πιάσει να αντιφάσκουν οι περισσότεροι από αυτούς που ανάφαιρονται ανά διαστήματα ως Οπλουργοι και οι οποίοι έχουν ελειπεις γνώσεις .Το εχω διαπιστώσει κατά ιδίαν τετ α τετ με τους περισσότερους σε δουλειές που έχω αναφερθεί ότι θέλω να γίνουν σε όπλα μου ,με το τι έχουν κάνει ,και το τι θα έπρεπε.Γιαυτο έχω ξαναγράψει ότι ολοκληρωμένος αυτό που λέμε οπλουργος δει υπάρχει στη χώρα .Και πάμε στο διαταυτα το 1930 πηραν δύο κανες 55 εκ και 76 με το ίδιο φυσίγγι και έβγαλαν το συμπέρασμα γιατί πιστεύεις ότι αν το κάνεις σήμερα με δύο κανες σημερινές και σημερινά φυσίγγια θα βγάλεις το ίδιο αποτέλεσμα .Και με ποιας εταιρίας κανες μπορεί της μπενελι να το κάνουν και μπορεί της Μπερέτα να έχουν 30μετ διαφορά η 55 με την 76 λέω εγώ .Πως θα υποστηρίζω εγώ τι έγινε το 1930 και μου λες ότι λέει δεν αφορά αυτό τη σκοποβολή γιατί σκοποβολή κάνουμε στο διάστημα με άλλα βαρυτικά πεδία . Ενολιγοις θέλω να καταλήξω ότι ότι γράφεται δεν είναι απόλυτο .Εννοείται ότι ούτε εκνευρισμός ούτε αντιπαράθεση συμβαίνει την άποψη μου καταθέτω σιγά μην τσακωθούμε γιατί τι λέει ο κάθε αρθρογράφος άλλη δουλειά δεν είχαμε απλώς δεν αποδέχομαι αυτά που εμφανίζουν με την λογική αυτό είναι ανεφ σημασίας .Γιατί ανεφ σημασίας πράγμα στη βλητική δεν υπάρχει για μένα .