Μια μικρή διόρθωση Γιάννη.Το πλας ειναι 35γρ
Καλησπέρα στην παρέα.
Παραθέτω μερικές δοκιμές με το Muller Passing που έκανα τον Οκτώβριο του 2015. Το χαρτόνι είναι σε όλες τις περιπτώσεις 1*1.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
30 μέτρα
Η παρακάτω μου έφυγε χαμηλά από λάθος μου
60 μέτρα tubo - η τρύπα που βλέπετε είναι το tubo που πέρασε μέσα από το χαρτόνι. Δεν είχαν ανοιχτεί καθόλου τα πτερύγια γι'αυτό και τη θεωρώ μια κακή τουφεκιά. Φυσικά τα φυσίγγια που γεμίστηκαν επέστρεψαν για επεξεργασία
Ποιος στα είπε; Ο ψυκτικος ή ο ζαχαροπλάστης; Αλλά όποιος και και να στα είπε είναι οκ αφού είναι και οι δύο στο Browning club με τις Α5......Τα εμαθα τα κατορθωματασας..vah.
Είσαι γάτος ρε φίλε.......Μια μικρή διόρθωση Γιάννη.Το πλας ειναι 35γρ
Άρη καλημέρα. Δηλαδή τα πραγματικα τσοκαρισματα είναι περίπου ένα βαθμό πιο ανοιχτά; Αυτο ισχύει σε όλα τα τσοκ; Παράδειγμα ποιο πραγματικό τσοκ έχει ο κύλινδρος; Υπάρχει σε κάποιο από τα 5 τσοκ του 725 η ακριβής σύσφιξη που δίνει ή εταιρεία; Συγγνώμη αν σε ζαλισα με τις ερωτήσεις μου.Η πρωτη που εφυγε καω κ δεξια δεν ειναι κακη αν συνυπολογισουμε μαλιστα οτι το IM της Browning στο 725 δεν ειναι ουτε καν 3 *... .buy buy. LM ειναι βαση συσφιξης... .xm.
Μανο θεωρω πολυ κοντινη την αποσταση των 30 μετρων για το Passing... Αυτο που θα ηθελα εγωγι αυτο το τσοκ ωστε να ειμαι ευχαριστημενος ειναι ειδικα στα 35 κ τα 40 μετρα να κενταει, να ξερω δηλαδη οτι σε αυτες τις δυο καρτερησιες αποστασεις μονο με δικο μου λαθος θα φυγει το θηραμα...
Μάνο εμένα μ' αρεσουν οι 2 πρώτες ντουφεκιές σου ,πυκνές και με καλή ισοκατανομή, σίγουρα έχουν μέτρα ακόμα...Καλησπέρα στην παρέα.
Παραθέτω μερικές δοκιμές με το Muller Passing που έκανα τον Οκτώβριο του 2015. Το χαρτόνι είναι σε όλες τις περιπτώσεις 1*1.
30 μέτρα
Η παρακάτω μου έφυγε χαμηλά από λάθος μου
60 μέτρα tubo - η τρύπα που βλέπετε είναι το tubo που πέρασε μέσα από το χαρτόνι. Δεν είχαν ανοιχτεί καθόλου τα πτερύγια γι'αυτό και τη θεωρώ μια κακή τουφεκιά. Φυσικά τα φυσίγγια που γεμίστηκαν επέστρεψαν για επεξεργασία
Γιάννη την άλλη φορά να βάλεις το στόχο στον ήλιο και 'συ να κάτσεις στον ίσκιο...Σημερινες δοκιμές με το 725.
1. Απόσταση 50 μέτρα- τσοκ IM invector DS- φυσηγγι Rotweill Plus 36γρ.Νο 5
adult image sharing
2. Απόσταση 40 μέτρα- φυσηγγι Ζωχιος σπόρτιγκ- τσοκ Μ invector DS
Ναι Τάσο φασσες, για τις μέρες που πηγαίνουμε Ήπειρο για μπεκατσα, καθόμαστε συνήθως το πρωί 2- 3 ωριτσες μπας και στραβωσουμε καμία τα συγκεκριμένα τα έχω πολλά χρόνια και όπως το κόβω θα τα έχω για πολλά ακόμα.... μιας και εδώ νησί για να πιάσεις τα καρτέρια στα μπασιματα πρέπει να πας από το Σεμπτεμβρη........Αλήθεια Γιάννη τα 5αρια για φασσες τα προορίζεις?
Δεν ηξερα οτι κανεις και extreme κυνηγια
Σε είχα συνηθίσει σε τρυγόνι τσιχλα κ την μεγάλη σου αγάπη με την μεγάλη μύτη..
Και τον Οκτώβρη Γιάννη, στα μπασίματα της κίχλας στο νησί, μπορούν να σου περάσουν φάσσες από το πουθενά...βέβαια εκεί σπάνια προλαβαίνεις να αλλάξεις φυσίγγι...Ναι Τάσο φασσες, για τις μέρες που πηγαίνουμε Ήπειρο για μπεκατσα, καθόμαστε συνήθως το πρωί 2- 3 ωριτσες μπας και στραβωσουμε καμία τα συγκεκριμένα τα έχω πολλά χρόνια και όπως το κόβω θα τα έχω για πολλά ακόμα.... μιας και εδώ νησί για να πιάσεις τα καρτέρια στα μπασιματα πρέπει να πας από το Σεμπτεμβρη........
Εγω πάντως Σπύρο δεν περίμενα ποτε οτι ενα 8αρι(των 2,25)μπορει να σπάσει το φτερό της φασσας κ μετά τα 30μ.Και όχι μονο το έσπασε αλλα το κόκαλο βγήκε έξω τελείως.Και τον Οκτώβρη Γιάννη, στα μπασίματα της κίχλας στο νησί, μπορούν να σου περάσουν φάσσες από το πουθενά...βέβαια εκεί σπάνια προλαβαίνεις να αλλάξεις φυσίγγι...
Άρη καλημέρα. Δηλαδή τα πραγματικα τσοκαρισματα είναι περίπου ένα βαθμό πιο ανοιχτά; Αυτο ισχύει σε όλα τα τσοκ; Παράδειγμα ποιο πραγματικό τσοκ έχει ο κύλινδρος; Υπάρχει σε κάποιο από τα 5 τσοκ του 725 η ακριβής σύσφιξη που δίνει ή εταιρεία;
Μάλιστα... o ένας (Manos) έβαλε κάτι χαρτόνια που οι τρύπες από τα σκάγια φαίνονται σαν τρύπες βελονιού, ο άλλος (giannis corfu) έβαλε τον στόχο στον ίσκιο (καλά που δεν τον πέτυχε κι όλας)...μας βγάλατε τα μάτια.buy buy.
Στα οπλα με σταθερά τσοκ τι γινετε,Ναι ενα τσοκ πιο ανοιχτα ειναι... Υπαρχει ενα τσοκ που ειναι ακριβως στη σφυσφιξη που πρεπει....buy buy. Το φουλ... Το φουλ ειναι ακριβως 1,00 !!!!!
Μάνο με τι όπλο είναι οι τουφεκιές ;
.freezing cold..sexy girl..lazy.Ποιος στα είπε; Ο ψυκτικος ή ο ζαχαροπλάστης; Αλλά όποιος και και να στα είπε είναι οκ αφού είναι και οι δύο στο Browning club με τις Α5......