Το Skb ειναι ενος φιλου απο το σκοπευτηριο Δημητρη, δεν θυμαμαι πιο μοντελο ειναι,δικες του ειναι οι δοκιμες και τα φυσιγγια ιδιογομωσης δικα του με την συνταγη που εχω γραψει....
καταλαβα , του Νικου με το μυλερ που ριχνει και σκητ , πολύ ωραιες τουφεκιες για αυτη την συσφιξη , αυτό που μου εχει κανει εντυπωση με τα σκβ ειναιι η σφαιροκοτητα στις κατανομες τους , ακομα και με τα μαμα τσοκ τα εσω δινουν πολύ ισοκατανομή στις τουφεκιες τους , στην ουσια δεν εχουν κεντραΤο Skb ειναι ενος φιλου απο το σκοπευτηριο Δημητρη, δεν θυμαμαι πιο μοντελο ειναι,δικες του ειναι οι δοκιμες και τα φυσιγγια ιδιογομωσης δικα του με την συνταγη που εχω γραψει....
Δεν αναγραφουν κατι επανω αν και εχω διαβασει οτι κατασκευαζονται απ την briley!Τα μαμα SKB τσοκ, δεν ειναι φτιαγμενα απο την Brilley? Η κανω λαθος.
Αισθητα αριστερα οι ντουφεκιες θελεις cast off σιγουρα...και λογικα θα χρειαστει και το πανω κατω αμα πειραξεις την παρεκλιση!
Κώστα συμφωνώ με τον Ηλία και κάνε το άμεσαΑισθητα αριστερα οι ντουφεκιες θελεις cast off σιγουρα...και λογικα θα χρειαστει και το πανω κατω αμα πειραξεις την παρεκλιση!