Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ Μητσε, το φουλ το μαμά το χρησιμοποιείς?

Οχι Γιώργο.Μόνο μια φορά στην αρχή όταν πήρα το όπλο σε μπασίματα φάσσας το έβαλα.Μετά κόλλησα με τα carlson .
Είχα και μερικές φωτό απο δοκιμές αλλά δεν ξέρω αν τις έχω ακόμη.Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω στον πίνακα .Τις δυο τελευταίες φορές που πήγα δεν το ειχα μαζί.Είναι το μόνο που έχω βγάλει απο το βαλιτσάκι.
 
Είναι το μόνο που έχω βγάλει απο το βαλιτσάκι.
Ωραία, όταν βρεθούμε θυμήσου να μου το φέρεις να το βάλω στο δικό μου ....sarcastic....και όταν το χρειαστείς θα στο επιστρέψω. .my man.
 
Μια δοκιμη με ατσαλια#3 Kent fast steel 1.25oz. 3''απο Μπερεττα α-400,στις 40 γιαρδες απο 6 τουφεκιες το μεσο ορο που βρηκα στο διαδυκτιο απο ιδιωτη=Muller passing/74%----Carlsons black-cloud long range/69%---factory modified/70%----Wad wizard passing/75%---Trulock super waterfowl/75%.Aυτο που μας λενε ειναι οτι αν ξεπερασεις τα 2 αστρα σε πραγματικη συσφιξη τα ατσαλια συγκρουωνται και η συγκεντρωση δεν ανεβαινει,το ντεμι συνηθος ειναι αρκετο.Προσωπικα εχω μολις 4 τουφεκιες στα 45μ με δικαμου #2 στα 32 γραμμαρια,απο μια συσφιξη 6/10 και 4 τουφεκιες απεδωσε 47% δηλαδη νορμαλ εκει κατω συμφωνα με τη συσφιξη,στις 50 γιαρδες,στις 40 δεν εχω ριξει για να δω μηπως και κοντυτερα ειναι πιο σφυχτες.
DIKA SOU SARANTO 32GR ENDIAFERON GIA RIXTO.....
 
Με τεκνα στα 1.67χ32-κυαθιο bp steel-καψουλι 686 αυτο το σκληρο,μου αφηνει υπολοιματα μεσα στη καννη,δειχνει να μη καιγεται καλα,η ταχυτητα ειναι στα 420-425 v1,5,δε βρηκα αλλη πυριτιδα,παντως σε φαλαριδες που το δοκιμασα...της αφηνε επι τοπου και αρκετα μακρυα,τα σκαγια τα θελω ΟΛΑ μεσα στο κυαθιο,κατι που οι μαγκες εδω στην ευρωπη δεν βλεπω να το κανουν. 2αρακια απο το κενταυρο γυαλιστερα βαζω.
μηπως ειναι λιγο αργα για ατσαλινα και 32γρ.xm.εγω εχω κατι ποιο γρηγορο κατα νου για ατσαλι...... πρεπει να αλαξεις καψουλι και να ανεβης στη μπαρουτι για να καει ποιο σωστα
 
Το προβλημα εδω ειναι οι πιεσεις....οχι μια χαρα σκοτωναν Γρηγορη σε αυτες της ταχυτητες,αυτο που δεν μου αρεσει οτι δεν καιγεται καλα,μιλαω για καλυκα 23/4'' καλυκα, του χρονου θα δοκιμασω 3'',πιστευω να ειναι καλυτερα.Σιγουρα θελω βοηθεια εδω,αν εχεις κατι καλυτερο,για τεκνα δωστο να το δοκιμασω.
ατσαλι εχω καποια ετοιμα ΑΛΛΑ δεν εχω ντουφεκιση ακομα λογο καιρου....τα δικα μου ειναι λιγο ποιο φορτωμενα,εχω και καποια 3ιτσα..... αλλα αυτα θα τα δουμε ποιο μετα.εγω θα ανεβαινα στο 1.90.....με 688 στα 32 ετσι και αλλιως στα ατσαλια θελουμε πανω απο 450 για να μην πω 500.ισως αν αλλαζες πυριτηδα πχ μ92ς,σπ.
 
Φτιάξτε οποιος ξέρει ένα "πινακακι"που να λέει σε ποιες αποστάσεις στήνουμε το χαρτόνι όταν δοκιμάζουμε φυσίγγια με το ανάλογο τσοκ
Πχ κύλινδρος-20μ..
 
ΤΑΣΟ. οι δωκ. γινονται στον τιρο του λιοκανου. full choke maximum 35-40μετρα οπος λεει και γνοστο περιοδηκο του χωρου..sarcastic.
 
Όλα τα περιοδικά αυτο λένε τόσα χρόνια..Θέτουν τα 40μ ως μαξιμουμ άντε κάπου και αργά να πουν κ για 60μ..
Ο γκαφ Τόμας είχε γράψει στο(καταπληκτικό) βιβλίο του:
Τα 35μ είναι μια μακρινή τουφεκιά,Τα 45μ είναι μια πολύ μακρινή τουφεκιά και τα 55μ είναι μια τουφεκιά που δεν πρεπει να δοκιμάσει κανείς.
Όλα αυτά βέβαια γράφτηκαν σε άλλες εποχές.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top