A
Κ σκεφτομουν να ρωτησω ποσο ζυγιζει η βεργα κ αν ξερει κανεις τι ταχυτητες μπορει να εχουν...συγκριση 28-32γρ του μονοβολου με 400-550γρ τις βεργας...
Και εγώ το θεωρώ κουτό μόνο ως προς την επικινδυνότητα με το λαστιχοβολο ,Όμως σαν πείραμα έχει αρκετό ενδιαφέρον..Δεν το περίμενα ότι ενα μονοβολο 12αρι (όσο βάρος κ αν έχει)ότι θα κωλοσει μπροστά σε μια βαριά και ασηκωτη βέργα που ρίχνετε με την βοήθεια λάστιχων..Το ποιο κουτο βιντεακι που εχω δει,αφου δεν του εσπασε τα μουτρα η ανακρουση απο το λαστιχοβολο οπως εχουν παθει αρκετοι ειναι πολυ τυχερος.......συγκριση 28-32γρ του μονοβολου με 400-550γρ τις βεργας...
Το οπλο ειναι picasso σιγουρα 110-120 οποτε εχει βεργα 160-170 6.5χιλιοστα παχος που τη σπρωχουν απο 80 ως 95 κιλα δυναμης.....παντως 82-90 ποντους οπλο στη πρωτη σκαλα δυναμης τρυπαει εντελως κρανιο απο αγριογουρουνο 90κιλων σε αποσταση 7-10 μετρωνΚ σκεφτομουν να ρωτησω ποσο ζυγιζει η βεργα κ αν ξερει κανεις τι ταχυτητες μπορει να εχουν...
Στα 30 μετρα η βεργα λογο αδρανειας δεν θα σταματουσε πουθενα?........
Και στην πρωτη σκαλα κιόλας?.asking..asking..asking.παντως 82-90 ποντους οπλο στη πρωτη σκαλα δυναμης τρυπαει εντελως κρανιο απο αγριογουρουνο 90κιλων σε αποσταση 7-10 μετρων
Γεια σας...θα ηθελα εαν καποιος εχει κανει δοκιμες φυσιγγιων στον πινακα ειδικα με την Browning Α5 η το 725 και εχει καποιες φωτογραφιες η εχει να μου πει κατι σχετικα με το θεμα θα ηθελα να μου στειλει ενα μυνημα η να ανεβασει εδω καποιες τουφεκις στο πινακα...σας ευχαριστω εκτων προτερων!!!!
εχθες αρη οταν τελιωσες μετα μπηκα και εριξα με τη δικια μου επειτα απο 1,5 χρονο σο σκοπευτηριο και εαν εβλεπες τι εκανε με 3 αστερια πραγματικα θα εμενες πιστευω αναυδος...τι να πω δεν ξερω,την ειχα λιγο υποτιμημενη εσυ ξερεις καλυτερα αλλα μετα τα χθεσινα που ειδα αναθεωρησα στο επακρον τη γνωμη μου για την Α5...
Eυριπιδη λογικα Giovanni θα εχει κ οχι καρδαρα, εκτος κ αν αλλαξε κατι τον τελευταιο χρονο...το express σφαχτηκε και ειχε συγκεντρωτηρα καρδαρα
Ολα τα φυσίγγια του Δορκάς, απ΄οταν γεμίζονται με Ισπανικές μπαρούτες, αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν...συγκεντρωτικά και με μαλακή ανάκρουση...και στα 2 οπλα και τα 2 φυσογγια εδωσαν τρομερες κατανομες με το express φυσιολογικα να ειναι λιγο πιο δυνατο. αυτο που με εξεπληξε πολυ ευχαριστα ηταν το hit 8 το οποιο εκτος του οτι ειναι πολυ μαλακο εδωσε πολυ ωραιες και σφιχτες κατανομες.
Και 'γω οσα είχα ανοίξει, Giovanni είχαν...Eυριπιδη λογικα Giovanni θα εχει κ οχι καρδαρα, εκτος κ αν άλλαξε κάτι τον τελευταίο χρόνο...
Ούτε μονοβολα και μπιλιες..Απορώ πως μια εταιρία με το όνομά που εχει η Dorkas, στην Ελλάδα, δεν έχει βγάλει ακόμα sporting φυσίγγια...