gvp9000
Banned
Έχει και πιο σπαστικό ...Πιο σπαστικο δεν εχει. Να πετυχενεις τα πουλια και τα φυσιγγια να μη μπωρουν
Να μην τα πετυχαίνεις και να νομίζεις ότι τα πετυχαίνεις χαχαχαχα
Έχει και πιο σπαστικό ...Πιο σπαστικο δεν εχει. Να πετυχενεις τα πουλια και τα φυσιγγια να μη μπωρουν
Δεν φταίνε τα φυσίγγια φίλε φταίει η μπαρούτι που έχουν μέσα δε μπορεί να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες .Γι'αυτό πρέπει να δοκιμάζεις φυσίγγια στη πράξη .Αύριο το πρωί θα έχω μαζί χαρτόνι γιατί εκεί που σκοπεύω να πάω θα έχει -6 και θέλω να ρίξω δύο φυσιγγακια να δω τι κάνουν πριν αρχίσω το κυνήγι .Πιο σπαστικο δεν εχει.να πετυχενεις τα πουλια και τα φυσιγγια να μη μπωρουν
Αυτο ειναι οχι εγωησμος απλος αλλα εγωκεντροτουφεκισμος !!!!εχω τετιο φιλο μισο μετρο κατω η τουφεκια στα 15 μετρα βλεπεις ρε τα κωλοφυσιγγα τη χτυπανε και δε σκωτονετε και η δικια μου γτ σκωτωθηκε ρε ε σε κανενα ξεφευγει παραπανω μπαρουτι δε το ξερεις ρε αχαχχαχαχααχα φυσιγγι 2.20 m92s 35.5 γραμαρια 5αρια λεω παρε δραμια τι να κλασουν τα πεντριαΈχει και πιο σπαστικό ...
Να μην τα πετυχαίνεις και να νομίζεις ότι τα πετυχαίνεις χαχαχαχα
Συμφωνώ αλλά ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να γεμίσεις φυσίγγι χοντρό έστω και με στοιχειώδη γνώσεις και να μην σκοτώνει από ταχύτητα .Εκεί αναφέρθηκα στη τρέλα των ταχογραφων και των μετρήσεων που καλώς γίνονται για όποιον το θέλει εννοείται.Σε λογικά μέτρα (για λειόκανο) η ταχύτητα είναι το βασικό για χοντρά σκάγια(από ν°5 και πάνω μέχρι και μονόβολο)
Ασε και εχω φαρμακο δωκιμαστικε σημερα 38 γρμ psb2 πληρες καυση στα -10 ...θα ερχομουν με τον αδερφο μου αλλα πηραν παραταση τα κωλογουρουνα και παει κατακειΕσένα σε περιμένω πάνω
Τι να τα κανουμε ρε κρατσ κρουτσ αχαχαχαψαψΕσένα σε περιμένω πάνω
Ας τελειώσω με τις μαλακίες που έχω και θα ανέβεις να πάμε καμία βόλτα ας θυσιάσει δύο μέρες και για τα παπιάΑσε και εχω φαρμακο δωκιμαστικε σημερα 38 γρμ psb2 πληρες καυση ...θα ερχομουν με τον αδερφο μου αλλα πηραν παραταση τα κωλογουρουνα και παει κατακει
Αστον να στεκετε εκει αχαχαχαχΑς τελειώσω με τις μαλακίες που έχω και θα ανέβεις να πάμε καμία βόλτα ας θυσιάσει δύο μέρες και για τα παπιά
Να τα χαϊδεψουμε λίγο τα πούπουλα χαχαχχαΤι να τα κανουμε ρε κρατσ κρουτσ αχαχαχαψαψ
Το '16 στα παπια, που ειχαν παισει ακομη κ σε λουμπες χωματόδρομων...Το mb extra με 35γρ το έχει ρίξει κανεις?
Το είχα κάνει με χοντρά δείτε και με ψιλά.Συμφωνώ αλλά ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να γεμίσεις φυσίγγι χοντρό έστω και με στοιχειώδη γνώσεις και να μην σκοτώνει από ταχύτητα .Εκεί αναφέρθηκα στη τρέλα των ταχογραφων και των μετρήσεων που καλώς γίνονται για όποιον το θέλει εννοείται.
Κι'όμως, με κανονική γόμωση και απλό βύσμα ούτε τον λαγό δεν ξεμάλιασε, στους +2 βαθμούς, ενώ το Σεπτέμβρη θέριζε.Συμφωνώ αλλά ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να γεμίσεις φυσίγγι χοντρό έστω και με στοιχειώδη γνώσεις και να μην σκοτώνει από ταχύτητα .Εκεί αναφέρθηκα στη τρέλα των ταχογραφων και των μετρήσεων που καλώς γίνονται για όποιον το θέλει εννοείται.
Χοντραίνεις 1 νούμερο το σκάγι Στέφανε.Κι'όμως, με κανονική γόμωση και απλό βύσμα ούτε τον λαγό δεν ξεμάλιασε, στους +2 βαθμούς, ενώ το Σεπτέμβρη θέριζε.
Παρα είναι λιγότερα τα σκάγια όμως και θέλει γερακίσιο μάτι.Αν είναι δακρυσμένο από τον βαρδάρη και το κρύο,θέλουμε λίγο περισσότερα, να βοηθάνε.Χοντραίνεις 1 νούμερο το σκάγι Στέφανε.
Δες το προηγούμε πόστ και αυτό
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-840#post-666582
+1000...όταν θα σε πουλήσει το φυσίγγι από ταχύτητα θα είναι ήδη άχρηστο από όλα τα υπόλοιπα .
Έχω φάει κάτι φόλες σε κρύα με φυσιγγια από μεγάλες εταιρείες του χώρου γμστ. Κ σε χοντρα νο σκαγιων ακόμα κ σε BBΣυμφωνώ αλλά ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να γεμίσεις φυσίγγι χοντρό έστω και με στοιχειώδη γνώσεις και να μην σκοτώνει από ταχύτητα .Εκεί αναφέρθηκα στη τρέλα των ταχογραφων και των μετρήσεων που καλώς γίνονται για όποιον το θέλει εννοείται.
Σε λογικά μέτρα (για λειόκανο) η ταχύτητα είναι το βασικό για χοντρά σκάγια(από ν°5 και πάνω μέχρι και μονόβολο)
Τις ψειρες εκοινες τις μακροστενες τις βλεπει ο μικρος λεει μπαμπα σκορπιος αχαχαχαχαΝα τα χαϊδεψουμε λίγο τα πούπουλα χαχαχχα
Χαχαχαχαχαχαχαχχααχαχα αν τις δεις με το μικροσκόπιο μοιάζουνΤις ψειρες εκοινες τις μακροστενες τις βλεπει ο μικρος λεει μπαμπα σκορπιος αχαχαχαχα
Ναι με σκετο κουβετ αχαχαχαχαχΕπειδή είμαι εντελώς άσχετος,απορία,χωράνε 48 γρ.σε 70 κάλυκα