Βασιλη....απο τις μεχρι τωρα δοκιμες σου.....σε τι συμπερασμα καταληγεις για την καννη? Εισαι ευχαριστημενος?
Είναι μια νορμάλ κάνη ...Βασιλη....απο τις μεχρι τωρα δοκιμες σου.....σε τι συμπερασμα καταληγεις για την καννη? Εισαι ευχαριστημενος?
Οκ....ευχαριστωΕίναι μια νορμάλ κάνη ...
Αν της βάλεις σωστό φυσίγγι θα βγάλει σωστό αποτέλεσμα ... όπως όλες.
...καβάντζα=έχεις 'κανα κακό σκοπό?.....δεν κάνω συχνά κυνήγια που να τις απαιτούν (παπιά).
Θέλω όμως να έχω μερικά τέτοια φυσίγγια καβάντζα.
Το τελευταίο παπί το χτύπησα πριν 6-7 χρόνια ... οπότε ΝΑΙ ΕΧΩ...καβάντζα=έχεις 'κανα κακό σκοπό?
Βασίλη αυτό είναι με tekna στο 1.90-1.95 και Μπάφερ η σκέτο?
Με φάγαν τα γρνιαΘες να πεις δεν πήγαινες για παπιά , προφανώς ε;
Αποκλείεται να άντεξες 6-7 χρόνια στο CLUB ΚΟΥΛΟΥΡΙ!!!
View attachment 40796
Βασίλη αυτό είναι με tekna στο 1.90-1.95 και Μπάφερ η σκέτο?
Αν είναι το Ζ2Μ της baschieri το αγαπάει ιδιαίτερα η Tecna NΣτελαρα με αλευρι ειναι....335 σκαγια μεσα....
Του εγραψα ποιο πανω...θα φαει ''χαστουκι'' απο τα 36ρια....με την νεοσωληνα που εχει!!!
Το σεταπ το γνωριζεις...και στο δικο σου οπλο και στο δικο μου αυτη η τουφεκια κενταει !!!
Ευχομαι να δουλεψουν τα επομενα...με το βυσμα που εβαλα...Τον drago δεν τον γουσταρει
καθολου το οπλο του !!!
Αν είναι το Ζ2Μ της baschieri το αγαπάει ιδιαίτερα η Tecna N
Όπως και όλες οι πυρίτιδες ανάλογα πως τις στήνεις π.χ. άλλο στα βαριά , άλλο στα χαμηλά, άλλο στα πολύ χαμηλά... που θα την κάνει να καίει σωστά και να σου δωσει αυτό που επιδιώκεις να πάρεις, σε συνδυασμό βέβαια με το κατάλληλο καψούλι και το ανάλογο κλείσιμο(βασικότατο νομίζω!).Αν το βύσμα ταιριάξει και με την κάνη σου...το βρήκες το παραμύθι...Γιωργο η Τεκνα αγαπαει πολλα βυσματα...Το θεμα ειναι ποιο αγαπαει η καννη του καθε οπλου φιλε!!!
Η δικη μου καννη...δεν διαλεγει βυσματα...οι αποκλισεις στην συγκεντρωση ειναι μικρες....αλλαζουν ομως οι κατανομες στο ιδιο σεταπ φιλε !!!