Το B&P που το ρίχνεις νο; Καλό;Πυρομαχικά υπάρχουν.
Χρόνος δεν υπάρχει ...
Σιγά σιγά θα γίνουν όλα
Μην πει κανένας τίποτα για τα Lambro.
View attachment 41691
Από νο4 έως νο6 με ενδιαφέρει για τον λαγό! Αναμένω την δοκιμή!Δεν το χρησιμοποιώ ... #6 προς δοκιμή ... ας είναι καλά ο @Alex76
Τι σιδερικό έχεις ;Από νο4 έως νο6 με ενδιαφέρει για τον λαγό! Αναμένω την δοκιμή!
Stirella...Τι σιδερικό έχεις ;
Μέρκελ πλέον!Τι σιδερικό έχεις ;
Με το express Kai το mb οι πέρδικες σκαγαν σαν μαξιλάρια όταν τα εσκιζεςΠυρομαχικά υπάρχουν.
Χρόνος δεν υπάρχει ...
Σιγά σιγά θα γίνουν όλα
View attachment 41691
Έχεις και εσύ λίγα...πέντε φυσιγγάκια...Πυρομαχικά υπάρχουν.
Χρόνος δεν υπάρχει ...
Σιγά σιγά θα γίνουν όλα
View attachment 41691
Δεν χρειάζεται να πούμε τπτ ΒασίληΠυρομαχικά υπάρχουν.
Χρόνος δεν υπάρχει ...
Σιγά σιγά θα γίνουν όλα
View attachment 41691
Σοιμπλε ο ΑλέκοςΚαριόλα ... εεε @Alex76
αχαχαχαχ
Αυτοί οι συγκεντρωτήρες imperial, δεν τους έχω ακούσει ξανά. Ούτε τους βρήκα σε κάποιο κατάστημα. Αν έχεις χρόνο, βάλε μια φωτογραφία, να δω πως είναι.Με ΤΕΚΝΑ τωρα...
View attachment 41736View attachment 41739, ποιView attachment 41741View attachment 41742
Αυτα για σημερα παλικαρια!!!
Μοιαζει με τον συγκεντρωτηρα των Νόμπελ σπορτ....ο κλέψας του κλεψαντος
Φοβερό αμορτισέρ.
ΠατενταΦοβερό αμορτισέρ.
Ότι καλύτερο για απόσβεση
ΙMI Aυστραλιας..Αυτοί οι συγκεντρωτήρες imperial, δεν τους έχω ακούσει ξανά. Ούτε τους βρήκα σε κάποιο κατάστημα. Αν έχεις χρόνο, βάλε μια φωτογραφία, να δω πως είναι.
Dynawad της Καναδεζικης CIL...
Δεν θα το έλεγα ότι μοιάζει..........Μοιαζει με τον συγκεντρωτηρα των Νόμπελ σπορτ....ο κλέψας του κλεψαντος
Αυτά @gvp9000 τα είχα βρει στον Δημάκη προ 10ετιας....δεν τα πήρα επειδή μου φάνηκαν λίγα τα γραμμάρια...35 ν 4 συλλεκτικά
Αν δεχτουμε ότι η ψυχή του φυσιγγιου-τουφεκιάς ειναι ο συγκεντρωτηρας, τότε ήταν κ αυτός ένα από τα μυστικα της επιτυχίας κ της φήμης των imperial...Φοβερό αμορτισέρ.
Ότι καλύτερο για απόσβεση