Καλημερα Νικο ,αν δεις πως σκοτωνουν τα α.τ σε σχεση με τα αλλα θα καταλαβεις οτι την θελουμε και την παραθελουμε την ταχυτηταστη στρωματοποιηση ειμαι αρχαριος ακομα !! αλλα ενα 8 βολο 12/0 με 490 μ/δ το εχω καταφερει!!
Καλημερα Νικο ,αν δεις πως σκοτωνουν τα α.τ σε σχεση με τα αλλα θα καταλαβεις οτι την θελουμε και την παραθελουμε την ταχυτηταστη στρωματοποιηση ειμαι αρχαριος ακομα !! αλλα ενα 8 βολο 12/0 με 490 μ/δ το εχω καταφερει!!
Καλημερα Νικο ,αν δεις πως σκοτωνουν τα α.τ σε σχεση με τα αλλα θα καταλαβεις οτι την θελουμε και την παραθελουμε την ταχυτητα
Νικο εχω γνωρισει κοσμο και κοσμακη στο κυνηγι του γουρουνιου ανθρωπους που δεν ξερουν τι ειναι το καθε φυσιγγι ,αν ειναι μαγκνουμ το τουφεκι τους η οχι ,αλλοι που ξερουν οτι το οπλο τους ειναι απλο αλλα ριχνουν μαγκνουμ ,κατι ρημαδια τουφεκια ,οποτε ναι λογικο ειναι να εχουν σπασει τουφεκια !!!ΟΚ....Οτι πεις φιλε !!! Αλλα με τα συγκεκριμενα.....εχουν χαθει και κατι κλειστρα...αυτο μου λενε....ειναι
αληθεια η οχι ???
Έκανα τη δοκιμή με 3 * στα 25 μέτρα.Καλησπέρα σας. Έκανα μια δοκιμή με τη sipe απόψε στα 34 γραμμάρια ν6 σε 67αρι κάλυκα. Θέλω λίγο ακόμα να αυξήσω το ποσοστό.
Σκέφτομαι 2 λύσεις:
1) πάω σε 68,5-69 κάλυκα με άλλο συγκεντρωτήρα.
2) το αφήνω ως έχει και ρελιαζω στα 56,5.
View attachment 42263
Στρατή εξαρτάται τι θες να κάνεις.Έκανα τη δοκιμή με 3 * στα 25 μέτρα.
View attachment 42656
Για πιο λόγο Στέλιο; Εννοώ γιατί να αλλάξω τον 67αρι στη sipe.Στρατή εξαρτάται τι θες να κάνεις.
Εγω θα δοκίμαζα κ με ψηλότερο καλυκα- συγκεντρωτηρα.
Συσωματωσεις βλεπω Κριτηκε....ακυρωσε το Ζ2Μ δεν κανει σωστη εμφραξη...περνανε τα αερια στα σκαγια σου....παιξε με αλλο βυσμα...Θωδη 22 καλυτερα...τσεκαρε ογκομετρια σν βγαινει..δεν ξερω...Έκανα τη δοκιμή με 3 * στα 25 μέτρα.
View attachment 42656
Λιγότερες πιέσεις καλύτερη συγκέντρωση κ ίσως να ανέβαινα 0.05 η να έπαιζα με πιο δυνατό καψουλιΓια πιο λόγο Στέλιο; Εννοώ γιατί να αλλάξω τον 67αρι στη sipe.
Αν καταφέρω φέτος και το ταχογραφησα θα σου πω... Το σεταπ είναι όπως το λες σε 12/70. Γύρω στα 650 μπαρ το βλέπω σε μετρήσεις αυτό που έκανα δοκιμή...κρατάω μια πισινή αν έχουν αλλάξει τη προοδευτικότητα της sipe...Λιγότερες πιέσεις καλύτερη συγκέντρωση κ ίσως να ανέβαινα 0.05 η να έπαιζα με πιο δυνατό καψουλι
Ο μεγα Garolini πάντα εκ του(πολύ) ασφαλούς...Eγω Στρατή, αν και δεν ξερω από Cal.12...
12/70, 686, 1,50(καλοκαίρι)/1,55(χειμώνας) X 33(ψιλά)/34(χονδρά), αστέρι, SUPER G, V 2,5m 385 m/s / Pmax 650 bar...
από Garolini...
Να σου πω την αλήθεια μου εγώ δεν τον υπερεκτιμώ - αλλα ούτε και τον υποτιμώ...Ο μεγα Garolini πάντα εκ του (πολύ) ασφαλούς...
Άκουσα σήμερα έναν ήχο σαν f16 αλλα δεν κατάλαβα οτι ήταν τουφεκιά...View attachment 42667View attachment 42668
Σημερινη δοκιμη 8 βολο 11/0 στρωματοποιηση , στα 30 μετρα με το μπρειν mr τα κυκλωμενα ειναι αυτη και η πρωιγουμενη μου εφηγε λιγο πανω ειναι τα υπολιπα ο στοχος 50χ60 περιπου
Από Σάμο ήταν αυτό που ακουσεςΆκουσα σήμερα έναν ήχο σαν f16 αλλα δεν κατάλαβα οτι ήταν τουφεκιά...
Από ανάκρουση πώς ήταν;
Για πιο λόγο Στέλιο; Εννοώ γιατί να αλλάξω τον 67αρι στη sipe.
Μπαααά, αυτά τα πεύκα στην φωτό Χαλκιδικιώτικα φαίνονται! Είχαμε τίποτα στην Σάμο σήμερα;Από Σάμο ήταν αυτό που ακουσες
Μπαααά, αυτά τα πεύκα στην φωτό Χαλκιδικιώτικα φαίνονται! Είχαμε τίποτα στην Σάμο σήμερα;