Αυτην εχω εγω.κλοτσησε πολη
Ειπαμε του 14 ειναι πιο ταχυκαυστη σχεδον αλλης προοδευτικοτητας σας εδηξα και το βιντεακιΟ Μητσος εχει και τα δυο ΛΟΤ...Θα μας πει τι διαφορες εχουν...
Το 2,15 που την ακουσε ο Γιαννης με την δικη σου θα ηταν στο 2,35-2,40 !!Ακομα καλυτερα !!!
Αλλα οι διαφορες νομιζω σε δοσολογια δεν ειναι μεγαλες....Επισεις αυτη η πυριτιδα δεν ανεβαζει bar σε
επικινδυνο σημειο....Αυτο το ξερεις Μητσαρα !!
Περνά τα 45γρ και αναιβα πάνω από το 2.25 Α0 αλλά ριχτο με κρύο καιρό δε γράφω το σετ απ' μη με ρωτήσετε το λόγο.Πολη μαλακια στο 2,25χ40+2 γρ αλευρη.σηκονη κιαλο φορτωμα πυριτηδας και σκαγια.αυτο το στησιμο για μενα μετριο
Ωρεος αναμενετεΠερνά τα 45γρ και αναιβα πάνω από το 2.25 Α0 αλλά ριχτο με κρύο καιρό δε γράφω το σετ απ' μη με ρωτήσετε το λόγο.
Το 2,15 που την ακουσε ο Γιαννης με την δικη σου θα ηταν στο 2,35-2,40 !!
Στο εγραψα πιο πανω ειναι σαν να εχουν αλλη προοδευτικοτητα ειναι αλλη πυριτηδα η δικη σου οταν την βλεπεις γιαληζει αυτη δεν ... Η δικη σου φαινεται γκρι αυτη ειναι πρασινη ,σε καπια φαση την αλλαξανε μετα το 14 την ζελατινοποιησανε σε μεγαλητερο ποσοστο και εγινε πιο βραδυκαυστηΜητσαρα και στο 2,35 να το ειχε δεν επρεπε να την ''ακουσει''....Και να σου πω το γιατι....Ειναι λιγα
τα γραμμαρια.....
Το 2,30χ36 που εριξα εγω...δεν την ακουσα....οπως εγραψα ηταν ενα ζωηρο φυσιγγιο
Και 2,50 χ36 να το παει...παλι δεν πρεπει να την ακουσει...ψιλο κοντρα δοση θα γινει..
Μεγαλη η διαφορα των ΛΟΤ και μου κανει εντυπωση.
Μην ξεχνας ποσο φορτωνουμε στο ατσαλι στα 32 γραμμαρια ....τα 4 γραμμαρια θα κανουν την διαφορα
και θα την ακουσεις ??
Αλλωστε ( και αυτο το γνωριζεις ) σε ολες τις δοκιμες ασχετα απο καθε σεταπ....η τουφεκια δειχνει ποιο
δυνατη απ'οτι στον κυνηγοτοπο....η κανω λαθος ??
Στο εγραψα πιο πανω ειναι σαν να εχουν αλλη προοδευτικοτητα ειναι αλλη πυριτηδα η δικη σου οταν την βλεπεις γιαληζει αυτη δεν ... Η δικη σου φαινεται γκρι αυτη ειναι πρασινη ,σε καπια φαση την αλλαξανε μετα το 14 την ζελατινοποιησανε σε μεγαλητερο ποσοστο και εγινε πιο βραδυκαυστη
Αλλαζει Νικο γιατι την ταχυτητα που δινει η αλλη στο 2,7χ32 η πιο παλια το δινει στο 2,45ΟΚ. Συμφωνω με αυτο που λες.....Ωστοσο αυτο δεν αναιρει τα οσα γραφω ποιο πανω....
Ήθελα να ξερά που της ξετρηπωνης πλερω ;;Αυριο θα δοκιμασο μαυρη μπαρουτη εχω καμια 400γρ να ρηχτη στης τσιχλεςαν της βρησκο απο τον καπνο
Αλλαζει Νικο γιατι την ταχυτητα που δινει η αλλη στο 2,7χ32 η πιο παλια το δινει στο 2,45
Αυτή είναι τουφεκιά με 28γρ RM 8.5 νουμ το πρωί στο σχστο στα 37 μέτρα περίπου με φουλ μαμά
Καλή είναι για 28γρ νομίζωΔεν είναι τρομερή αλλά δεν είναι και άσχημη για εμπορικό καλή την είδα
Είναι πιο συγκεντρωτικήΕκανα συγκριση με αυτο του ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ...
Μπορει να ειναι στα 30 μετρα...αλλα ειναι ριγμενο με 3* αστρα Γιαννη μου !!!
View attachment 57508