ΣυμφωνώΓια φουλ τσοκ ...την θεωρω μέτρια για αυτα τα μετρα Γιαννη.
Πολύ καλήΑυτή είναι τουφεκιά με 28γρ RM 8.5 νουμ το πρωί στο σχστο στα 37 μέτρα περίπου με φουλ μαμά
Σηγουρα Λευτερη ; Του ποτε ειναι το βιβλιο ; Γιατι η μαξαμ την δινει για 36 γρ ατσαλι νoμιζω 2,45 και για 40 2,10 και τα δυο με 850 μπαρΑυτό είναι με την καινούργια και ατσάλινα.
Ποιο 28άρι RM είναι;Αυτή είναι τουφεκιά με 28γρ RM 8.5 νουμ το πρωί στο σχστο στα 37 μέτρα περίπου με φουλ μαμά
Μηπως ειναι με την πιο παλια ; Δεν μπορει η εταιρια να την δινει μεχρι τα 40 γρ και να βγαζει τοσα μπαρ στα 33-34 γρ !! Θα ειχα ανατηναχτει ηδη εχω ριξει 1 κιλο και τα πιο πολλα ηταν κοντα στα 3 γρ πυριτηδαΤο βιβλίο είναι του 2018. Τους πίνακες της maxam και των περισσότερων Ευρωπαίων δεν τις εμπιστεύομαι, παρά μόνο όταν έχουν ολες τις λεπτομέρειες της γόμωσης. Οι δόσεις που γράφεις νομίζω ξεπερνάνε κατά πολύ τα 1000 bar.
Ωραίος.Δοκίμασε και το RM APE 28 σε κίτρινο κάλυκα.Έβγαινε και σε μαύρο.Αυτό
Ο παρδαλάκης τα είχε αυτά που λέω.Γενικά βγάζει πολλούς τύπους σε κάθε γραμμάριο η RM και ο καθένας εμπορεύεται διαφορετικούς...Δε γίνεται αυτά τα είχε παραγγείλει ο ξάδελφος από πύργο μόνο εκεί τα έχει και θέλει να παραγγείλει 10 κουτιά τώρα 7€ το κουτί τα πήρε
Τα είχα πάρει πέρυσι 5,5€ σε νο9,5. Θάνατος!!( κυνήγι τσιχλοκοτσύφια)Αν τα έχει ο Παρδάλακης θα το μάθω σύντομα ευχαριστώ
Η καινούργια είναι. Αυτό που έδειξα είναι από ατσάλινα, στα μολυβδινα τα 44 γραμμάρια σε 70αρη καλυκα τα έχει άνετα, όσο για το κακό Δημήτρη μία φορά θα γίνει, στο ξαναείπα μην κρίνεις τις πιέσεις από την εξέταση του κάλυκα ή του καψυλιου, αυτό γίνεται στα ραβδωτα όπου οι πιέσεις είναι στο όριο διάλυσης του κάλυκα, στα λειοκανα με τις μισές πιέσεις από εκείνες των ραβδωτων είναι σαν να σκαμε νάρκεςΜηπως ειναι με την πιο παλια ; Δεν μπορει η εταιρια να την δινει μεχρι τα 40 γρ και να βγαζει τοσα μπαρ στα 33-34 γρ !! Θα ειχα ανατηναχτει ηδη εχω ριξει 1 κιλο και τα πιο πολλα ηταν κοντα στα 3 γρ πυριτηδα
44 γρ γεμιζω μονο δραμια σε 12/76 και σκαγια μεχρι 38γρ οποτε δεν εχω θεμα !! Την εχουμε ξανα κανει τη συζητηση και σου ειπα οτι δεν εμπιστεβομαι τις μετρισης οποιουδηποτε !! Ειμαι τις αποψης οτι οσο και ζαμανφου να ειναι οι εταιριες δεν μπορει να εχει δημοσια συνταγες επικινδηνες ,δεν ειναι υπευθηνη για αυτα που λεει; δεν εχει κυρωσεις αν καποιος παει και μετριση σε πιστοποιημενο βλητικο σταθμο αυτα που λεει και τα βρει επικηνδυνα με τις δυπλασιες πιεσεις απο οτι λεει ;Η καινούργια είναι. Αυτό που έδειξα είναι από ατσάλινα, στα μολυβδινα τα 44 γραμμάρια σε 70αρη καλυκα τα έχει άνετα, όσο για το κακό Δημήτρη μία φορά θα γίνει, στο ξαναείπα μην κρίνεις τις πιέσεις από την εξέταση του κάλυκα ή του καψυλιου, αυτό γίνεται στα ραβδωτα όπου οι πιέσεις είναι στο όριο διάλυσης του κάλυκα, στα λειοκανα με τις μισές πιέσεις από εκείνες των ραβδωτων είναι σαν να σκαμε νάρκες
Μπορούν να ισχυριστούν διαφοροποιήσεις των lot44 γρ γεμιζω μονο δραμια σε 12/76 και σκαγια μεχρι 38γρ οποτε δεν εχω θεμα !! Την εχουμε ξανα κανει τη συζητηση και σου ειπα οτι δεν εμπιστεβομαι τις μετρισης οποιουδηποτε !! Ειμαι τις αποψης οτι οσο και ζαμανφου να ειναι οι εταιριες δεν μπορει να εχει δημοσια συνταγες επικινδηνες ,δεν ειναι υπευθηνη για αυτα που λεει; δεν εχει κυρωσεις αν καποιος παει και μετριση σε πιστοποιημενο βλητικο σταθμο αυτα που λεει και τα βρει επικηνδυνα με τις δυπλασιες πιεσεις απο οτι λεει ;
Τοτε ειναι υποχρεομενοι σε καθε παρτηδα να ανανεωνουν τους πινακες , μην βλεπετε εδω σε μας που ολλα ειναι για τον πουτσο !! Στην ευρωπη γενικα υπαρζουν πολυ αυστηροι νομοι περι οπλων και εκρηκτηκωνΜπορούν να ισχυριστούν διαφοροποιήσεις των lot