Ναι, γεράκο μου! Ξεσκόνισε λίγο το τραπεζάκι...
Ναι, γεράκο μου! Ξεσκόνισε λίγο το τραπεζάκι...
Χαχαχαχα τι πρόσεξες ρε.Ναι, γεράκο μου! Ξεσκόνισε λίγο το τραπεζάκι...
Άμα έχει πιάσει μόνο η αποθήκη είσαι καλά!!!Χαχαχαχα τι πρόσεξες ρε.
Δεν ρίχνω φυσίγγια τελευταία και έπιασε σκόνη η αποθήκη χαχαχαχα.
Καλόριχτα Γιαννάρα!Έχει κάτι τελευταία κουτιά από αυτά ο Παρδαλακης στα 6,5 ευρώ νομίζω.
Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα και πήρα να δοκιμάσω τα cervo.
Να είσαι καλά φίλε. Έχουν μαζευτεί διάφορα τώρα μαζί με ότι είχε μείνει από πέρσι όλα από 2-3 κουτιά έκτος των cervo.Καλόριχτα Γιαννάρα!
Η Ευρώπη κι αν είναι για το ΝτικΤοτε ειναι υποχρεομενοι σε καθε παρτηδα να ανανεωνουν τους πινακες , μην βλεπετε εδω σε μας που ολλα ειναι για τον πουτσο !! Στην ευρωπη γενικα υπαρζουν πολυ αυστηροι νομοι περι οπλων και εκρηκτηκων
Απο τον μποτσαρη.μου την ειχε δοση παλιαΉθελα να ξερά που της ξετρηπωνης πλερω ;;
Απο τον μποτσαρη.μου την ειχε δοση παλια
Ένα παράδειγμα Δημήτρη, σε ένα βρετανικό φόρουμ που συζητάνε για ατσάλινα, μια μεγάλη εταιρία η clay & game που νομίζω εισάγει και πυρίτιδες, προτείνει συνταγές με ssb υποστηριζοντας πως είναι μετρημένες στο κανονάκι της και βγάζουν 550 με 650 bar. Και όχι ένας αλλά τρεις νομίζω επειδή τους φάνηκαν πολύ δυνατές τις μέτρησαν στην τράπεζα δοκιμών του Μπέρμιγχαμ και οι πιέσεις ήταν γύρω στα 1200.Τοτε ειναι υποχρεομενοι σε καθε παρτηδα να ανανεωνουν τους πινακες , μην βλεπετε εδω σε μας που ολλα ειναι για τον πουτσο !! Στην ευρωπη γενικα υπαρζουν πολυ αυστηροι νομοι περι οπλων και εκρηκτηκων
Το βιβλίο είναι του 2018. Τους πίνακες της maxam και των περισσότερων Ευρωπαίων δεν τις εμπιστεύομαι, παρά μόνο όταν έχουν ολες τις λεπτομέρειες της γόμωσης. Οι δόσεις που γράφεις νομίζω ξεπερνάνε κατά πολύ τα 1000 bar.
Ένα παράδειγμα Δημήτρη, σε ένα βρετανικό φόρουμ που συζητάνε για ατσάλινα, μια μεγάλη εταιρία η clay & game που νομίζω εισάγει και πυρίτιδες, προτείνει συνταγές με ssb υποστηριζοντας πως είναι μετρημένες στο κανονάκι της και βγάζουν 550 με 650 bar. Και όχι ένας αλλά τρεις νομίζω επειδή τους φάνηκαν πολύ δυνατές τις μέτρησαν στην τράπεζα δοκιμών του Μπέρμιγχαμ και οι πιέσεις ήταν γύρω στα 1200.
Απ' το στόμα μου το πήρεςΚαι ποιος σου λεει οτι οι μερτησεις των αλλλων ηταν σωστες ???
Ειναι πολυ μεγαλες αυτες οι διαφορές...
Η τράπεζα δοκιμών είναι πιο αξιόπιστη από της οποιασδήποτε εταιρίας (αν έχει η εταιρία).Και ποιος σου λεει οτι οι μερτησεις των αλλλων ηταν σωστες ???
Ειναι πολυ μεγαλες αυτες οι διαφορές...
Λευτέρη ποιο είναι το forum ?Στο φόρουμ εκείνο που ανέφερα συμμετέχει και κάποιος κούκος ή κάπως έτσι, που φαίνεται σαν ο γκουρού των Βρετανών ιδιογομωτων. Αυτός ενώ από ότι κατάλαβα πέρα από γνώσεις είναι και σε μία μεγάλη βιομηχανία του χώρου, ήταν ο πρώτος που συμβουλευε να μην εμπιστευονται τα σαιτ των εταιρειών, γιατί όπως λέει και ο Τζωνυ είναι συνήθως για τον ντικ. Όσο για τις νομικές συνέπειες που ενδεχομένως θα έχουν αν σκάσει κάνα όπλο ιδιογομωτη, τις τρομάζει τόσο όσο τρομάζουν οι εξεταστικές της βουλής τους καπονε που παριστάνουν τους υπουργούς μας.
Η τράπεζα δοκιμών είναι πιο αξιόπιστη από της οποιασδήποτε εταιρίας (αν έχει η εταιρία).
Το θέμα είναι αν αυτοί οι 3 έστειλαν όντως φυσίγγια εκεί.
Το πρόβλημα (όπως το βλέπω εγώ) είναι ότι σε κάθε λοτ οι εταιρίες κατασκευής θα έπρεπε να αλλάζουν τις δοσολογίες και δεν το κάνουν (μάλλον).
Επίσης οι δοσολογίες δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως αν δεν έχεις όλα τα χαρακτηριστικά κλεισίματος, είναι απλά ένα σημείο εκκίνησης και πρέπει να είναι στην πολύ ασφαλή πλευρά.
Όπως λέει και ο @elvas αν χρειάζεσαι εργαστήριο βλητικής για να γεμίσεις ένα φυσίγγι μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει.
ps
Νίκο έχεις μετρήσει καμιά μένουσα ? Δεν είδα κάτι ...
Νίκο και σε εμένα μοιάζουν αδιανόητες τέτοιες διαφορές ... δεν το αποκλείω τελείως όμωςΔεν μπορω να διανοηθω οτι μπορει να υπαρχουν τοσο μεγαλα λαθη!!!
Οι διαφορες δεν ειναι στα 150 - 200 bar κατα τα λεγομενα του Λευτερη....Μιλαει για διπλασια bar δλδ
απο 550 - 650 στα 1200 bar. Δηλ μιλαμε για τεραστιες διαφορες...
Εαν ηταν ετσι...και οι μετρησεις των αλλων ηταν σωστες....θα ειχαν σπασει χιλιαδες οπλα και οχι ενα -δυο !!
Και περα απο τι λενε....βγαζω συμπερασματα και απο δικες μου δοκιμες....Εχω κλεισει ολες αυτες τις
δοσολογιες χωρις κανενα προβλημα!!! Και σε ατσαλι και σε μολυβι!!!
Επισεις....σεβομαι το τι γραφει ο καθε ενας...ασχετα εαν δεν συμφωνω.
ΥΓ. Να σας θυμησω....Ο Στοκας...μεχρι που πεθανε τραβιοταν στα δικαστηρια για ενα σπασμενο οπλο
απο μονοβολο που πυροδοτηθηκε μεσα στην αποθηκη...
Τωρα εαν η Αγγλια ειναι ''κωλοχανιο'' ( που δεν το πιστευω ) σαν χωρα.. και οι συνεπειες απο σπασμενα
οπλα δεν τρομαζουν τις εταιρειες δεν το γνωριζω !!
Δεν αρχισα δοκιμες για μενουσες φιλε !!!
Νίκο και σε εμένα μοιάζουν αδιανόητες τέτοιες διαφορές ... δεν το αποκλείω τελείως όμως