Kostas ContraDosi
Moderator
Το ξερω πως αργησα...γιαυτο σου εγραψα ΟΤΑΝ....''Αργησες'' φιλε....Τωρα την επομενη φορα!!
Το ξερω πως αργησα...γιαυτο σου εγραψα ΟΤΑΝ....''Αργησες'' φιλε....Τωρα την επομενη φορα!!
ναι αλλα επηδη το 99% δεν ξερουμε να τον δουλευουμε ανεβαζει πιεσεις για πλακα !!!Τις πιεσεις Μητσαρα μου....τις ανεβαζει η δοσολογια και το στησιμο του φυσιγγιου και ΟΧΙ το βυσμα
οταν ξερεις να το δουλεψεις σωστα !!!
οχι ειναι ακομα χειροτερα βαφτηζει τον sg magnum ειδικο βυσμαΚ ο γκοριλας τα οβερμαξ σε στιλ συγκεντρωτηρα τα γεμίζει ,μάλιστα τον έχει βαφτίσει ειδικόκυαθιο
Μέχρι πριν 2 χρόνια ήταν σε Sg magnum, δεν ξέρω εάν άλλαξε κάτι.Κ ο γκοριλας τα οβερμαξ σε στιλ συγκεντρωτηρα τα γεμίζει ,μάλιστα τον έχει βαφτίσει ειδικόκυαθιο
Όχι φίλε έχω γεμίσει πολλά φυσίγγια με αυτούς σε 38 γρ χοντρά .Στις πιέσεις παίζει ρόλο το στήσιμο που λέει ο ΝίκοςΟ τουμπο ειναι για ατσαλια Βασιλη ,και ανεβαζουν με το μολυβι πολες πιεσεις μπες στο σαιτ του γκαλαντι να τους δεις
Ειναι magnum γιαυτοοχι ειναι ακομα χειροτερα βαφτηζει τον sg magnum ειδικο βυσμα
Καλο χρυσο...αλλα στα 58,5 με 58.9 κλεισμενο τη να σου κανει....Μέχρι πριν 2 χρόνια ήταν σε Sg magnum, δεν ξέρω εάν άλλαξε κάτι.
Το ξερω πως αργησα...γιαυτο σου εγραψα ΟΤΑΝ....
Το εχει δουλεψει κανεις αυτο το φυσιγγιο? Εχει αποδοση?Κ ο γκοριλας τα οβερμαξ σε στιλ συγκεντρωτηρα τα γεμίζει ,μάλιστα τον έχει βαφτίσει ειδικόκυαθιο
ναι αλλα επηδη το 99% δεν ξερουμε να τον δουλευουμε ανεβαζει πιεσεις για πλακα !!!
Το έχω ρίξει εγώ σε Ν5 σε φασσες.Το εχει δουλεψει κανεις αυτο το φυσιγγιο? Εχει αποδοση?
Περιμενω ενα 400άρι συμφωνα με αυτο που ειδα στο στοχο...τουλαχιστο να μας λειθει η απορεια κ να ενημερωθουμε ολοι μας, για το αν θελει φορτωμα η CH6 ή οχι.Πρωτα ο Θεος αυριο Κωστή μου!!!
Εχουμε και εθνικη επετειο....να την τιμησουμε φιλε !!!
Καλημέρες,,,,είναι τουλάχιστον 8ετιας....σαμπως τους ξεχωρίζω...Μέχρι πριν 2 χρόνια ήταν σε Sg magnum, δεν ξέρω εάν άλλαξε κάτι.
Περιμενω ενα 400άρι συμφωνα με αυτο που ειδα στο στοχο...τουλαχιστο να μας λειθει η απορεια κ να ενημερωθουμε ολοι μας, για το αν θελει φορτωμα η CH6 ή οχι.
Σε ευχαριστω κ καλη αυριανή Νικολα.
Δεν πειραζει Νικολα....οταν βρεις το τσεκαρουμε...δεν μας βιαζει τιποτα.Να εισαι καλα Κωστή και χρονια πολλα φιλε!!!
Την πατησα....μου τελειωσαν τα χαρτια των στοχων...και ειχα ξεχασει οτι σημερα ειναι αργια!!
Θελω να δοκιμασω 7 φυσιγγια και δεν εχω χαρτια.
Με τις κουρτίνες η κυρά θα τσινίσει;Να εισαι καλα Κωστή και χρονια πολλα φιλε!!!
Την πατησα....μου τελειωσαν τα χαρτια των στοχων...και ειχα ξεχασει οτι σημερα ειναι αργια!!
Θελω να δοκιμασω 7 φυσιγγια και δεν εχω χαρτια.
Πολυ συγγεντρωση βγαζει αστο στην ακρη αχαχαχαχαχαΚ ο γκοριλας τα οβερμαξ σε στιλ συγκεντρωτηρα τα γεμίζει ,μάλιστα τον έχει βαφτίσει ειδικόκυαθιο
Αμα σου αρκουν αυτα που γραφει κενταειΤο εχει δουλεψει κανεις αυτο το φυσιγγιο? Εχει αποδοση?