Η απαν σιεφυγει δέξα κι η κατ ζειρβάView attachment 58849View attachment 58851 σημερινη δοκιμη ssb στα 36 γρ νο3 στα 36 μετρα με 3* με την μπρεντα
Η απαν σιεφυγει δέξα κι η κατ ζειρβάView attachment 58849View attachment 58851 σημερινη δοκιμη ssb στα 36 γρ νο3 στα 36 μετρα με 3* με την μπρεντα
Γαζωνη η ρουφιανα εκει στα 36 σε νο4,5,6 την δουλευο εκει.και στα 38 σε νο 2,3View attachment 58849View attachment 58851 σημερινη δοκιμη ssb στα 36 γρ νο3 στα 36 μετρα με 3* με την μπρεντα
Γιαννη οι τουφεκιες μου παντα ειναι στα ορθια το τουφεκι στα χερια επομηζω και ριχνω !!Η απαν σιεφυγει δέξα κι η κατ ζειρβά
Ειναι δυο διαφορετικα σετ απ γιαννη η πανω με ντραγκο και η κατω με z2mΓαζωνη η ρουφιανα εκει στα 36 σε νο4,5,6 την δουλευο εκει.και στα 38 σε νο 2,3
Βαλε τασκοφ 16 και θαδεις.με τον ζ2Μ δηνη ρεστα αποτη βλεποοοΕιναι δυο διαφορετικα σετ απ γιαννη η πανω με ντραγκο και η κατω με z2m
κ.Νίκο μήπως στην κάτω με την καινούρια σας έχει φύγει λίγο η τουφεκιά προς τα κάτω δεξιά; Βλέπω ότι στην κατω δεξιά γωνία εκτός κύκλου έχει πιο πυκνή κατανομή σε σχέση με την πάνω αριστερή γωνία. Οπότε μήπως αν μετατοπιζόταν ο κύκλος λίγο κάτω δεξιά το ποσοστό να άλλαζε.
Όντως
Η κάτω είναι το παλιό lot.
Και ναι ίσως έδινε κάτι παραπάνω.
"Mπουκωσε" ΟΤΑΝ μπορεσεις και ριχτο μια αλλη στιγμή το:
68.5
688 CH6 1.60×28 Aquila evo 24 No:8,½ ή 9 στα 57.00....μου αρεσει ο ομοιομορφος κυκλος που εδωσε ...
To tubo τι συγκεντρωτήρας είναι ?
Πολύ ωραία ντουφέκια φίλε παρατηρώ όμως ότι σου πάνε λίγο δεξιά οι ντουφεκιες από το σημάδι που έχεις βάλει .
Ο τουμπο ειναι για ατσαλια Βασιλη ,και ανεβαζουν με το μολυβι πολες πιεσεις μπες στο σαιτ του γκαλαντι να τους δειςTo tubo τι συγκεντρωτήρας είναι ?
Πολύ ωραία ντουφέκια φίλε παρατηρώ όμως ότι σου πάνε λίγο δεξιά οι ντουφεκιες από το σημάδι που έχεις βάλει .
Ο τουμπο ειναι για ατσαλια Βασιλη ,και ανεβαζουν με το μολυβι πολες πιεσεις μπες στο σαιτ του γκαλαντι να τους δεις
Δεν δουλευω κανεναν που ειναι για ατσαλια σε ευρειας χρησης φυσιγγια Νικο εχει ενα σωρο αλλα βυσματα ,και ναι αμα δεν προσεξεις ανεβαζουν πιεσεις για πλακα ,δεν χρειαζομαι και αλλα πραγματα να με ανεβαζουν πιεσεις τις εχω ηδη στα οριαΜην λετε τετοια πραγματα βρε Μητσαρα...Ελεος δλδ...Οι steel γιατι ειναι ?? Για μολυβι ???
Γιατι λοιπον τους δουλευεις στο μολυβι ??
Ο τουμπο ειναι για ατσαλια Βασιλη ,και ανεβαζουν με το μολυβι πολες πιεσεις μπες στο σαιτ του γκαλαντι να τους δεις
Κ ο γκοριλας τα οβερμαξ σε στιλ συγκεντρωτηρα τα γεμίζει ,μάλιστα τον έχει βαφτίσει ειδικόκυαθιοΔεν δουλευω κανεναν που ειναι για ατσαλια σε ευρειας χρησης φυσιγγια Νικο εχει ενα σωρο αλλα βυσματα ,και ναι αμα δεν προσεξεις ανεβαζουν πιεσεις για πλακα ,δεν χρειαζομαι και αλλα πραγματα να με ανεβαζουν πιεσεις τις εχω ηδη στα ορια
Ευχαριστώ πολύ κ.Νίκο .