gvp9000
Banned
Περιμένω το μείον 20, οπότε θα περιμένεις πολύΠεριμενε να σφιξουν τα κρυα. φορα γουνινο σωβρακο να μην κρυωνεις και ξαναδοκιμασε
Περιμένω το μείον 20, οπότε θα περιμένεις πολύΠεριμενε να σφιξουν τα κρυα. φορα γουνινο σωβρακο να μην κρυωνεις και ξαναδοκιμασε
Αμα εινει μειουν δικαπεντι πειραζ?????Περιμένω το μείον 20, οπότε θα περιμένεις πολύ
Ισί έχς διευρυμένου ... θιες πλιες ουκάδις σκάια.Τσ πουστιδες μεκαναν να πιστέψου ότι δεν ιεχου καλούο 3* αυτά τα πουσουστά βγαζ κι του θκομ
Ναι, γιατί θα λένε μετά ότι σου είπαμε στους μείον 20 και θα πρέπει να ξαναφάω το κρύο.Αμα εινει μειουν δικαπεντι πειραζ?????
Η optima χάνει μέχρι τα 35 γρ από τη v3 σε διάτρηση και από εκεί και πάνω από 36/38/40 ίσως χάνουν όλες από την αχρωμιωτη sx3 σε διάτρηση πάντα.Γιατι η ρεμι θα φτάσει ποτέ την Optima?
Καλά οκ ότι πειςΗ optima χάνει μέχρι τα 35 γρ από τη v3 σε διάτρηση και από εκεί και πάνω από 36/38/40 ίσως χάνουν όλες από την αχρωμιωτη sx3 σε διάτρηση πάντα.
Συμφωνώ !!! σε βλάβεςΌσο για την optima πολύ καλή αλλά v3 δεν είναι με τίποτα .
Συμφωνώ στις βλάβες στις ντουφεκιες άστο χθες μιλούσα με άλλον φίλο πάλι σκοπευτή που την πήρε μου λέει φίλε δεν υπάρχει αυτό που κάνει αυτό το όπλο.Οτι έχει αναφέρει και ο leo δηλαδή.Συμφωνώ σε βλάβες
Πες του αντί να λέει, να ρίξει ένα Lambro μπλέ #6 στα 36,5m ή στα 50m (μετρημένα εεε να μην ξεχνιόμαστε) και να τραβήξει μια φωτό στον πίνακα.Συμφωνώ στις βλάβες στις ντουφεκιες άστο χθες μιλούσα με άλλον φίλο πάλι σκοπευτή που την πήρε μου λέει φίλε δεν υπάρχει αυτό που κάνει αυτό το όπλο.
Άντε να δούμε ...Μόλις πάω κυνήγι μαζί του κάποιο απογεματινο θα ρίξω εγώ και με χοντρό και με ψιλό και θα του πω να φέρει και την power bowr να ρίξουμε και με αυτή .
Η οικογένεια έρχεται πάντα πρώτη απ' όλα.Απλά έχω μπλέξει με την δουλειά το παιδί φροντιστήρια τρέχα γύρω γύρω και έχω κόψει φέτος τα απογευματινά γύρω γύρω μια και δε έχει και κάτι αλλά μόλις μου πουν ότι θα πάνε θα πάω γι'αυτό το λόγο και μόνο.Για δοκιμές.
Του εύχομαι καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου ... ξέχνα τις δοκιμές και κάτσε σπίτι.3 λυκειου φίλε ο γιος τώρα τα δίνουμε όλα
Να είναι γερός και δυνατός και να τον δεις όπως ποθείς (Έλλην μπαμπάς και εγώ) και όπως επιθυμεί αυτός.Έχει τις δικες σου τάσεις μορφωσης των θετικών ελπίζω αν γίνει φυσικός να μη μου λέει τα ίδια για τις κανες με εσένα.χαχαχαχα