Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ε'ναι....μας επρηξε το ''καφενειο'' με το ''ολες οι Benelli ειναι νεροσωληνες''........
Παρα λιγο να το πιστεψω και εγω!!! :D
Γεια σου Νικο ευτυχως που ανεβαζεις αληθειες διοτι πολλοι απο μας ειναι ετοιμοι να πουλήσουν τις νεροσωληνες.

Να σας θυμησω και καποιες δοκιμες με εκεινη την νεροσωληνα ( :p ) την Benelli ....γιατι εγω
πιστευω οτι το φυσιγγιο κανει την διαφορά.....!!!:)

View attachment 52126

View attachment 52127

View attachment 52128
Δεν σου είπα να μην χαλάς την φαντασίωση της σκορποσκαγιάς, του κοντού κώνου και του στενού αυλού !!!
Με τι θα μαλώνουμε μετά Νίκο ;;;

ps
Πάντως οι τουφεκιές φαίνεται να πάσχουν από περιφερειακή διάτρηση έτσι όπως τις κόβω με το μάτι .sarcastic.
Δεν έχουν ντιπ σκάγια στην περιφέρεια, που να τρυπήσουν .very funny.

Να σας θυμησω και καποιες δοκιμες με εκεινη την νεροσωληνα ( :p ) την Benelli ....γιατι εγω
πιστευω οτι το φυσιγγιο κανει την διαφορά.....!!!:)

View attachment 52126

View attachment 52127

View attachment 52128
Το έχω ξαναγράψει,αν δουν τι κάνει ο θείος μου είτε με την benelli του, είτε με την beretta του αδελφού μου,είτε με την breda του κουμπάρου μου και μόνο με φυσίγγια του εμπορίου,τότε θα το καταλάβουν.
Εγώ πιστεύω ότι το τρίπτυχο είναι , σκοπευτής ή κυνηγός, φυσίγγια, όπλο, με την σειρά που τα γράφω.

Δεν σου είπα να μην χαλάς την φαντασίωση της σκορποσκαγιάς, του κοντού κώνου και του στενού αυλού !!!
Με τι θα μαλώνουμε μετά Νίκο ;;;

ps
Πάντως οι τουφεκιές φαίνεται να πάσχουν από περιφερειακή διάτρηση έτσι όπως τις κόβω με το μάτι .sarcastic.
Δεν έχουν ντιπ σκάγια στην περιφέρεια, που να τρυπήσουν .very funny.

Τωρα να βγαλω λιγη ''χολη''.....????
Μην ανησυχεις.....παντα θα υπαρχει ο ξερολας ..η ο ''τυπος'' που εγινε ιδιογομωταρας που εγινε εν μια νυκτι....
και θα μας την λεει Βασιλη μου!!!
Εδω ειμαστε....και δυστυχως θα δικαιωθω φιλε μου !!!

Γεια σου Νικο ευτυχως που ανεβαζεις αληθειες διοτι πολλοι απο μας ειναι ετοιμοι να πουλήσουν τις νεροσωληνες.

Αστο καλέ μου φιλε.....Οτι και να λεω εγω....οσες δοκιμες και να ανεβαζω.... Θυμησου....ο αστοχος την
αστοχια του....παντα θα την χρεωνει στο οπλο και στο φυσιγγιο!!!
Αυτο ειναι δεδομενο...!!! ''Μαλαματενιο'' οπλο και φυσιγγιο να του δωσεις παντα αυτα θα φταινε!!
Βαρεθηκα να διαβαζω για κωνους , για αυλους , για τσοκ...και πρασινα αλογα...!!!
Δεν υπαρχει οπλο που δεν σκοτωνει...υπαρχει αστοχος κυνηγος...και τα εμπορικα φυσιγγια σκοτωνουν
ολα μεχρι τα 35 μετρα και για τα παραπανω μετρα....εαν βαλεις ποιο βαθια το χερι στην τσεπη τα εχεις!!
ΟΚ...Υπαρχουν καποιες φολες φυσιγγια....αλλα αυτο ειναι η εξαιρεση του κανονα...

Παλικαρια... ευχομαι να μην παρεξηγηθω παλι...για τους αυλους τους κωνους και τα τσοκ + το πρασινα αλογα που εγραψα...

Σεβομαι ολων τις αποψεις....ασχετα εαν δεν συμφωνω!!!

Μιλαμε για σοβαρες εταιρειες οπως η Benelli και ουτε λιγο ουτε πολυ καποιοι εβγαλαν αχρηστες τις
καννες της...οκ...εγω εκει δεν συμφωνω...
Δοκιμασα 2 καννες με αριστες αποδοσεις και οι δυο....και το σημαντικοτερο αμελητες οι αποκλισεις που ειχαν !!!

ΥΓ. Δεν μου ''εκατσε'' μια Μ2....να την στιψω και αυτην....να της βγαλω ζουμι απο την καννη της....αν και
πιστευω τα ιδια πραγματα θα εβλεπα !!!
Στο πισω μερος του μυαλου μου το εχω....Βασιλη δεν σε ξεχνω φιλε !!! :) :cool:

ΥΓ2, Παλικαρια...ορκισμενος ΜΠΕΡΕΤΑΚΙΑΣ ειμαι....αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται
οπως ειναι !!!:)

Αστο καλέ μου φιλε.....Οτι και να λεω εγω....οσες δοκιμες και να ανεβαζω.... Θυμησου....ο αστοχος την
αστοχια του....παντα θα την χρεωνει στο οπλο και στο φυσιγγιο!!!
Αυτο ειναι δεδομενο...!!! ''Μαλαματενιο'' οπλο και φυσιγγιο να του δωσεις παντα αυτα θα φταινε!!
Βαρεθηκα να διαβαζω για κωνους , για αυλους , για τσοκ...και πρασινα αλογα...!!!
Δεν υπαρχει οπλο που δεν σκοτωνει...υπαρχει αστοχος κυνηγος...και τα εμπορικα φυσιγγια σκοτωνουν
ολα μεχρι τα 35 μετρα και για τα παραπανω μετρα....εαν βαλεις ποιο βαθια το χερι στην τσεπη τα εχεις!!
ΟΚ...Υπαρχουν καποιες φολες φυσιγγια....αλλα αυτο ειναι η εξαιρεση του κανονα...

Παλικαρια... ευχομαι να μην παρεξηγηθω παλι...για τους αυλους τους κωνους και τα τσοκ + το πρασινα αλογα που εγραψα...

Σεβομαι ολων τις αποψεις....ασχετα εαν δεν συμφωνω!!!

Μιλαμε για σοβαρες εταιρειες οπως η Benelli και ουτε λιγο ουτε πολυ καποιοι εβγαλαν αχρηστες τις
καννες της...οκ...εγω εκει δεν συμφωνω...
Δοκιμασα 2 καννες με αριστες αποδοσεις και οι δυο....και το σημαντικοτερο αμελητες οι αποκλισεις που ειχαν !!!

ΥΓ. Δεν μου ''εκατσε'' μια Μ2....να την στιψω και αυτην....να της βγαλω ζουμι απο την καννη της....αν και
πιστευω τα ιδια πραγματα θα εβλεπα !!!
Στο πισω μερος του μυαλου μου το εχω....Βασιλη δεν σε ξεχνω φιλε !!! :) :cool:

ΥΓ2, Παλικαρια...ορκισμενος ΜΠΕΡΕΤΑΚΙΑΣ ειμαι....αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται
οπως ειναι !!!:)
Τον σοφο θείο Νίκο θα τον ακούτε.. Θα σέβεστε... Γατακια...

Και δυο ακομα δοκιμες με την ΙΔΙΑ Benelli...αλλα αυτη την φορά με αλλη καννη !!

View attachment 52179

View attachment 52181

View attachment 52185
View attachment 52188

Για τα ''μπαζα''.....οι νεροσωληνες σας !!! :D:p

:p
44 gr πρώτο τραπέζι πίστα βλέπω .hair..hair..hair.
Προσωπικά μέχρι 36γρ κι'αυτό μόνο ένα με Tecna .
Την ΑΟ θα την δουλέψω μέχρι 35 γρ (1.85)

Υ.Γ Το '' copy '' της FEDERAL με αποσπώμενο σε 38.50 γρ τόχω έτοιμο 10 ημέρες τώρα καί δέν το ρίχνω
με στάνταρ 40 β. που έχουμε κάτω ...:)

Last edited:
Για τα ''μπαζα''.....οι νεροσωληνες σας !!! :D:p
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.

Όπλο που δεν μας ενοχλεί πουθενά και μας έρχεται σωστά, σκόπευση και κατάλληλο φυσίγγι είναι αυτά που κάνουν την διαφορά.
Οι κάνες σχεδόν καμία ...
Επίσης η σωστή επιλογή σύσφιξης τσοκ.

Κώνοι, διευρύνσεις αυλών, πόρτινγκ για εμένα είναι άχρηστες επεμβάσεις.
Όποιος τα θέλει μπορεί να επιλέξει το όπλο του με αυτά τα χαρακτηριστικά για να μην τρέχει μετά.
Με τις φλάντζες που κυκλοφορούν ή με την κατασκευή νέου κοντακιού είναι κομπλέ.
Τόσο απλά.

Status
Not open for further replies.
Back