Έχετε βαλθεί να με συγκινησετε αλλά όντως δεν έχω κάνει τίποτα περίεργο. Ευχαριστώ πάντως!Αν έκανες καλό και δεν το κατάλαβες, είσαι φύσει καλός άνθρωπος!
Νίκο δεν του φτιάχνεις δώρο καλύτερα κανένα κουτάκι μυστήρια φυσίγγια του δάσκαλου γιατί με εκείνη την παλιοberetta που έχει δεν βλέπω να τρυπάει κανένα πράσινο τώρα που θα αρχίσει να κρυώνει ο καιρός...
Πολλα εχεις κανεις Λεο εστω και απ το τηλ, εισαι μεγαλη ψυχη!Έχετε βαλθεί να με συγκινησετε αλλά όντως δεν έχω κάνει τίποτα περίεργο. Ευχαριστώ πάντως!
Νίκο δεν του φτιάχνεις δώρο καλύτερα κανένα κουτάκι μυστήρια φυσίγγια του δάσκαλου γιατί με εκείνη την παλιοberetta που έχει δεν βλέπω να τρυπάει κανένα πράσινο τώρα που θα αρχίσει να κρυώνει ο καιρός...
Σταμάτα λίγο!
Όπως το πας θα χρειαστείς μεταφορική!
Πες νουμερο σκαγιων και γραμμαρια....Εαν ρωτησω τον δασκαλο δεν θα μου πει.
Εχω αυτα ετοιμα....Αλλα δεν ξερω εαν θα αγανταρουν στους μειον βαθμους....
View attachment 62639
View attachment 62640
Ριξε σεταπ....για μειον βαθμους Αρη !!!!
Δεν την έχω δουλέψει πολύ στην πράξη την mg2... Έχω φτιάξει παρόμοια γρήγορα φυσίγγια, πολύ καλά στον πίνακα που στην πράξη δεν μπορώ να σκοτώσω ούτε γάιδαρο δεμένο... Δεν ξέρω γιατί... Δεν την έχω ψάξει κιόλας αρκετά, δεν μου έχει έρθει πετριά... Κάποια στιγμή θα τη δω πιο σοβαρά...Πες νουμερο σκαγιων και γραμμαρια....Εαν ρωτησω τον δασκαλο δεν θα μου πει.
Εχω αυτα ετοιμα....Αλλα δεν ξερω εαν θα αγανταρουν στους μειον βαθμους....
View attachment 62639
View attachment 62640
Ριξε σεταπ....για μειον βαθμους Αρη !!!!
Το πρώτο σεταπ που βγάζει 418μ/δ πιστεύω θα τον καλύψει. Έχει και αλευρια έχει και mg2 μια χαρά είναι
Δεν την έχω δουλέψει πολύ στην πράξη την mg2... Έχω φτιάξει παρόμοια γρήγορα φυσίγγια, πολύ καλά στον πίνακα που στην πράξη δεν μπορώ να σκοτώσω ούτε γάιδαρο δεμένο... Δεν ξέρω γιατί... Δεν την έχω ψάξει κιόλας αρκετά, δεν μου έχει έρθει πετριά... Κάποια στιγμή θα τη δω πιο σοβαρά...
Δεν ξέρω τι προτιμήσεις έχει ο δάσκαλος αλλά σε νούμερο σκάγιων παίξε σε 2αρια...
Αυτό ναι... Σκοτώνει καλά... Στα ψιλά της όρια είναι πολύ καλύτερη από ότι στα χαμηλά της πιστεύω η mg2...ΟΚ. Το οπλο του ειναι μαγκνουμ.....η θα ψαχνει το κλειστρο του ??
Αυτο που ανεβασα πως το βλεπεις ?? Θα αγανταρει ???
Και αυτο με το V1,5 397m/s με Ν4.....εχω χαρησει λιγα του Ανδρεα ( βαζελος ) και ξετομαριαζει τους
λαγους στα 50 μετρα...Αλλα - αλλα -αλλα....Αλλο + βαθμοι και αλλο μειον...γι'αυτο ρωταω Σταματη μου !!!
Δεν κυνηγησει ποτε σε μειον βαθμους οπως και παπι...
Εχω και αυτο....θα αγανταρει ομως ???
View attachment 62641
View attachment 62642
Στο κωνο συναρμογης δεν ανοιγουν αλλα κλεινουν διοτι ο αυλος ειναι πιο στενος απο τη θαλαμη.
Λεπτομέρειες ...Στο κωνο συναρμογης δεν ανοιγουν αλλα κλεινουν διοτι ο αυλος ειναι πιο στενος απο τη θαλαμη.
Αυτό ναι... Σκοτώνει καλά... Στα ψιλά της όρια είναι πολύ καλύτερη από ότι στα χαμηλά της πιστεύω η mg2...
Αυτό δεν κάνει για τον δάσκαλο. Αυτό σε Ν4 στείλτο σε μένα χαχαχαχαχαχα
Πρώτα ανοίγουν ύστερα κλείνουν.Στο κωνο συναρμογης δεν ανοιγουν αλλα κλεινουν διοτι ο αυλος ειναι πιο στενος απο τη θαλαμη.
Που ανοιγουν, στο χωρο της θαλαμης πριν τον κωνο εννοεις?Πρώτα ανοίγουν ύστερα κλείνουν.