Όπως το δει κανείςεδώ άφησα 4-5 καθαρια να μου περάσουν ατουφεκιστα στα 15-20 μέτρα 3 μέτρα απ' το εδαφοςμεγα λαθος τζον πας σβηνεις το αμαξι και κατεβαινεις !!!!δεν αφηνεις περιθωρια να το σκεφτεις καλα !!!!
Όπως το δει κανείςεδώ άφησα 4-5 καθαρια να μου περάσουν ατουφεκιστα στα 15-20 μέτρα 3 μέτρα απ' το εδαφοςμεγα λαθος τζον πας σβηνεις το αμαξι και κατεβαινεις !!!!δεν αφηνεις περιθωρια να το σκεφτεις καλα !!!!
Τουλάχιστον ο καφές ήταν καλός ?Όπως το δει κανείςεδώ άφησα 4-5 καθαρια να μου περάσουν ατουφεκιστα στα 15-20 μέτρα 3 μέτρα απ' το εδαφος
για τα πουλια αστο εχω αφησει πολλα να με περασουν !!! πολλες φορες γιατι απλα δεν μπορουσα να κουνηθω γιατι ειχα μουδιασει απο το κρυοΌπως το δει κανείςεδώ άφησα 4-5 καθαρια να μου περάσουν ατουφεκιστα στα 15-20 μέτρα 3 μέτρα απ' το εδαφος
Εγώ τελώ υπό λανθάνουσα οικολογίαγια τα πουλια αστο εχω αφησει πολλα να με περασουν !!! πολλες φορες γιατι απλα δεν μπορουσα να κουνηθω γιατι ειχα μουδιασει απο το κρυο
Εγώ νόμιζα ότι αυτό το ποσοστό ανήκει στο βελτιωμένο ΝτέμιΔραστική διάμετρος τουφεκιάς
=====================
Το πραγματικό mod (60% @ 36,5m) (κόκκινη καμπύλη) κρατάει την δραστική διάμετρο πάνω από 55cm για μεγαλύτερη απόσταση από οποιαδήποτε άλλη συγκέντρωση.
Όσο οι συγκεντρώσεις μεγαλώνουν, το εύρος αποστάσης για τις οποίες έχουμε την μέγιστη δραστική διάμετρο μικραίνει.
View attachment 62678
40% cylΕγώ νόμιζα ότι αυτό το ποσοστό ανήκει στο βελτιωμένο Ντέμι
60%ειναι σούπερ για το κυνήγι
Επωμενως δικαίως θεωρείται το καλύτερο τσοκ
Εγώ Νικόλα έχω λιγουρευτεί το "σκρίνιο" ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Δεν τον έχω πετύχει πουθενάView attachment 62685
Με αυτόν θα κάθεται σίγουρα μέσα.... Φίλε Τζόνυ μπραου όταν πας για κυνήγι διάλεξε κάνα so ή κάνα άλλο οικονομικό που θα βρεις. Θα κατέβεις απ'το αυτοκίνητο εγγυημένα. Θες δεν θες .....
Δεν τον έχω πετύχει πουθενά
Τον έχει ο Βασιλόπουλος η έχει μόνο του πουλιού το γάλαΕίναι λίγο Αλμυρός στην τιμή γι'αυτό
Τον έχει ο Βασιλόπουλος η έχει μόνο του πουλιού το γάλα
Να τον ακούσετε προσεκτικά! Δύσκολα θα βρείτε άλλον να σας πει τόσα πολλά σε τόσο λίγα λόγια!Κατ'αρχην σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!
Παμε παρα κατω...
Ναι την ''πετριά'' την εχω το ξερω αυτο....Δεν την εχω τυχαια ομως....Θελω να ειμαι 101 % σιγουρος οτι αστοχησα..και οχι οτι με πουλησε το φυσιγγιο !!!
Αυτος ο λαγός που πεταλωσα πριν αρκετα χρονια...με εμπορικο φυσιγγιο με ''στοιχειωσε''.... απο την αλλη
μου εκανε μεγαλο καλο !!!
Θα βρεις πολλα λαθη και στην επωμιση μου....και στην σκοπευση μου....Λαθος φυσιγγιο μου δεν θα
βρεις !!!
Ασε λοιπον να κανω που πιστευω οτι κανω καλα....για να εχω τουλαχιστον σωστη ψυχολογια απο θεμα
φυσιγγιων οταν αρχισουμε να ριχνουμε στα δισκακια!!!
Το γελιο της αρκουδας....θα πεσει...το ξερω και αυτο....Αλλα το εχω δηλωσει....σκοπευταρας δεν ειμαι....
και καλυτερα γιατι αλλιως πως θα σε γνωριζα ???
Συνεχιζω να γεμιζω Δασκαλε.....απο φυσιγγια θα ειμαι οκ....πιστεψε με !!!
View attachment 62227
Αυτοι ειναι Cheddite καλυκες με CX2000 και οχι Μαξαμ με UEE καψουλι...
Το ιδιο και οι πρασινοι σε χρωμα...
Απ'ολα θα εχεις ο ''μπαξες'' δασκαλε !!!
View attachment 62228
ΥΓ. Ειστε μεγαλες ''ξελογιαστρες''....δεν μπορω να στρωσω τον κωλο μου και να δουλεψω !!!
Να τον ακούσετε προσεκτικά! Δύσκολα θα βρείτε άλλον να σας πει τόσα πολλά σε τόσο λίγα λόγια!
Γτ κατι μου λεει οτι τα δισκακια δεν ειναι τσιχλες φασσες παπιες θα ακουμε μετα40% cyl
60% mod
70% full
Η δοκιμές είναι όπως και η γνώμες ο καθένας έχει και διαφορετικηΜην απαξιώνετε όσους ανεβάζουν καμία δοκιμή αν σάς παραξενεύει το αποτέλεσμα γιατί στο τέλος θα σταματήσουν... Έχουν κόπο οι δοκιμές κ όσοι κάνουν το ξέρουν καλά, αν ακούνε κ υπονοούμενα για την εγκυρότητα του αποτελέσματος θα τα κρατάνε για την πάρτη τους κ θα έχουν δίκιο...