Φτιάξε μια πεντάδα φυσίγγια με κομμένα τα πέταλα....ΠΟΤΕ....Στο μονο βυσμα που δεν κοβω τα πεταλα Γιαννη !!
Φτιάξε μια πεντάδα φυσίγγια με κομμένα τα πέταλα....ΠΟΤΕ....Στο μονο βυσμα που δεν κοβω τα πεταλα Γιαννη !!
Φτιάξε μια πεντάδα φυσίγγια με κομμένα τα πέταλα....
420-425 μ/δΠοσο γερα δασκαλε ?? ΠΧ, 420μ/δ...ή 440μ/δ ??
420-425 μ/δ
Εμπειρικά το γράφω, βασισμένος στις ταχύτητες εμπορικών φυσιγγίων με αυτή την τάπα που δούλευαν σωστά
Μπα, εγώ προσωπικά δεν τα χωνεύω τα πολλά γκάζια στα σκοπευτικά φυσίγγια. Τζάμπα η κλωτσιά αφού όσο πιο γρήγορα ξεκινάει, τόσο πιο γρήγορα επιβραδύνει. Η διαφορά στις προσκοπευσεις είναι αμελητέα.Την επομενη φορα που θα ερθω Αθηνα - Οτι φυσιγγιο θα εχω μαζι μου θα εχει V1,5-440m/s
YΓ. Πολλα τα θα βρε παιδι μου....
Για να δεις τις αποκλίσεις,αν υπαρχουν.γιατι 5 φυσιγγια ???
Για να δεις τις αποκλίσεις,αν υπαρχουν.
Κι'όμως το γκαζιάρικο olympia V max 28 gr (206 v 1.45 x28 )παρότι σκληρό ,κουραστικό στα πολλά φυσίγγια κλπΜπα, εγώ προσωπικά δεν τα χωνεύω τα πολλά γκάζια στα σκοπευτικά φυσίγγια. Τζάμπα η κλωτσιά αφού όσο πιο γρήγορα ξεκινάει, τόσο πιο γρήγορα επιβραδύνει. Η διαφορά στις προσκοπευσεις είναι αμελητέα.
Κι'όμως το γκαζιάρικο olympia V max 28 gr (206 v 1.45 x28 )παρότι σκληρό ,κουραστικό στα πολλά φυσίγγια κλπ
κέρδισε την εμπιστοσύνη των περισσότερων καλών παικτών εδώ .Κάτι + θα βρήκαν για να το διαλέξουν Λεό .
Απορώ με τις αντοχές τους
Πολύ καλύτερο το GEM για μέναΚι'όμως το γκαζιάρικο olympia V max 28 gr (206 v 1.45 x28 )παρότι σκληρό ,κουραστικό στα πολλά φυσίγγια κλπ
κέρδισε την εμπιστοσύνη των περισσότερων καλών παικτών εδώ .Κάτι + θα βρήκαν για να το διαλέξουν Λεό .
Απορώ με τις αντοχές τους
Κοντά στα 500 ταχ με s4 μια χαρά δουλεύει και ο spark και ο piston skeet στα 28 gr .Υπαρχουν πυριτιδες που μπορεις να φτιαξεις γρηγορο 24 και 28 ...και η τουφεκια να ειναι ''πουπουλο''... !!!
Κοντά στα 500 ταχ με s4 μια χαρά δουλεύει και ο spark και ο piston skeet στα 28 gr .
Ένα πιάτο είναι ένα βάθρο!Σιγά μη ρίχνουμε σε πιατακια με S4 & Sipe
Σιγά μη ρίχνουμε σε πιατακια με S4 & Sipe
Αν έπαιζε τόσο ρόλο το φυσίγγι εγώ θα ήμουν άνεργος φίλεΈνα πιάτο είναι ένα βάθρο!
Πλάκα πλάκα μέχρι 400 εάν υπάρχουν σωστά σκακια μέσα και ωραίο στήσιμο δε χρειάζεται η παραπάνω ταχύτητα άποψη μου.