Έχω την εντύπωση,ότι η Ρεμινγκτον.Τα wingmaster.Ηταν θυμάμαι, βολφράμιο,τουνγκστενιο, βισμούθιο....Μπορεί να κάνω λάθος όμως...Σε φυσίγγια φυσικά!
Κι όμως υπάρχει τέτοια εταιρεία (boss) φυσιγγίων στην Αμερική που γεμίζει με βισμούθιο
Έχω την εντύπωση,ότι η Ρεμινγκτον.Τα wingmaster.Ηταν θυμάμαι, βολφράμιο,τουνγκστενιο, βισμούθιο....Μπορεί να κάνω λάθος όμως...Σε φυσίγγια φυσικά!
Κι όμως υπάρχει τέτοια εταιρεία (boss) φυσιγγίων στην Αμερική που γεμίζει με βισμούθιο
Δεκτες όλες οι απόψεις, εγώ είπα την δική μου. Στα παραπάνω έχω κάποιες ενστάσεις, οι διβασικές πέρα από την εξ ορισμού μικρότερη υγροσκοπικοτητα, (που δεν ισχύει πάντα, ) δεν είναι ακριβότερες κατασκευαστικα, το αντίθετο, όσο για το φόρτωμα, το πολύ είναι χειρότερο από το λίγο. Για το αλεύρι και κάθε είδους μπαφερ είμαι πολύ επιφυλακτικος όσο δεν έχουμε δυνατότητα ελέγχου σε βλητικο σταθμό, εδώ βλέπουμε ότι με μόνη αλλαγή το υλικό των σκαγιων από μολύβι σε σίδερο ,με ίδιο σχήμα και μέγεθος, τα 500 μπαρ γίνονται 1000+, φαντάζομαι πως με τα μπαφερ που η στήλη από <ρευστό > γίνεται στερεό θα αλλάζουν επίσης πολλά.
Τα έχω ρίξει με την Browning! Τέτοιο κράμα είναι, λίγο πιο βαρύ από τον μόλυβδο αλλά και σε σκληρότητα σαν το ατσάλι. Στο κουτί έγραφε αν θυμάμαι καλά, να χρησιμοποιηθεί από όπλα δοκιμασμένα σε ατσάλινα σκάγια. Ωραίο φυσιγγι (πανάκριβο όμως), κρίμα που σταμάτησε να παράγεται.Έχω την εντύπωση,ότι η Ρεμινγκτον.Τα wingmaster.Ηταν θυμάμαι, βολφράμιο,τουνγκστενιο, βισμούθιο....Μπορεί να κάνω λάθος όμως...
Αυτό είναι το ζητούμενο.Μακαρι να υπήρχε ένα υλικό πιο βαρύ απ'το μόλυβδο με τη σκληρότητα του ατσαλιού...Σκέψου ένα σκάι,κατά την έξοδο του απ' την κάννη,να διατηρεί το αρχικό του σχήμα,λόγω σκληρότητας,και την κινητική του ενέργεια λόγω ειδικού βάρους...Τέτοιο κράμα είναι, λίγο πιο βαρύ από τον μόλυβδο αλλά και σε σκληρότητα σαν το ατσάλι.
Εσύ πρέπει να γίνεις ιδιογομωτης...Τα έχω ρίξει με την Browning! Τέτοιο κράμα είναι, λίγο πιο βαρύ από τον μόλυβδο αλλά και σε σκληρότητα σαν το ατσάλι. Στο κουτί έγραφε αν θυμάμαι καλά, να χρησιμοποιηθεί από όπλα δοκιμασμένα σε ατσάλινα σκάγια. Ωραίο φυσιγγι (πανάκριβο όμως), κρίμα που σταμάτησε να παράγεται.
Συν τις μικρότερες διαστάσεις, άρα λιγότερη αντίσταση από τον αέρα και ευκολότερη διάτρηση! Υπάρχει τέτοιο υλικό και ακούει στο όνομα TSS!!!Αυτό είναι το ζητούμενο.Μακαρι να υπήρχε ένα υλικό πιο βαρύ απ'το μόλυβδο με τη σκληρότητα του ατσαλιού...Σκέψου ένα σκάι,κατά την έξοδο του απ' την κάννη,να διατηρεί το αρχικό του σχήμα,λόγω σκληρότητας,και την κινητική του ενέργεια λόγω ειδικού βάρους...
200 γιουρο το κίλος...Συν τις μικρότερες διαστάσεις, άρα λιγότερη αντίσταση από τον αέρα και ευκολότερη διάτρηση! Υπάρχει τέτοιο υλικό και ακούει στο όνομα TSS!!!
Είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτό! Αλλά υπόψιν, μόλις με το καλό αρχίσω την ιδιογομωση, θα σας ζαλίσω στις ερωτήσεις!!!!Εσύ πρέπει να γίνεις ιδιογομωτης...
Δυστυχώς το ξέρω... Αν και νομίζω από Κίνα πριν 4-5 χρόνια πήγαινε 45-50€ το κιλό σε ένα σάιτ που κοίταζα. Πρακτικά είναι για να βγουν 15-20 πολύ καλά φυσίγγια!200 γιουρο το κίλος...
Δεν το γνωριζω,κάπου το είχα διαβάσει από συναδέλφους που είχαν ψαχτει.Αφηστε και τίποτα να φύγει για...παρακαταθήκη....Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε...Το κυνήγι δε σταματάει στο βουνό,κι είναι ιδιαίτερη η ικανοποίηση της καρπωσης ενός θηράματος με το δικό σου φυσιγγι ...Δυστυχώς το ξέρω... Αν και νομίζω από Κίνα πριν 4-5 χρόνια πήγαινε 45-50€ το κιλό σε ένα σάιτ που κοίταζα. Πρακτικά είναι για να βγουν 15-20 πολύ καλά φυσίγγια!
Wingmaster HD (=Heavy Density) non-toxic tungsten/bronze/ironΈχω την εντύπωση,ότι η Ρεμινγκτον.Τα wingmaster.Ηταν θυμάμαι, βολφράμιο,τουνγκστενιο, βισμούθιο....Μπορεί να κάνω λάθος όμως...
Το TSS έχει ειδικό βάρος 18gr/cc δηλαδή μιάμιση φορά μεγαλύτερο από το μολύβι ( πυκνότητα 11gr/cc) και σκληρότητα περίπου ίση με του χάλυβα. Λέγεται ότι είναι το τέλειο υλικό γόμωσης για εκτός ορίων βολές. Απλά, τα φυσίγγια αυτά θέλουν εξοικείωση.Δεν το γνωριζω,κάπου το είχα διαβάσει από συναδέλφους που είχαν ψαχτει.Αφηστε και τίποτα να φύγει για...παρακαταθήκη....Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε...Το κυνήγι δε σταματάει στο βουνό,κι είναι ιδιαίτερη η ικανοποίηση της καρπωσης ενός θηράματος με το δικό σου φυσιγγι ...
Είχα πάρει 2 -3 φυσίγγια χύμα πριν χρόνια. 1-2 έριξα στα παπιά σε νορμάλ απόσταση, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Μου έχει μείνει 1 και το έχω σαν ενθύμιο στη συλλογή μου.Remington wingmaster...2007.Παρουσιαση του εν λόγω ,σούπερ ουαου!Ένα 50€αρικο έχω για τσιγάρα ,φυσίγγια και βενζίνη.Μπαινω στο μαγαζί,καλημεριζω,ειναι και κάτι συνάδελφοι,το βλέπω...δε βαριέσαι..Που να ήξερα...
-Νο 4...
-Εχω.
-Φερτο
-50€......
Από ντροπή ,το πήρα κι ανέβηκα στο χωριό μ'αναθυμιασεις...
Ντουφεκαω τον πρώτο και τα σκάγια σαν τσιμπούρια στο τομάρι.Μαλλον τ'αποσκαγα..2ος,3ος 4ος..Όλοι με δευτερωμα από rottweil Δεν ταιριάξαμε ποτέ...Έτσι για την ιστορία...
200 γιουρο το κίλος...
Αν έδιναν χύμα, θα έπαιρνα 100γρ κύριε Νίκο, και θα σας τα έστειλα να μου γεμίσετε 2 φυσίγγια 50γρ το καθένα για βολές στα 80-100 μέτρα σε παγωνιά Έβρου!Στο τελευταιο μπαρκο που εκανε ο Στελιος απο τη Χιο....Τα βρηκε εαν θυμαμαι καλα 180 ευρω το κιλο
τα ΤSS .
Στο κιλο βγαζεις 27 φυσιγγια των 36 γραμμαριων....6,5 ευρω το ενα φυσιγγια μονο απο σκαγια!!
Ασε ριχνω μολυβακι + αλευρακι....και στοιχιζει κομπλε το φυσιγγιο κατω απο 1 ευρω !!!
Σε παγωνιες Έβρου,πίστεψέ με ,δεν το χρειάζεσαι...Αν έδιναν χύμα, θα έπαιρνα 100γρ κύριε Νίκο, και θα σας τα έστειλα να μου γεμίσετε 2 φυσίγγια 50γρ το καθένα για βολές στα 80-100 μέτρα σε παγωνιά Έβρου!
Αν έδιναν χύμα, θα έπαιρνα 100γρ κύριε Νίκο, και θα σας τα έστειλα να μου γεμίσετε 2 φυσίγγια 50γρ το καθένα για βολές στα 80-100 μέτρα σε παγωνιά Έβρου!
Αυτόν κ Νίκο,πρέπει να τον βάλουμε στο clubΔεν ειμαι ιδιογομωταρας.....Ειναι κομματι δυσκολο να βγαλεις τουφεκια με την πρωτη χωρις να ξερεις
πως θα συμπεριφερθουν τα σκαγια...
Εκτος αυτου....Ποτε δεν δινω σεταπ ή να χαρισω φυσιγγιο εαν πρωτα δεν το εχω δοκιμασει.
Αστο ποναει το πραγμα...2 φυσιγγια θελω μονο για δοκιμη και επιβεβαιωση της δοκιμης !!!
Ωστοσο σε ευχαριστω για την προτιμιση....χαρα μου ειναι να βοηθαω φιλους !!!
Αυτόν κ Νίκο,πρέπει να τον βάλουμε στο club