Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εχουμε ''καναλι'' μπροστα μας με αυτες τις παλιες ΑΟ κουζουλε !!!

Αυτη που εχω εγω....Απο την μια ειναι μεγαλου ογκου....και με περιοριζει σε βυσματα....μονο με τα
πολυ χαμηλα μπορω να την δουλεψω σε καλυκα 12/70 ....απο την αλλη θελει φορτωμα με την σεσουλα
για να βγαλει ταχυτητα...Αι σιχτιρ....μου εχει σπασει τα νευρα....

Τρεις σημερινες δοκιμες....στις ιδιες δοσολογιες...για να δω διαφορες...

View attachment 67380
View attachment 67381

View attachment 67382
View attachment 67383

πολύ ωραία κατανομή και στις δυο. και με τασκωφ και με θωδη

Τεράστια!!! Και βλητικά ! Το κατάλαβα όταν έφτιαξα πορτινκ σε ένα μονοκανο Ρώσο! Του έκοψα μήκος από το τσοκ,έφερα πίσω την ακίδα κ του έκανα πορτινκ( οποίος θέλει κ έχει φρεζο-δράπανο με διαιρέτη του δίνω διαστάσεις-γωνιες)
30 τρύπες?Πολλές δεν είναι?

Εχουμε ''καναλι'' μπροστα μας με αυτες τις παλιες ΑΟ κουζουλε !!!

Αυτη που εχω εγω....Απο την μια ειναι μεγαλου ογκου....και με περιοριζει σε βυσματα....μονο με τα
πολυ χαμηλα μπορω να την δουλεψω σε καλυκα 12/70 ....απο την αλλη θελει φορτωμα με την σεσουλα
για να βγαλει ταχυτητα...Αι σιχτιρ....μου εχει σπασει τα νευρα....

Τρεις σημερινες δοκιμες....στις ιδιες δοσολογιες...για να δω διαφορες...

View attachment 67380
View attachment 67381

View attachment 67382
View attachment 67383
Μην περιμενεις απο την Α0 γκαζια Νικο εκει στα 380-390 μ/δ ειναι φυσιγγια παντος καιρου με την συγγεκριμενη !!

30 τρύπες?Πολλές δεν είναι?
Αν το ξαναέκανα θα έβαζα +4 (συνολικά)! Σημειωτέον ότι όπως καταλαβαίνεις πειραματιζόμουν...Είχα στα χέρια μου, ως σύγκριση,porting του Παπατσαρουχα και το "μαμά" της Mossberg,διάβασα κ αρκετά από ξένα site και κατέληξα σ αυτό που βλέπεις! Η εργασία έγινε σε συνοικιακό εξατμισάδικο,που είχε φρεζοδράπανο με διαιρέτη. Ακόμα θυμάμαι το βλέμμα του μάστορα🤣🤣🤣! Αυτός χειριζόταν το εργαλείο κ εγώ του έδινα χιλιοστά! Αποτέλεσμα εξαιρετικό!Όσο για τον αριθμό των οπών εχει να κάνει και η διάμετρος... Εγώ το έκανα με 3 mm κάθετης φοράς.

Μην περιμενεις απο την Α0 γκαζια Νικο εκει στα 380-390 μ/δ ειναι φυσιγγια παντος καιρου με την συγγεκριμενη !!

Κανεις λαθος Μητσο !!
Το Volcano 36 βγαζει 450μ/δ φιλε!!!
Παιζει ρολο το λοτ και η δοσολογια στην πυριτιδα!!

εικόνα_Viber_2020-12-18_08-49-58.jpg

Και μια με LB6... Στην ιδια δοσολογια με το αστεροειδες κλεισιμο...εσκεμμενα λαθος...για να
δω διαφορές.

View attachment 67384
View attachment 67385

Δεν ''απελπιζομαι''.....το Πασχα κοντα ειναι....!!! ;)

:D:D
Μην λες μπουρδες,αυτη η παλια που μου εστηλες δηνη ρεστααααα.μην την κες στης δοκημεςςςς.τρομερο υληκο.αν δεν τη θες την θελοοο με το αζημιοτο ενοητε,η τραμπααααα

Κανεις λαθος Μητσο !!
Το Volcano 36 βγαζει 450μ/δ φιλε!!!
Παιζει ρολο το λοτ και η δοσολογια στην πυριτιδα!!

View attachment 67393
Το βολκανο Νικο εχει 2,20 πυριτηδα ,δοση για 12/76 !!! Σε 12/70 χωρις βλ.σταθμο πιος θα τολμησει να κλεισει τετοιο σετ απ !!

Το βολκανο Νικο εχει 2,20 πυριτηδα ,δοση για 12/76 !!! Σε 12/70 χωρις βλ.σταθμο πιος θα τολμησει να κλεισει τετοιο σετ απ !!

Η εταιρεια που το πουλαει....το τολμησε....και υπαρχουν κυνηγοι που πινουν νερο στο ονομα του!!!
Σου ειπα πριν...ειναι θεμα λοτ και δοσολογιας...!!

Μην λες μπουρδες,αυτη η παλια που μου εστηλες δηνη ρεστααααα.μην την κες στης δοκημεςςςς.τρομερο υληκο.αν δεν τη θες την θελοοο με το αζημιοτο ενοητε,η τραμπααααα

Σε 12/76 καλυκα μου αρεσει πολυ......Δεν με περιοριζει σε βυσματα....σε 12/70... ειναι μεχρι 36 γραμμαρια
για νορμαλ στησιματα....στα 38 γραμμαρια αρχιζεις τις ''πατεντες''....τα 40 - 42 + μονο σε 12/76 καλυκα.

Η εταιρεια που το πουλαει....το τολμησε....και υπαρχουν κυνηγοι που πινουν νερο στο ονομα του!!!
Σου ειπα πριν...ειναι θεμα λοτ και δοσολογιας...!!
Η εταιρια εχει βλητικο σταθμο οπως ειπα και πιο πανω ,να σου στηλω απο αυτη που εχω εγω να ριξεις ενα με 2,20 να ψαχνεις κλειστρα, σηδηροδρομους κοντακια !!! Με 2,05 με 37,5 γρ βολια 12/0 440 μ/δ αλλα πρεπει να εχει 1000 μπαρ και τον ανηφορο , η Α0 δεν ειναι τεκνα εχει ασταθη λοτ εκει που πεζεις 1,90χ36 στο επομενο μπορει να θελει 1,8 η και 1,75 και στο ξανα λεω σηκωνει πιεσεις με το τιποτα !!!

Η εταιρια εχει βλητικο σταθμο οπως ειπα και πιο πανω ,να σου στηλω απο αυτη που εχω εγω να ριξεις ενα με 2,20 να ψαχνεις κλειστρα, σηδηροδρομους κοντακια !!! Με 2,05 με 37,5 γρ βολια 12/0 440 μ/δ αλλα πρεπει να εχει 1000 μπαρ και τον ανηφορο , η Α0 δεν ειναι τεκνα εχει ασταθη λοτ εκει που πεζεις 1,90χ36 στο επομενο μπορει να θελει 1,8 η και 1,75 και στο ξανα λεω σηκωνει πιεσεις με το τιποτα !!!

Καλημερα Μητσαρα !!!!
Επιβεβαιωνεις τα οσα σου εγραψα πριν. Ειναι θεμα ΛΟΤ και δοσολογιας....
Τα δε bar ..... δεν ανεβαινουν απο την δοση πυριτιδας.... Μπορεις να εχεις μεγαλες ταχυτητες με
χαμηλα bar φιλε !!

Καλημέρα σας! Κάποιες φορές ενώ νιώθεις ότι είσαι καλά πάνω στο πουλί το πουλί φεύγει ..βλέποντας τις φωτό,λες μα πως έφυγε ..
Δεν φαίνεται να βγάζει φτερά ούτε να ειναι τραυματισμένο ..
View attachment 67467View attachment 67468
Πολυ ενδιαφερουσες φωτο. Δέχτηκε την τουφεκια απο πισω ενω εδειχνε τη μικροτερη δυνατη επιφανεια σωματος και με κλειστα φτερα εκεινη τη στιγμη. Το κεφαλι καλυπτοταν απο το σωμα της. Η επιφανεια της ειχε εκταση μεγαλου αυγου.
Η τουφεκια δεν ειχε την απαραιτητη πυκνοτητα στην αποσταση αυτη (ισως σωστα να μην επρεπε να την εχει , γιατι αν προσπαθησουμε να καλυψουμε τετοιες ακραιες εκδοχες , θα χασουμε αλλες που εχουν μεγαλυτερη συχνοτητα )

Καλημέρα σας! Κάποιες φορές ενώ νιώθεις ότι είσαι καλά πάνω στο πουλί το πουλί φεύγει ..βλέποντας τις φωτό,λες μα πως έφυγε ..
Δεν φαίνεται να βγάζει φτερά ούτε να ειναι τραυματισμένο ..
View attachment 67467View attachment 67468

Για αλλαξει πορεια και να γυρισει πισω το πουλι.....Λογικα τα σκαγια περασαν μπροστα του...

Για αλλαξει πορεια και να γυρισει πισω το πουλι.....Λογικα τα σκαγια περασαν μπροστα του...
Η λογική λέει, αυτό που λες Νίκο. Ότι εφόσον γύρισε το πουλί, τα σκάγια πέρασαν μπροστά του. Όμως από αυτό που φαίνεται, η προσκόπευση είναι σχεδόν μηδενική. Πάνω στην μύτη του. Όντως παράξενο. Και η εξήγηση του φίλου AthenKarpen, φαίνεται λογική.

Status
Not open for further replies.
Back