Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μάστορας είσαι θα το βρεις μόνος σου.😁😁. 😁😁😁

Κατι τετοιο περιμενα οτι θα πεις.....
Αλλωστε το εχεις ξανα κανει στο παρελθον...
Σε ερωτηση που σου εκανα....απαντησες.....''εγω βρεγμενο παξιμαδι δεν δινω''...

Και εγω αναρωτιεμαι....Μονο για δημιουργεις εντυπωσεις γραφεις ????

Κατι τετοιο περιμενα οτι θα πεις.....
Αλλωστε το εχεις ξανα κανει στο παρελθον...
Σε ερωτηση που σου εκανα....απαντησες.....''εγω βρεγμενο παξιμαδι δεν δινω''...

Και εγω αναρωτιεμαι....Μονο για δημιουργεις εντυπωσεις γραφεις ????
Αντί να μας ευχαριστήσεις που σε βοηθήσαμε να βρεις μια άκρη...μας την λες και από πανω ??? ?? Ακαπνε!! 😆😂😆😂

Αντί να μας ευχαριστήσεις που σε βοηθήσαμε να βρεις μια άκρη...μας την λες και από πανω ??? ?? Ακαπνε!! 😆😂😆😂

Κοιτα θα ξεκαθαρισω τα πραγματα μαζι σου....
Απο μενα εχεις παρει κοκκινη ''καρτα''.....οποτε σταματω εδω την συζητηση και θα ηθελα να κανεις
και εσυ το ιδιο!!!
Εκτος ολων των αλλων εισαι και ειρωνας....και σε θεωρω πολυ λιγον για μενα!!!
Σε παρακαλω...να απευθυνεσαι σε αλλους και οχι σε μενα !!!

Ανεβάζω τις δοκιμές που έκανα με 5 διαφορετικά δίκαννα , δεν χρειάζεται να τα ονομάσω, γράφω αναλυτικά τις κάννες πάνω στο χαρτί, όλες αχρωμίοτες. Όλες οι δοκιμές έγιναν με σταθερά τα όπλα στα 36.5 & 50μέτρα, με το ίδιο φυσίγγιο το sporting του Ρουμελιώτη στα 28γρ με νούμερα σκαγιών 8.5. με βίσμα gualandi piston skeet και επίσης 3 φυσίγγια ιδιογομωσης απλά 2 σταδίων με 36γρ σε νο4 μόνο στα 50 μέτρα και μόνο με τα στενά τσοκ. Θα δείτε ότι 3 τουφεκιές μου έχουν φύγει αριστερά λόγο της αδικαιολόγητης λάκτισης και μη σταθεροότητας των σκοπευτικών φυσιγγίων, τα οποία μου έδωσαν από 1300 έως 1350 πόδια ανά δευτερόλεπτο ταχύτητα στο 1.5 μέτρο από το στόμιο και από το ίδιο όπλο!
Το ίδιογόμωσης ηταν με m92s gualandi βίσμα και έδωσε 1200 πόδια ανά δευτερόλεπτο. Οι δοκιμές έγιναν στο επίπεδο και δίπλα στην θάλασσα με 14 βαθμούς κελσίου με άπνοια.
Τα συμπεράσματα θα τα γράψω στο τέλος του ανεβάσματος.

Εγώ τις φωτογραφίζα ίσια και το κινητό τις πλάγιαζε! Καταραμένα ηλεκτρονικά σκευάσματα!
Ας ευχαριστήσουμε τώρα τον JVP για την επεξεργασία των δοκιμών!
Επίσης τα χαρτιά στόχοι είναι 90χ100εκ.

Εγώ τις φωτογραφίζα ίσια και το κινητό τις πλάγιαζε! Καταραμένα ηλεκτρονικά σκευάσματα!
Ας ευχαριστήσουμε τώρα τον JVP για την επεξεργασία των δοκιμών!
Επίσης τα χαρτιά στόχοι είναι 90χ100εκ.

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τις δοκιμες.....!!!! :)
Αλλα εγω ειμαι δυσκολος ''πελατης'' ....ηθελα κυκλο και μαρκαρισμενες τις τρυπες απο σκαγια
για να εχω καλυτερη εικονα!!
Ισως επειδη εχω μετρησει εκατονταδες χιλιαδες σκαγια σε δοκιμες να το θεωρω ευκολο...και να μην ειναι !!!:)

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τις δοκιμες.....!!!! :)
Αλλα εγω ειμαι δυσκολος ''πελατης'' ....ηθελα κυκλο και μαρκαρισμενες τις τρυπες απο σκαγια
για να εχω καλυτερη εικονα!!
Ισως επειδη εχω μετρησει εκατονταδες χιλιαδες σκαγια σε δοκιμες να το θεωρω ευκολο...και να μην ειναι !!!:)
Θα τα φτιάξει ο Βασίλης. Έγραψε παραπάνω ο φίλος PPV.

Λίγα συμπεράσματά από αυτά που έχω δει και από αυτά που βλέπουμε στις δοκιμές. Αν και το σκοπευτικό φυσίγγιο είχε αδικαιολόγητο λάκτισμα και μη σταθερότητα σε ταχύτητες έδωσε σε όλα τα τσοκαρίσματα ομοιόμορφη κατανομή. Μέχρι τα 36.5 μέτρα τα 3/10 τσοκ δηλαδή 4* είναι αρκετό για να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα στον πιλινο πιάτο. Τα 5/10 έως και το φουλ από τα 36 μέτρα έως και τα 50 επίσης δίνουν ικανοποιητική κατανομή και δύναμη. Τα σκάγια στα 36 μέτρα καρφώνονταν αρκετά μέσα στο ξύλο της παλέτας ενώ στα 50 μέτρα καρφώνονταν όσο το πάχος τους.
Στα χοντρά σκάγια επίσης τα 50 μέτρα με στενά τσοκ δίνουν ικανοποιητική κατανομή για κάθε μεγάλο θήραμα.

Status
Not open for further replies.
Back