Κάποια στιγμή μου έπεσαν κάτι φυσίγγια σε νερό στο βάλτο. Τα μάζεψα αμέσως. Όταν γύρισα σπίτι, τα άφησα 3-4 λεπτά μπροστά από μια σόμπα αλογόνου σε απόσταση 1μ. Είναι επικίνδυνα να τα ρίξω?
Κάποια στιγμή μου έπεσαν κάτι φυσίγγια σε νερό στο βάλτο. Τα μάζεψα αμέσως. Όταν γύρισα σπίτι, τα άφησα 3-4 λεπτά μπροστά από μια σόμπα αλογόνου σε απόσταση 1μ. Είναι επικίνδυνα να τα ρίξω?
Όχι, Ριχτα.Κάποια στιγμή μου έπεσαν κάτι φυσίγγια σε νερό στο βάλτο. Τα μάζεψα αμέσως. Όταν γύρισα σπίτι, τα άφησα 3-4 λεπτά μπροστά από μια σόμπα αλογόνου σε απόσταση 1μ. Είναι επικίνδυνα να τα ρίξω?
Πολύ σωστά, οι αποκλίσεις είναι μικρές. Γι αυτό το 10% υπάρχουν στην τελική και τα τσοκ. Εγώ δεν θα ήθελα το όπλο μου να ρίχνει ΜΌΝΟ σφιχτά, γιατί καμιά φορά θα κυνηγήσω και μπεκάτσα και ορτύκι. Για όλα τα σενάρια υπάρχουν λύσεις, αλλά όπως και να το κάνουμε, το ψάξιμο και ο μύθος γύρω από τις κάννες, τα όπλα κτλ, είναι ωραία!!Μα ειναι πολυ λογικο να μην ειναι ''καρμπον'' ολα τα φυσιγγια που εχει μεσα ενα κουτι 25 τεμ.
1ον Ακοποι καλυκες...με οχι σταθερο υψος.
2ον Οι μηχανες και στο μπαρουτι και στα σκαγια δεν εχουν εχουν σταθεροτητα....υπαρχουν αποκλισεις..
Πως λοιπον να μην δεις αποκλισεις και στα οπλα ??? !!!
Μιλαμε για αποκλισεις κατω του 10%....και με αυτες τις αποκλισεις....ολα τα οπλα και οι καννες σκοτωνουν!!!
Τωρα ας κανουν οσες δοκιμες θελουν....ορεξη να εχουν...να βλεπουμε και εμεις δοκιμες εμπορικων φυσιγγιων..
Ακρη ομως δεν προκειται να βγαλουν !!
ΥΓ. Παλικαρια χωρις αντιπαραθεση με κανεναν....απλα ειπα την γνωμη μου !!!
Πέραν της πλάκας, σε νορμάλ καιρό πάει πάρα πολύ καλά!
Δεν μιλάω, δεν μιλάω!Χμμμμμμμ αφού το λες εσύ θα ξεπεράσω τον εαυτό μου και θα το αγοράσω
Κανόνισε να κυνηγάω τις τσίχλες μέσα στις ελιές.
Πως θα την βγάλω καλοκαίρι στην Αθήνα ?Λίγα χρώματα ακόμα σου εμηναν να φτιάξεις το ουράνιο τόξω στην ζώνη σου!!!!!!
ΣφάξταΚάποια στιγμή μου έπεσαν κάτι φυσίγγια σε νερό στο βάλτο. Τα μάζεψα αμέσως. Όταν γύρισα σπίτι, τα άφησα 3-4 λεπτά μπροστά από μια σόμπα αλογόνου σε απόσταση 1μ. Είναι επικίνδυνα να τα ρίξω?
Αυτό λέω να κάνω. Ευτυχώς έχουν λίγη σκουριά γύρω από το καψουλι και ξεχωρίζουν!Σφάξτα
Τι σφαξτα ρε μπρουκλη! Είδες πόσο έχουν παει τα φυσίγγια?( Εγώ τα έριξα όλα πάντως)Σφάξτα
Ακριβώς ...το ψάξιμο και ο μύθος γύρω από τις κάννες, τα όπλα κτλ, είναι ωραία!!
Μπορεί να μην έπαθαν τίποτα αλλά δεν αξίζει και τον κόποΑυτό λέω να κάνω. Ευτυχώς έχουν λίγη σκουριά γύρω από το καψουλι και ξεχωρίζουν!
Θές να ρίξει ο άνθρωπος και να πεταχτούν τίποτα βατραχάκια από μέσα;Τι σφαξτα ρε μπρουκλη! Είδες πόσο έχουν παει τα φυσίγγια?( Εγώ τα έριξα όλα πάντως)
ΤακίμιαΑκριβώς ...
Βατραχακια!! Θα τα αφήσω να πάρουν λίγο υγρασία τότε, για να βγεί ο βάτραχος στα σίγουρα!!!!!Θές να ρίξει ο άνθρωπος και να πεταχτούν τίποτα βατραχάκια από μέσα;
Τακίμια
Κοπανοι κοπανοι πιάσανε τα φυσίγγια χα χαΒατραχακια!! Θα τα αφήσω να πάρουν λίγο υγρασία τότε, για να βγεί ο βάτραχος στα σίγουρα!!!!!
Έχω ρίξει πολλά τέτοια που έχουν βραχεί επειδή πέρασα κάποιο κανάλι που μπήκε το μπουφάν μέσα η επειδή έπεσαν από την τσέπη... Δεν τρέχει τίποτα, ειδικά αν τα ρίξεις γρήγορα... Ωστόσο έχει τύχει κ μια φορά που πήρε υγρασία κ δεν έσκασε κ έμεινε η τάπα στην θαλάμη, ευτυχώς έκανα ημερήσιο παπιου με το 725 κ τα πράγματα ήταν εύκολα...Κάποια στιγμή μου έπεσαν κάτι φυσίγγια σε νερό στο βάλτο. Τα μάζεψα αμέσως. Όταν γύρισα σπίτι, τα άφησα 3-4 λεπτά μπροστά από μια σόμπα αλογόνου σε απόσταση 1μ. Είναι επικίνδυνα να τα ρίξω?
Θα πάνε για σφάξιμο Άρη, απλά επειδή είχαν μπερδευτεί με τα υπόλοιπα κάποια στιγμή πριν τα ξεχωρίσω, είπα να ρωτήσω. Δεν με πειράζει που πήραν υγρασία, το πολύ πολύ να μην αποδίδουν. Αυτό που τα έβαλα για λίγο μπροστά στη σόμπα αλογόνου με ανησύχησε και είπα να ακούσω τις γνώμες σας καλού κακού!Έχω ρίξει πολλά τέτοια που έχουν βραχεί επειδή πέρασα κάποιο κανάλι που μπήκε το μπουφάν μέσα η επειδή έπεσαν από την τσέπη... Δεν τρέχει τίποτα, ειδικά αν τα ρίξεις γρήγορα... Ωστόσο έχει τύχει κ μια φορά που πήρε υγρασία κ δεν έσκασε κ έμεινε η τάπα στην θαλάμη, ευτυχώς έκανα ημερήσιο παπιου με το 725 κ τα πράγματα ήταν εύκολα...
Εγώ τα έριχνα αναγκαστικά γιατί μπορεί να μην είχα άλλα πάνω μου, εσύ για πιο λόγο να ρισκάρεις για πέντε φυσίγγια?
Επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει από φυσίγγια που μένουν σε μπουφάν κ βρέχονται συνέχεια κ τυχαίνει κ μένουν σκουριαρικα στο τέλος της χρονιάς είναι ότι σε ταχογραφησεις δίνουν χαμηλότερες ταχύτητες από τις ήδη μετρημένες κατά 30 μέτρα περίπου...
Πέτα τα...
Σωστός!!!Πέτα τα...
k.Nίκο βγάλε όταν θάχεις 'όρεξη μ'αυτό το βύσμα σε 688 ΑΟ (ΝΕΑ) 1.90 Χ 36 Ν.5 8*Πυριτιδα 2Χ36+1,5 αλευρι με 14 χιλιοστα κενο χωρο κλεισμενο 8* πτυχο στα 56,5.....
Τι εννοεις με τα κομματια δεν καταλαβαινω...
Σου ανεβαζω φωτο με το βυσμα...Ειναι προελευσης Αυστραλιας και οχι Καναδα που απο λαθος
εγραψα !!!
View attachment 69202
View attachment 69203
k.Nίκο βγάλε όταν θάχεις 'όρεξη μ'αυτό το βύσμα σε 688 ΑΟ (ΝΕΑ) 1.90 Χ 36 Ν.5 8*
Θα δώ το κενό καί σε πώ πόσο να κλείσεις .
Αν στα 36μ δώσει με τσόκ *** πάνω απο 70% συγκέντρωση τότε πρόκειται για σπουδαίο βύσμα .