Εμείς της υπομονής,δεν παντρευόμαστε...πάμε για φισινγκΚαλα βρε Λιακο μου.....δεν εχεις υπομονη....και πας για παντρεια ??
Πλακα κανω φιλε !!!
Εμείς της υπομονής,δεν παντρευόμαστε...πάμε για φισινγκΚαλα βρε Λιακο μου.....δεν εχεις υπομονη....και πας για παντρεια ??
Πλακα κανω φιλε !!!
τα εχω ριξει χαχαχαχαχα!!!! αλλα της ειχα βαλει φουλ τσοκ και εφαγα και μερικες εμπλοκες! το αλλο σκ που θα ξαναπαω σχιστο θα παρω να δοκιμασω και τα 9.5 νουμερο να δω τι παιζει!Λιάκο,έχεις κατανομές ενδεικτικές των kicks.
Είναι"φτωχό"σε πλήθος το #7,5-24 γρμ!
Αν ηταν #9.5,θα το έβλεπες με άλλο μάτι!
Από την στιγμή που στο κυνήγι αποδιδει,..... προχωράς!
Μην ρίξεις τα ίδια με την 303!!!
Το ειχα πει, οταν ειδα πως μετραγε σε fps....Την επόμενη φορά βαλε και ένα you στο τέλος!
Το έβαλα για να δει ο κύριος Νίκος την παρουσίαση.Το αγαπημένο μου 32αρι!!
Το έβαλα για να δει ο κύριος Νίκος την παρουσίαση.
Θα με κάνεις να δοκιμάζω και ψιλά τώρα ?Κοιτα τι θα ριχνεις Λιακο....Θα βαζεις οτι τσοκ θελεις..και με 4* αστρα και θα γαζωνεις φιλε !!!
View attachment 69232
Υπαρχουν τετοια στο εμποριο ??? Δεν ξερω....γιάυτο σε ρωταω...
Θα σε βαλω στην ''μπριζα''.....δεν γλυτωνεις....
Χμμμμμμμ αφού το λες εσύ θα ξεπεράσω τον εαυτό μου και θα το αγοράσωΤο αγαπημένο μου 32αρι!!
Λίγα χρώματα ακόμα σου εμηναν να φτιάξεις το ουράνιο τόξω στην ζώνη σου!!!!!!
Αν συναντηθούμε σε κάνα τσιχλοκαρτερο, θα μου λες "αυτό είναι φυσίγγι! Λάκτισμα αεροβόλου, γρήγορο, φονικοτατο και φυσικά ΦΙΝΕΤΣΑΤΟ!!!" Πέραν της πλάκας, σε νορμάλ καιρό πάει πάρα πολύ καλά!Χμμμμμμμ αφού το λες εσύ θα ξεπεράσω τον εαυτό μου και θα το αγοράσω
Κανόνισε να κυνηγάω τις τσίχλες μέσα στις ελιές.
Αυτό κύριε Νίκο το χρειάζομαι σε ένα καρτέρι, που έχει κάθε χρόνο ικανοποιητικό αριθμό πουλιών, αλλά η πιο κοντινή βολή είναι στα 45 μέτρα αν δεν φυσάει!!!Το δικο μου αγαπημενο με αυτην την πυριτιδα ειναι αυτο...
Με 4* αστρα μαμα τσοκ θεριζει μεχρι τα 35 μετρα ισως και λιγο παραπανω !!
View attachment 69258
Θα καις άλλο ένα φυσιγγακι με τη μπενελα και θα το έχεις σίγουρο τα είπαμε αυτά Βασιλη πάλι θα τα λέμεΧμμμμμμμ αφού το λες εσύ θα ξεπεράσω τον εαυτό μου και θα το αγοράσω
Κανόνισε να κυνηγάω τις τσίχλες μέσα στις ελιές.
Πολύ καλά έκανες, για να ακούσουμε την γνώμη και ενός έμπειρου και ψαγμενου ιδιογομωτη!Το έβαλα για να δει ο κύριος Νίκος την παρουσίαση.
Αυτό κύριε Νίκο το χρειάζομαι σε ένα καρτέρι, που έχει κάθε χρόνο ικανοποιητικό αριθμό πουλιών, αλλά η πιο κοντινή βολή είναι στα 45 μέτρα αν δεν φυσάει!!!
Θα με κάνεις να δοκιμάζω και ψιλά τώρα ?
Από 6 και κάτω είπαμε
Ότι είναι αυστηρό, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά είναι πολύ καλύτερο από το να βλέπει κανείς πούπουλα, και να χρειάζεται 2ο ή 3ο, σπέσιαλ τσοκ κτλ, και ΑΝ δεν κάνει κενά η κατανομή.Ναι καλο θα ειναι....Να ξερεις με 5% αντινμονιο που εχουν τα σκαγια τα 50 μετρα τα εχει με φουλ τσοκ.
Αλλα γινεται αυστηρο στην σκοπευση ...με φουλ τσοκ !!
Ότι είναι αυστηρό, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά είναι πολύ καλύτερο από το να βλέπει κανείς πούπουλα, και να χρειάζεται 2ο ή 3ο, σπέσιαλ τσοκ κτλ, και ΑΝ δεν κάνει κενά η κατανομή.
Εγώ κύριε Νίκο με πολύ καλά φυσίγγια αμερικάνικα που έχω ρίξει με 2 εντελώς διαφορετικά όπλα, δεν είδα μετρήσιμη διαφορά (2-3 σκάγια για εμπορικό ειδικά δεν θεωρώ ότι λέει κάτι) και έτσι τα περισσότερα τα έχω απομυθοποιήσει. Αλλά εντάξει, σε φυσίγγια εμπορίου που έχουν ένα σεταπ χωρίς ιδιαιτέρα υλικά (σκληρά σκάγια, buffer κτλ) και στήνονται με ένα βύσμα, μου φαίνεται λογικό να υπάρχουν ΜΙΚΡΈΣ διάφορες από όπλο σε όπλο.Η κατανομη θα ειναι μια χαρα....Αλλα ξερεις γιατι δεν δοκιμαζω στα 50 μετρα ??
Θα φουντωσει ''η κοντρα'....Μπερετα - Μπενελι....και αντε μετα να τους κανεις καλα !!!
Δεν θελουν να πιστεψουν στο φυσιγγιο...!!!
Εγώ κύριε Νίκο με πολύ καλά φυσίγγια αμερικάνικα που έχω ρίξει με 2 εντελώς διαφορετικά όπλα, δεν είδα μετρήσιμη διαφορά (2-3 σκάγια για εμπορικό ειδικά δεν θεωρώ ότι λέει κάτι) και έτσι τα περισσότερα τα έχω απομυθοποιήσει. Αλλά εντάξει, σε φυσίγγια εμπορίου που έχουν ένα σεταπ χωρίς ιδιαιτέρα υλικά (σκληρά σκάγια, buffer κτλ) και στήνονται με ένα βύσμα, μου φαίνεται λογικό να υπάρχουν ΜΙΚΡΈΣ διάφορες από όπλο σε όπλο.