Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ενα σεταπ μαλακο για τις γλυκες ημερες του ορτυκιου σαν 2η τουφεκιά..
Οπλο S/P Rizzini Hombra 66mm δοκιμη με 3*.

(F. T1) 68.5
616 Prima-V 1.50×28 Φουστα Θωδη+ Diana 12mm+Μαλλινη 10+Χαρτ. Νο10 (6*) 57.5mm K.X. 11mm με (3o st.) V 1.5 371m/s...πολυ ωραια αίσθηση στο λάκτισμα.

View attachment 69209View attachment 69210
View attachment 69211
Συγχωρεστεμε γιατι τουφεκια η οποια μου εχει φυγει, απο λαθος ευθυγραμμηση στόχου με ταχογραφο...
Ευχαριστώ το Βασίλη @gvp9000 για τη βοήθεια στις ρυθμίσεις του ταχογράφου.

Δεν πειραζει για το ''φευγα''....μπορει και στις καλυτερες οικογενειες!!!! ;)
Ουτε ακριδα δεν γλυτωνει στο κεντρο της τουφεκιας !!:)

Κατσε γιατι κατι λαθος κανουμε στη σηνενοηση , να παρεις ενα φουρνακι να σκληρενεις τα σκαγια , η κουζινα του σπιτιου δεν κανει ρε Νικο τα σκαγια ειναι τοξικα ! Πως θα μαγειρευει μετα η κυρα ??

Μητσαρα παλια εφτιαχνα δικα μου σκαγια ( οχι στην ηλεκτρικη κουζινα :D ) ...Ειχα φτιαξει δικη μου
''μηχανη'' για αυτην την δουλεια.....Τα παρατησα....γιατι ποτε δεν μπορεσα να βγαλω καλα σκαγια Ν8 -Ν9
που τοτε ειχα μεγαλες καταναλωσεις....Βολια ομως εβγαζα πολυ καλα !!!
Εαν δεν με καλυψει το φουρνακι....θα βαλω μπροστα την ''μηχανη''....και θα φτιαξω βολια δικα μου...
ετσι για το γαμωτο φιλε !!:)

Στις χθεσινες δοκιμες...ειχα και τον φιλο μου τον Γιωργο παρεα !!!
Δυο δικα του σεταπ που δοκιμασαμε για περδικα !!!

View attachment 69204
''Απελπιστηκε'' απο τις χαμηλες ταχυτητες που εδινε...και την φορτωσε στο 2,10χ34...και καλα της
εκανε !!! :)

View attachment 69205

Αλλη μια με ΜΒ36 και Ν6 σκαγια.

View attachment 69206

View attachment 69207
αρε η που@@@@να η μβ36 415 με την στανταρ δοση !!!! στο 2,05 ποσο???? .think. .think.

Πυριτιδα 2Χ36+1,5 αλευρι με 14 χιλιοστα κενο χωρο κλεισμενο 8* πτυχο στα 56,5.....
Τι εννοεις με τα κομματια δεν καταλαβαινω...
Σου ανεβαζω φωτο με το βυσμα...Ειναι προελευσης Αυστραλιας και οχι Καναδα που απο λαθος
εγραψα !!!

View attachment 69202
View attachment 69203
Το βύσμα αυτό είναι 18άρι ;

Με αυτα τα φυσιγγια κυνηγαω ;)

Παρε μια μηχανουλα Λαναρα....Να φτιαχνεις δικα σου φυσιγγια βρε Λιακο μου....και να ξερεις τι βαζεις
στην θαλαμη του οπλου σου....και τι ριχνεις !!!
Μην ''κολλας'' στο θεμα ιδιογομωσης....Ενα ολοκληρο φορουμ εχεις να σε βοηθησει φιλε μου !!!:)

Παρε μια μηχανουλα Λαναρα....Να φτιαχνεις δικα σου φυσιγγια βρε Λιακο μου....και να ξερεις τι βαζεις
στην θαλαμη του οπλου σου....και τι ριχνεις !!!
Μην ''κολλας'' στο θεμα ιδιογομωσης....Ενα ολοκληρο φορουμ εχεις να σε βοηθησει φιλε μου !!!:)
κανονικα αυτο θα επρεπε αλλα δεν θελω να μπλεχτω ... σιγουρα με αυτα που βλεπω η ιδιογομωση ειναι εγγυηση αλλα δεν ειμαι εγω για τετοια!

Ενα σεταπ μαλακο για τις γλυκες ημερες του ορτυκιου σαν 2η τουφεκιά..
Οπλο S/P Rizzini Hombra 66mm δοκιμη με 3*.

(F. T1) 68.5
616 Prima-V 1.50×28 Φουστα Θωδη+ Diana 12mm+Μαλλινη 10+Χαρτ. Νο10 (6*) 57.5mm K.X. 11mm με (3o st.) V 1.5 371m/s...πολυ ωραια αίσθηση στο λάκτισμα.

View attachment 69209View attachment 69210
View attachment 69211
Συγχωρεστεμε γιατι τουφεκια η οποια μου εχει φυγει, απο λαθος ευθυγραμμηση στόχου με ταχογραφο...
Ευχαριστώ το Βασίλη @gvp9000 για τη βοήθεια στις ρυθμίσεις του ταχογράφου.
Το έκανες μόνιμο Κωστή ?
Περφέτι τουφεκιά ...

κανονικα αυτο θα επρεπε αλλα δεν θελω να μπλεχτω ... σιγουρα με αυτα που βλεπω η ιδιογομωση ειναι εγγυηση αλλα δεν ειμαι εγω για τετοια!

Εσυ κανεις κουμαντο.....!!!! Αυτο που εχω να σου πω εγω.... Εναι οτι εχει αλλη αισθηση το σπασιμο του πιατου
στο σκοπευτηριο....ποσο μαλλον στο κυνηγι να βλεπεις να σβηνει το θηραμα στον αερα απο δικο σου
φυσιγγιο !!! ;) :)

Εσυ κανεις κουμαντο.....!!!! Αυτο που εχω να σου πω εγω.... Εναι οτι εχει αλλη αισθηση το σπασιμο του πιατου
στο σκοπευτηριο....ποσο μαλλον στο κυνηγι να βλεπεις να σβηνει το θηραμα στον αερα απο δικο σου
φυσιγγιο !!! ;) :)
Άστον ρε συ ... παντρεύεται ο άνθρωπος.
Κάτσε να την σκίσει την γάτα πρώτα .yel.

Εγω το ''ψιχουλο'' στο κρεβατι στο εριξα.... :D Καθε βραδυ θα σε ενοχλει....και οποτε πηγαινεις σκοπευτηριο
θα με θυμασαι φιλε !!!:)
Δεν θα ξεχασω ποτέ την φραση του δασκαλου του leo....Oταν εσπαγα καποιο δισκακι και το εχανα απο
τα ματια μου....τον ρωταγα.. το πηρα ?? κανελα εγινε μου απαντουσε...
Και φουσκωνα σαν αγριογαλος και καμαρωνα....:D Οχι για το δισκακι που εσπασα....αλλα για το φυσεκι μου !!!!
Ειναι αλλη η αισθηση σου λεω....!!:)

Κοιτα τι θα ριχνεις Λιακο....Θα βαζεις οτι τσοκ θελεις..και με 4* αστρα και θα γαζωνεις φιλε !!! :)

εικόνα_Viber_2022-11-20_11-39-01-798.jpg

Υπαρχουν τετοια στο εμποριο ??? Δεν ξερω....γιάυτο σε ρωταω...
Θα σε βαλω στην ''μπριζα''.....δεν γλυτωνεις....:D

Κοιτα τι θα ριχνεις Λιακο....Θα βαζεις οτι τσοκ θελεις..και με 4* αστρα και θα γαζωνεις φιλε !!! :)

View attachment 69232

Θα σε βαλω στην ''μπριζα''.....δεν γλυτωνεις..
βρε δεν θελωωωω χαχαχαχα δεν ειμαι εγω για τετοια ... δεν εχω υπομονη

View attachment 69232

Θα σε βαλω στην ''μπριζα''.....δεν γλυτωνεις....:D
Δε βάζεις μόνο τον Λιακο κύριε Νίκο τσιτώνεις και εμένα τώρα
Που μένεις είπαμε να έρθω για σεμινάρια
Τα ποτά τα μεζικλικια δικα μου εσυ μόνο τη γνώση και τον βούρδουλα αν κάνω μαλακιες

Status
Not open for further replies.
Back