Απανοσουυυυυυ
Ούτε με τριάρα δεν το κρατάς αυτό
Απανοσουυυυυυ
Τούτη, πνίγει τον απο πανω τριχωτο στη φωτο με το καροτο ρε...
Ούτε με τριάρα δεν το κρατάς αυτό
το φουσεκι της ειναη Αμερικανικο american express με χρυσα γραμματα στο παφυλα και σκαγια με μια μπλε σκονη για μπαφερΔεν πεφτει με τριπλετα αυτη....Μονο εαν εχεις καλο Ε9.....την εριξες με την μία Σταματη μου !!!
Ε ναι σε αυτήν την τιμηΣε τρώει και σένα Ε?
Βασιλη
Θα της ριξει ο θειος με καμια ακαπνη και θα κτυπιεται στα πατωμα αναμεσα στους καπνους
Εχω ομως αμφιβολιες αν θα πει στην γυναικα οτι βαρεσε λαγουδακι
Πω πω, αυτά είναι!!! Με βλέπω να γίνομαι ΦΑΝΑΤΙΚΌΣ λαγοκυνηγος!! Αλήθεια, σε τέτοιους λαγούς τι φυσίγγια, όπλα, τσοκ και ιχνηλάτες χρειάζονται???!!!
Πω πω, αυτά είναι!!! Με βλέπω να γίνομαι ΦΑΝΑΤΙΚΌΣ λαγοκυνηγος!! Αλήθεια, σε τέτοιους λαγούς τι φυσίγγια, όπλα, τσοκ και ιχνηλάτες χρειάζονται???!!!
Υ.Γ το code black θα δουλεύει καλά άραγε?!!!!
Δύσκολο "σπορ" στις μέρες μας αυτό κύριε Νίκο!!Μονο καλο Ε9.....και τιποτα αλλο !!!
Δύσκολο "σπορ" στις μέρες μας αυτό κύριε Νίκο!!
για αυτο παμε για τσιχλες!Δύσκολο "σπορ" στις μέρες μας αυτό κύριε Νίκο!!
Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ!!!!(Αν και λόγω ηλικίας, δεν τα έζησα!!)ΝΑΙ...
Αυτα γινονταν....μονο με ΠΑΣΟΚ....του γέρου Παπανδρεου...!!!!
Για τσίχλες και για κάνα ψάρεμα, έτσι όπως πάει η κατάσταση!!!!για αυτο παμε για τσιχλες!
για αυτο παμε για τσιχλες!
Βασιλη καποιοι συναδελφοι οι οποιοι εχουν επιβεβαιωσει στην πραξη στο θηραμα σε δύσκολα Τερεν οτι το οπλο που ξεχωριζει ειναι η ΒερετταΓενικά ... για όλους περί δοκιμών.
Οι Αμερικάνοι λένε το εξής απλό.
"Πάρτε το όπλο σας, τα φυσίγγια και τα τσοκ που σας ενδιαφέρουν και κάντε δοκιμές."
Κανένας δεν λέει "πάρτε αυτό το όπλο διότι σκοτώνει γιατί το άλλο δεν σκοτώνει ή σκοτώνει λιγότερο ή τραυματίζει ή διαλέγει καιρούς."
Μόνο εδώ έχω ακούσει αυτές τις "ιστορίες" και στεναχωριέμαι ιδιαίτερα όταν τις λένε άτομα με "εμπειρία".
Ρίχνοντας 1 φυσίγγι δεν βγάζεις κανένα συμπέρασμα ... και 10 να ρίξεις πάλι δεν βγάζεις συμπέρασμα γιατί το επόμενο κουτί μπορεί να είναι διαφορετικό.
Θέλουμε σταθερό φυσίγγι πράγμα που είναι δύσκολο να βρεθεί.
Η μεγαλύτερη συγκέντρωση δεν κάνει ένα όπλο "καλύτερο" ... αυτές είναι Ελληνο-Ιταλικές κοτσάνες.
Όλα τα όπλα πετάνε κατανομές ανάλογα με το φυσίγγι και το τσοκ που θα βάλεις.
Η διάτρηση παίζει μεγαλύτερο ρόλο από την συγκέντρωση.
Τις δοκιμές δεν τις κάνουμε για να δείξουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη.
Τις κάνουμε για να βλέπουν όλοι τι αποτύπωση (στο περίπου) έχει ένα συγκεκριμένο φυσίγγι, με ένα συγκεκριμένο όπλο και ένα συγκεκριμένο τσοκ.
Αν αρέσει η αποτύπωση σε κάποιον αγοράζει ένα κουτί και δοκιμάζει ... αυτή είναι η κεντρική ιδέα.
Αν όλοι ποστάρανε και τις μούφα δοκιμές τους (με εμπορικό που δεν ταιριάζει με το όπλο ή το τσοκ ή σε μια αποτυχημένη συνταγή) θα βλέπαμε ότι όλες οι κάνες διαλέγουν φυσίγγια.
Έχω συγκριτικές με 15 κάνες διαφορετικών αυτογεμών, με διάφορα φυσίγγια, τσοκ και gr γόμωσης ... δεν υπάρχει κάνη που ρίχνει πιο σφιχτά όλα τα φυσίγγια !!!
Ούτε καν τα περισσότερα !!!
Ούτε μπορώ να καταλάβω ποιά είναι η "καλύτερη" σε κατανομή.
Όλες όμως ρίχνουν νορμάλ τουφεκιές.
Εκανα καποιες δοκιμες σημερα.....για εναν πολυ καλο μου φιλο ....μου ζητησε να βγαλω σεταπ με Μ92ς
με 36 γραμμαρια Ν4....και χωρις αλευρι ( )...μουρλαθηκα λιγο στην αρχη...αλλα οταν ''συνηλθα''...
στρωθηκα να δω τι θα βγαλω....
Τελικα εβγαλα δυο σεταπ που εχουν αξιοπρεπεια.... ( για μενα )....και δεν εχουν αλευρι !!
Τα ανεβαζω....και καθε παρατηρηση και σχολιο δεκτο..... παλικαρια μου.....
View attachment 69587
View attachment 69588
View attachment 69589
View attachment 69590
Μπορεί η πρώτη να έχει ποιο υψηλό ποσοστό ωστόσο η δεύτερη έχει ποιο ωραία κατανομή. Νομίζω είναι ποιο ωραία απλωμένα τα σκάγια στη δεύτερη