Και όχι μονοΣωστά, τροποποιημένη μονοβασικη είναι!!
Άρα το συμπέρασμα είναι ότι όλα εξαρτώνται από το στήσιμο του φυσιγγίου!!
Και όχι μονοΣωστά, τροποποιημένη μονοβασικη είναι!!
Άρα το συμπέρασμα είναι ότι όλα εξαρτώνται από το στήσιμο του φυσιγγίου!!
Άλλο ξεροβόρι με -4 και αλλά με 10/15 βαφμουςΣτο ξεροβορι ολλες καλες ειναι με το υγρο κρυο τι γινεται
Αλαλογα και την κανη.αλο χαλκοσολινα αλο σιδεροσολινα και αλο pvcΚαι όχι μονο
Ηλια εμας εδω οταν μας φυσαει βαρδαρης που ειναι ξερος και με -10 μια χαρα την κανουν την δουλεια τους ολλες οι πυριτηδες οταν ειναι χιονιας αστα γαματαΆλλο ξεροβόρι με -4 και αλλά με 10/15 βαφμους
Σε πηστευω δεν θα σου πω εγώ τι βλέπεις… ολλα τα αλλά κουβέντα να κανουμεΗλια εμας εδω οταν μας φυσαει βαρδαρης που ειναι ξερος και με -10 μια χαρα την κανουν την δουλεια τους ολλες οι πυριτηδες οταν ειναι χιονιας αστα γαματα
Δεν ήθελα να το πω τόσο στεγναΑλαλογα και την κανη.αλο χαλκοσολινα αλο σιδεροσολινα και αλο pvc
Η υγρασεια ειναι ο διαολος στης μονοβασηκες,και στης τροποποιημενες πιο ληγοΗλια εμας εδω οταν μας φυσαει βαρδαρης που ειναι ξερος και με -10 μια χαρα την κανουν την δουλεια τους ολλες οι πυριτηδες οταν ειναι χιονιας αστα γαματα
Αλαλογα και την κανη.αλο χαλκοσολινα αλο σιδεροσολινα και αλο pvc
Tο μπαπόρο για Σάμο για ιδιαίτερα μαθήματα και οι δύοΔεν ήθελα να το πω τόσο στεγνα
Αλαλογα και την κανη.αλο χαλκοσολινα αλο σιδεροσολινα και αλο pvc
Στα 50 που είμαι… μόνο για την Περσία θα επερνα μπαποροTο μπαπόρο για Σάμο για ιδιαίτερα μαθήματα και οι δύο
Οτι Α0 δεν θελετε εγω ειμαι εδω και σε αμερικανικες δεν λεω οχιΕεε με κυνηγανε ολες οι ρουφιανες.αλες παλη ειλθαν σημερα.sidna παλιααα,καπια rantite jk1 και περιμενο κιαλες και τα σεντουκια θα κανω φηλιδια και θα τα καψο κιαυτα οπως παμε
Παλιά κάποιος από δω νομίζω είχε βρει f2 στο NikeΡε παίδες για σφάχτε οποίος έχει τα nike34 gr να δουμε τα σοθηκα του
Σε τρώει και σένα Ε?Ρε παίδες για σφάχτε οποίος έχει τα nike34 gr να δουμε τα σοθηκα του
Λαγοι τη ειναι αυτο το ζωον???προτη φορα το ακουοΚουζουλε...οι σωληνες ολες δουλευουν.....Ασε τις κουζουλαδες σου.....
Την διαφορα την κανουν αυτο που της βαζεις μεσα...και τα ''χερια'' που την κρατανε...
Α'να μην ξεχασω....ρωτα τον συμπατριωτη σου ...να μαθεις ..Και να σου δωσει μαθηματα πως θα σκοτωνεις
τους λαγους....γιατι εσυ δεν ξερεις απο αυτα !!!
Απανοσουυυυυυ